• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

günaydın arkadaşlar

bende katılıyorum size insan çok sevdiği biriyle bile iş yaparken sorun yaşaya biliyor
ortaklık çok zorr
tr_lelli tr_lelli canım valaa eşin yatıp kalksın sana dua etsin,
işin başınada seni geçireymiş iyiymiş
Canım ben hep ileriyi dusunuyorum
Sigortasi bile yoktu esimin buyuk bir ameliyat gecirdi.
O kardesleri (kallesleri) bir lira cikarip vermediler esime
Gittim bilezik bozdurdum yıl 2007 3bin tl tuttu (özel hastane ssk yok ozaman) ameliyat masrafini karsiladik.

Allah görsun ben vicdanen yaptim.

Artik o da anlatiyo eskiden daha ketumdu anlatmazdi.
Bana sormazdi.
Artik soruyo.

Araba alicak misal ben cok anlamam marka model motor vs.
Ama fikrimi aliyo rengine kadar soruyo.

Cunku esime 1000tl ver 1takim elbise alir gelir
Bana verilse ben dunyalari alirim biliyo farkinda.

bende bu ay yaptığına benzer bir şey yapmayı düşünüyorum
eşime dedim ayın 8 kadar 200 tl nakitimiz var onula yapacağız alış verişi çok acil bir şey çıkmadığı sürece kart yok tama dedi ama bakalım
bir çoğunuzun eşi gibi benimkide hesapsız harcıyor
gerçi adama dedim ama şimdi ben kızlara kıyafet bakıyorum
dün bakıcım dedi çocukların üstü yok giyecek üzüldüm
aslında var ama bizim bakıcı çok sosyetik kızlar

sen bu meseleden çıkaracağın dersi çıkarmışsın canım
kendini üzme sakın, inan burada bir çok insan aynı şeyi yaşıyor
sen kendine güven iyi ki çalışıyorsun da bakıcı tutabilecek paran var
oda olmasa hasaa olduğunda bile bakmazlar

Sağol cnm ,bırak ben hastayken bakmayı ayak ameliyati olduğum da oğlumu ona bırakmak zorunda kaldık aslında esime bizimle göturelim hastanede kalsın dedim de dinletemedim .bebeğime gün içerisinde toplam 6 saat bakti sürekli eşimi arayıp kiziyordu ameliyat olmadı mi diye doktora yalvar yakar çıkardı beni normal de en az bir gece kalmaliymisim eşim beni eve bıraktı ilaçlarımi almaya gitti ben duvarlara tutunarak tek ayak üstün de zıplayarak içeri girdim geçmiş olsun demedi başladı hemen oğlun beni mahvetti bittim bu ne ya demeye başladı sizin düşünün artık aylar sonra bunu ona söyledigimde de eşimin yanında inkar etti bu bir tanesi en zor günlerimde bana etmediği kalmadı hatırlayınca çok sinirleniyorm.

kızlar dün sadece ekmek ıcın 1 tl harcadım
bırde bılet paramın yarısını verdım cunku eşimin acık bıletı varmıs yarısını oradan hallettik
geri dönüşü de eşim arabayla gelecek oyle gerı donecegız belkı de ben donmem bılmıyorum annemlerın yanında kalabılırım
ölüm yıkar hastalık şaşırtır derdı annem gercekten de oyle ne yapacagımı sasırdım
bır sey yapsam keyfım yok aklım sureklı babamda bıran once gormek ıstıyorum onu

şifa dıleyen dua eden arkadaşlarıma teker teker Allah razı olsun hepınızı cok cok sevıyorum

Janita Janita senın de gozun aydın baban saglıgına kavusuyor cok şukur
Allah onları başımızdan eksık etmesın ınsallah
teşekkür ederim canım :KK200:

