aynen ben de hem işe hem eve yetişebilen kadınlara hayranım. bana kalsa çalışmak istemiyorum özellikle çocuğumu kendim büyütebilmek için. ama tek maaşla evi döndürmek çok zor. bide eşim tutturmuş heryerde çalışamazsın illa memur ol. ya olamazsam? evlenmeden önce çalışmazsın diyordu şimdi de böyle. para harcamaya korkuyorum. yanlış anlaşılmasın asla kısmaz benden. ama kpss'den düşük puan alınca sinirle" ben çalışıyorum sen napıyorsun hiçbişey" demişti bana. hiç unutmuyorum. dedim memur olamazsam boşarsın beni.
Benim esimde iyi bir is olursa calis yoksa calistirmam dedi.
Epi topu lise mezunuyum yani beni tutupda halkla iliskiler muduru, bankada memurmu yapcaklar.
Sekreterlik,danismanlik,satis temsilcisi magzada falan.
Yapardimda.
Bir dershanede danisman olarakda anlasmistim hatta bir kac sene önce(veliler görusecektim, cocuklarin kayitlari,bilgi vs vercektim)
1.500tl maas +ssk ama 6gun calisacaktim.
Sabah 9 aksam 7
Esim kabul etmedi
Senin ordan cikip gelmen 8-9olurda,benden sonra mi gekeceksinde, cocugun ödevi varda
İs ciddiye bindi ya bahanenin biri bin.
Bende calismiyorum be dedim.
O gun bugun daha ne is baktim nede niyetlendim
O dönem cok kararliydim ama yani kendi param olacak
Paramin her ay en az 600-700tl altin alirim
300tl harclik yaparim kalanla ogluma sunu alirim eve bunu alirim diye plan bile yapmistim.
Hevesim kursagimda kaldi.
Suanda da tamam kart genelde bende ne istersem aliyorum hic esirgemiyo ama nakit cok elime gecmiyo
Cunku gıda,giysi harcamalarini kartla yapiyorum.
Elime nakit gecmeyincede birikim yapamiyorum
Surekli kart bende oluncada extra para ver para ver diyemiyorum.
Kart sende al ne istiyosan diyo esim.
Öyle bisiler.
Pazar parasindan,yada okul ihtiyaclari icin aldigim paradan falan arttirabiliyorum ancak.