- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.391
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canm fatura gibi gelmez e devletten görülebiliyor ev kimin üstüneyse orda vergi borcu olarak ama gib in sitesinden görülür mü hatırlamıyorum bi kontrol et istersen çünkü her sene ödenmesi gerekiyorFatura gibi gelmiyor sanirim gelse görürdüm
Cnm evin tapusu sizin ise her yil bir emlak vergisi ödeniyotr_lelli bu emlak vergisini nereye soruyoruz yada nereye ödüyoruz . Fatura işi son 2 senedir bende ama bende hic emlak vergisi diye bir sey duymadim annemden.
Uzatmislar demekki 31ekim diye okumustum benTeşekkür edeimtr_lelli
2009 şubatta aldık evimizi. O Zaman'dan beri ödemedik sanırım. Hiç bilmiyorum
Eşime Bi sorayım. Netten baktım. 25 kasıma kadar taksitlendirme yapılabiliyormuş
Gecmis olsun cnm.Günaydın hanimlar ben bugün çok hastayım yılın ilk gribini oldum![]()
Allah bereketini versinBen dün bisey yaptım.. bütün zulami eşimin önüne döktüm adam heyecandan elleri titreyerek saydı paralarıeksiden ciktik eşimin kredi kartını kapattık kalan parayla da 20 gr dan 3 tane bilezik aldık..
çok sukur hiç bi yere 1 krş borcumuz kalmadı.. önümüzdeki ayda da 1 bilezik koyacaz inşallah
![]()
Ne kadar o zula öyle :) maşallah Allah bereket versinBen dün bisey yaptım.. bütün zulami eşimin önüne döktüm adam heyecandan elleri titreyerek saydı paralarıeksiden ciktik eşimin kredi kartını kapattık kalan parayla da 20 gr dan 3 tane bilezik aldık..
çok sukur hiç bi yere 1 krş borcumuz kalmadı.. önümüzdeki ayda da 1 bilezik koyacaz inşallah
![]()
Yatıracaktım cnm hangi bankaya yatiracagima karar veremedim .. en sonundada çıkardım gösterdim esime .. zula diye bisey kalmadı