• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

latiyya latiyya doktorun yönlendirmesi gerekiyor canım inşallah kolay yoldan kavuşursunuz :) eşin de geliyormuş gözün aydın :)
tr_lelli tr_lelli gelirim tabiki her zaman sizleri özlüyorum zaten :KK15: ay ben tek çocukla kalmam Allah nasip ederse kardeş lazım bize birşey olursa canm kızım bir başına kalmasın bu dünyada :KK43:
amin canım sağol:)

İyi akşamlar bayanlar.
10 tl yemek parası 2 tl yol parası ile günü kapattım bugün.

Bu arada bu kumbaraya nasıl para atıyorsunuz siz ya :) Ben unutuyorum hep. Daha demin cüzdanımı düzenlerken kumbara aklıma geldi de bozukluk attım. Diğer türlü hiç aklıma gelmiyor resmen.

İyi akşamlar bayanlar.

Bu arada bu kumbaraya nasıl para atıyorsunuz siz ya :) Ben unutuyorum hep. Daha demin cüzdanımı düzenlerken kumbara aklıma geldi de bozukluk attım. Diğer türlü hiç aklıma gelmiyor resmen.
sen çalışıyordun dimi canım? maaşını alır almaz belirlediğin miktarı hemen birikime ayır. bi söz okumuştum çok güzel: harcamandan kalanı tasarruf etme, tasarruftan kalanı harca diye.

sen çalışıyordun dimi canım? maaşını alır almaz belirlediğin miktarı hemen birikime ayır. bi söz okumuştum çok güzel: harcamandan kalanı tasarruf etme, tasarruftan kalanı harca diye.

Doğrusunu söylemek gerekirse bu ay çok ilginç bir ay oldu. Sınav parası ödedim. Okul için gerekli olan kitpları aldım. Üzerine bir de üst üste sürekli hasta oldum ilaç parası ödedim. Yemekler dahil herşeyi kk dan çektim yani. Zaten yarı zamanlı çalışıyorum ama resmen bu ay kk aşka geldi gibi bir şey oldu. Maaşı alır almaz 200 ya da 300 tl köşeye ayıracağım. Geri kalanı ile kredi kartını yatırıp kent kartıma yol parası yükleyip bir de cebime biraz harçlık bırakırım diye umuyorum. Ama istediğim kadar çok köşeye atamayacağım gibi görünüyor. Yine de buna da şükür. Teşekkür ederim.

SVincent SVincent canım öğrencisin henüz çok zorlama kendini yine de bence. eğitimdi sağlıktı yemekti yoldu baya harcaman oluyor. 100 lira kenara koysan bile iyidir. yada gram altın al. 125 lira bişeydi.
bir de naçizane tavsiyem k.kartı kullanma.

Tam zamanlı bir işe başlamadan altın işine girmem sanırım ya. Ama 100 ya da 200 civarı bir şey atabilirim köşeye diye düşünüyorum.

Hedefim 2 bin tl biriktirmek. Çok yüksek bir şey de değil aslında. Umarım biriktirebilirim.

İyi akşamlar bayanlar.

Her akşam çantanızı boşaltın
İçindeki tüm bozuklukları kumbaraya atın

Günaydın.

Kart extresi geldi

1.783telacık.
Gecen ay 2.300civarlarindaydi.

Dusmeye basladi
5taksit var icinde bir dahaki ay son taksitleri.
Yine 1.200-1.100civarina duser umarim.
Gıda,giysi,taksitli alisveris,arabanin bakimi,eksikleri vs hepsi karttan olunca 1000tl altına dusemiyoruz malesef.

Günaydın kızlar
bol atraksiyon ve harcamalı bir güne başladım
Sabah oğlan uyandı gideceğimi anladığı için yapıştı boynuma
anneme bıraktım işe geç kalacağım için taksiyle geldim 8 tl
dün terziden pantolonlarımı aldım 15 tl
halıcıyla pazarlık yaptım nakit 390 tl halılara verilecek

Herkesin kendi kararıdır tabi ama benim naçizane fikrim evlenir evlenmez çocuk yapmayın
biraz gezin tozun evliliğinizin, evinizin, birbirinizin keyfini çıkarın
çocuk olunca hayat 180 derece değişiyor
Allah onlara sağlık sıhhat versin evlerimizin neşeleri çocuklarımız
Bu ara benimki 2 yaş sendromunda mıdır nedir ağlama krizleri tutturmalar inatlaşmalar
ne ararsan var değil evi, kocayı kendime bakacak enerjim yok

Back
X