Sağol cnm ,bırak ben hastayken bakmayı ayak ameliyati olduğum da oğlumu ona bırakmak zorunda kaldık aslında esime bizimle göturelim hastanede kalsın dedim de dinletemedim .bebeğime gün içerisinde toplam 6 saat bakti sürekli eşimi arayıp kiziyordu ameliyat olmadı mi diye doktora yalvar yakar çıkardı beni normal de en az bir gece kalmaliymisim eşim beni eve bıraktı ilaçlarımi almaya gitti ben duvarlara tutunarak tek ayak üstün de zıplayarak içeri girdim geçmiş olsun demedi başladı hemen oğlun beni mahvetti bittim bu ne ya demeye başladı sizin düşünün artık aylar sonra bunu ona söyledigimde de eşimin yanında inkar etti bu bir tanesi en zor günlerimde bana etmediği kalmadı hatırlayınca çok sinirleniyorm.
keyif düşkünlüğünden öte, bencillik ve merhametsizlik bu. allah içine merhamet versin. rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama insanız. hiç hastalık, kötü gün geçirmemiş mi? bugüne kadar tek başına kendine yetebilmiş mi?

Kizlar ben bu azmi sizde bizde yani hepimizde gördukce cok hevesleniyorum

Ve umutlulaniyorum.

Yani ben cok inaniyorum.
Kostebekpasta Kostebekpasta gibi sukadar biriktirdim
Yada ev aldim
Yazlik aldim
Cocugumun egitimi icin para biriktirdim
falan yazicaz.
Ama zamani var biraz daha zamani var

Ben cok inaniyorum.
Hepimiz gayet kararliyiz, istiyoruz ve cabaliyoruz.

@mandaliina tr_lelli tr_lelli akrep olmasanız da sizi tatlış ilan ediyorum. en tatlı tatlış hemde:)) bu arada ben de tiramisu yemeyi bıraktım çünkü ev almak istiyorum.

Ooo alırım bir dal
Bundan sonra kahvaltiya sendeyiz dimi @mandaliina kuş.

Köstebek helal olsun valla :) Allah bin bereket versin.. çalışıyorsun dimi? Herkesin parası kendi bankasında mı durdu nasıl farketmedi eşin?
Lelli bak latiyya da tiremisuyu bıraktı ev alacak sen hala Boğaz derdindesin.. ama bundan sonra kahvaltılara fredoma gideriz.. tatlıyı neyim de orda yer çıkarız.. hatta gitmişken banyoya da girem keseleyiversin bizi.. ohhh mis gibi... (evde suya para mı vercez ayol :D ) fredomum Aslan kankam zengin ne de olsa biz garibanlar bi iki malikane alıverem o paralarla
Eneeeeee
Kız fredomla bedenler de uyar gibi.. az paylaşımcı olsun bi iki kıyafetini ödünç versin eskiyince geri veririz :D bak ya sabah sabah süperim

@mandaliina tr_lelli tr_lelli akrep olmasanız da sizi tatlış ilan ediyorum. en tatlı tatlış hemde:)) bu arada ben de tiramisu yemeyi bıraktım çünkü ev almak istiyorum.

Ooo alırım bir dal
Bundan sonra kahvaltiya sendeyiz dimi @mandaliina kuş.

Köstebek helal olsun valla :) Allah bin bereket versin.. çalışıyorsun dimi? Herkesin parası kendi bankasında mı durdu nasıl farketmedi eşin?
Lelli bak latiyya da tiremisuyu bıraktı ev alacak sen hala Boğaz derdindesin.. ama bundan sonra kahvaltılara fredoma gideriz.. tatlıyı neyim de orda yer çıkarız.. hatta gitmişken banyoya da girem keseleyiversin bizi.. ohhh mis gibi... (evde suya para mı vercez ayol :D ) fredomum Aslan kankam zengin ne de olsa biz garibanlar bi iki malikane alıverem o paralarla
Eneeeeee
Kız fredomla bedenler de uyar gibi.. az paylaşımcı olsun bi iki kıyafetini ödünç versin eskiyince geri veririz :D bak ya sabah sabah süperim

Back
X