• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

İki gece önce eşimi gördüm rüyamda. Nasıl sevinmisim ama. Gelmis guya.Aptal nihal. Gelir mi giden? Nasıl özlemişim nasıl sarıldık anlatamam. Eskiye döndüm sandım. Evliliğim kaldığı yerden devam edecek gibi mutlu oldum. Kalktım ki rüyaymiş hepsi. Yüzümdeki mutlu ifadeyle kalakaldim...
kelimelerin anlamsız ve yetersiz kaldığı an....

ya arkadaşlar bir şey danışayım size
ben yarın aşure yapacağım bir aksilik olmazsa
ben normalde fasulye nohut falan koymam
ama bu defa çerezi çok alamadım bide çeşidi 12 ye tamamlamak için biraz nohut koyayım diyorum
buzlukta biraz var ondan koysam acaba tadı değişir mi
yoksa yeni mi haşlasam
hiçbişey olmaz nohutu koyabilirsin.

gıda mühendisi canım
çok az alıyor devlet
95 le almışlardı en son
şimdi özel bir yerde çalışıyor ama maaşını dr düzgün alamıyor
Çok üzüldüm ya
Sen mühendislik oku
90 puan al atanama
Allah yardımcısı olsun hayırlı kapılar açsın inşallah

bir yudum mutluluk bir yudum mutluluk rüyaniz nasil guzel tipki sizin kalbiniz gibi.
Allah rahmet eylesin.
Rüyanizida hayra yoralim.
İnsAllah evlatlarinizdan hep yuzunuz gülsün.

Sizin anlatiminizi,yasam felsefenizi,dik durusunuzu,her olaya pozitif yönden bakisinizi,ictenliginiz,samimiyetinizi seviyorum.

sizi yakinen tanimasamda sanki cok yakindan taniyomuscasina hissediyorum ben.
Allah yar ve yardımcınız olsun her daim

Sevgili hawar hawar eger buzluk kisminda koku yoksa yani buzluk koku yapmiyosa koku olmuyo
Kullanabilirsiniz.
Cikarin suya koyup cozdurun bir iki tanr yiyin agziniza o buzlul tadi gelir zaten gelirse.

Çalışma konusunda belki de evli olmadığım için ben sizden daha farklı düşünüyorum arkadaşlar. Gençlikte olabilir bunun sebebi. Ama bence her kadının kendi ayaklarının üzerinde durması lazım. Ekonomik anlamda bağımsız olması lazım. Hep derim ayda eline 500 tl gelsin ama sadece kadına ait olsun diye.
Elbette ki şuan da da isteklerini elde edebiliyorsunuz. Ama insan çalışınca cidden çok farklı oluyor.
Ki ben zaten eminim elinize ne para geçse sizler yine biriktirirsiniz. Ama o çalışma hissi o yorgunluk o emek ve ay başında ya da ortasında alınan maaş insana farklı şeyler katıyor diye düşünüyorum.

Ben son sınıf öğrencisiyim. Atama işi şu saatten sonra zaten olmaz bu ülkede. Ama yine de bir şekilde istediğim yere gelene kadar beni çok üst seviyelere çıkarmasa bile bana bir şeyler katacak şekilde çalışmaya devam etmek istiyorum. Evet memur- öğretmen vb. meslekler bizim ülkede çok önemli. Ama sırf memur ya da öğretmen olmak için benim için önemli olan değerlerden de vazgeçemem. Memur öğretmen olmam başka bir şey olurum en kötü elime geçecek para yine asgari ücret+ yemek parasıdır. Ona da şükür bence.

Birikim yapabilmek eskiden bana bu kadar önemli gelmezdi. Zamanla anlıyor insan paranın değerini ve birikimin önemini.

Konudan konuya atladığım bir yazı olmuş :)
Dediklerine katılmıyorum. Vasıflı meslek sahibi olarak iş hayatına girmediğin için bu şekilde yazdığını düşünüyorum. Evet atama bundan sonra zor ama memur olmam özelde en az asgari ücrete çalışırım demişsin ya
Akrabamız olan ataması yapılmayan bir öğretmen 1500 tl ye özel okulda öğretmenlik yapıyor. Bu para mı ? Adalet mi? Devlette senden daha az çalışan öğretmen ek dersiyle en az 3300-3500 alsın. Sen özel okul diye velilere hoş görünmeye çalış, zengin bebeleri beni şikayet etmesin diye uğraş
Yine gıda mühendisi olan akrabamız 1750 tl ye çalışıyor. Bunlar para mı ya? Sabahtan akşam 7-8 kadar. Üstelik imza atıyor, denetleme yapıyor
Aile başka şehirde okuyor diye milyarlar göndermiş çocuğuna, dersanelere bir sürü para dökmüş
Avukatlar 1000-2000 çalışıyor başkasının yanında, bu yüzden devlet kurumuna geçmek istiyor
Şen'inle aynı işi yapan insanlar senden daha iyi ve tatili daha çok olan bir yerde çlışınca sen de devlet istiyorsun
Özel sektöre başlayınca anandan emdiğin sütü burnundan getiriyorlar
Üstelik aldığın rakama bakıyorsun, hiç okumayıp kasiyerlik yapan bim de senden çok alıyor
Maliye mezunu genç tanıdıklarım cafede kasiyerlik yapıyor dediğin rakamı alıyor
Ama yazık, ben çok üzülüyorum

Back
X