- 8 Şubat 2016
- 1.689
- 7.685
- 108
Maşallah...Genç yaşınıza rağmen büyük olgunluktasiniz. Bilginize , gorgunuze hayran olmamak elde değil. Bu vesile ile buradan tebrik etmiş olayım...Unutuyorum sürekli çünkü...En azından borçlaırnızı karşılayabilecek birer maaşlara sahipsiniz bu güzel bence.
Yapı olarak ben gezmeyi severim. Gezmekten kastım o şehir bu şehir değil vaktim de yok açıkçası.
Ama kafa dağıtmak için mağaza falan bakarım bir şey almasam bile.
Her ay mutlaka en az 2 kere sinemaya giderim. Bazen her hafta gittiğimde oluyor.
Kitap çok fazla okurum. Kitaplığımda durmasını istediklerimi satın alıyorum diğerlerini e kitap olarak indiriyorum öbür türlü para yetişmiyor çünkü.
Bazen haftada bir, bazen iki haftada bir kendime mutlaka vakit ayırırım. Kimsenin olması gerekmez yanımda. Kendimi ayarlarım bir kahve içerim oradan sinemaya giderim. Ya da yemek yer mağaza gezerim ama mutlaka kafamı dağıtırım.
İnsan kendine vakit ayıramayınca kazandıklarının bir anlamı kalmıyor diye düşünürüm ben hep.
Mesela şu an atıyorum aylık gelirim 800 tl ise 200 tl birikime atar sonra kk borcumu öder kalanı da cebime harçlık yaparım. Hem birikim yapar hem gezerim.
Hedefim ilk aşamada 2 bin tl biriktirmek olsa da uzun vadede eğer tam zamanlı bir işim olursa köşeye bi 10-15 bin tl atmak istiyorum. Yarın öbür gün mutlaka lazım olur.
Umarım kısa zaman da borçlarınızı öder rahata erersiniz :)
yoruldum az dinleneyim