Günaydın hanımlar,herkes iyidir ınş arada bakıyorm ama yazamıyorum tüm sayıları okuyamadım kv konusunda bende çok dertliyim kısaca anlatayim ,eşimle evlenmeden 5 yıl bir sevgililik döneminiz vardı 6 yildirda evliyim yani kv ta ozamandan tanıyorm çok seviyorumdum sürmeli sarılıp operdim her dediğini yapardim 3 saat uzaklıkta bir ilin ilçesinde yasiyorm bana sürekli çocuk yap ben gelir bakarim derdi evliliğim 3. yılı bitti anne oldum onun evinde kaldım doğum için gece hastaneye geldik sabah olunca of pof çekti uykusuzum öldüm eve gitcem diye benim yanimda ailemden de kimse yok eşimle kaldım doğumdan çıkmadan 10dk önce gelmiş ki benim doğum bir gün sonra oldu logusalik dönemin de görüncemle yapmadığı kalmadı bana ben hâlâ salak gibi kadını seviyorum tabi ben gelmicem kendine bakıcı tut dedi bende çok pimpirikli ve ilkkez anneligi yaşandığım için yalvardim ağladım ne olur gel bak kimseye bırakamam diye en azindan buraya tayin isteyinceye kadar dedim yok dedi senle ayni memlekete yaşamak istemiyorm dedi ondan kaldığım Süre boyunca sürekli bağırdı çağırdı kızdı resmen evinden kovdu.oğlum çok zor bir bebekti hiç uyumuyor ve meme emmiyordu hâlâ bu iki sorunumuz var sabahlara kadar sallardim hiç demezdi sen bir saat uyu ben bakayım diye üstüne sabahlari kızıyordu oglun sabaha kadar ağladı beni uyutmadi derdi.doğumdan sonra bende basur çıktı oturamiyordum çok ağrılı oluyor du bir yıl sürdü,göğüs uçlarım aylarca yara kaldı her emzirdigimde kanardi bir kac kez iltihaplanma oldu hastanelik oldum.oğlum 8 aylıkken ayağımdan tümör ameliyati oldum iki aya yakın yürüyemedim diz üstün de sürüne sürüne ağlayan bebegime mama hazirlardim onunla beraber aglardim kimse yoktu yanimda birkac ay sonra da yumurtaliklarimdan ameliyat oldum yine bir gün gelip oğluma bakmadı bakicim işi bıraktı ben kucağında bebegimle ise gittim istifa edecektim ki bakicim geri geldi o kadar zor günler gecirdim ki anlatamam .daha neler neler şimdi oğlum iki buçuk yaşında tayin iste buraya gel diyor tanı çocuk kreş yaşında ya artık kv çok iyi tanıdım o asla kendisini bırakın benim için hiçbir evladı için rahatsız etmez rahatına inanılmaz düşkün çok çok bencil bir insan kötü gününde asla yaninda olmaz arayıp sormuyor bile belki sen dersin gel birgün yardım et diye derece bencil .tek taraflı saygı ve sevgi olmuyor gercekten sen ne yaparsan yap karşımdaki illaki seni yaralıyor çok zor yalnız günler gecirdim özetle benim kv olayi da bu bayanlar :))