Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esin nerden baktirmis cnm 1 saattir e devlette arıyorum bulamadımKostebekpasta maşallah sana.
SertSessiz eşim baktırmış. 330 tl çıkmış. kart kesilince tek çektireceğiz.
Kızlar altin yükselişte.
Düşecek diye beklemeyin bir yerden başlayın derim. Ama az ama çok.
Belediyeye gitti sanırım. Netten bakmadı.Esin nerden baktirmis cnm 1 saattir e devlette arıyorum bulamadım
Esin nerden baktirmis cnm 1 saattir e devlette arıyorum bulamadım
Evet cnm msj sana:)) cvp yazarken oğlum hiç rahat vermedigi için neyi nereye yazdığım karısıyo bazen,:)))B black_2014 bu mesajın bana mıydı? alıntı olmayınca emin olamadım da.
sabah kumbaramı açtım. 70 tl çıktı. ayyy ne yapsam bu parayla bilemedim ben şimdi.
öğlen avm de bir ceket gördüm. giydim denedim. gayette güzel olmuştu. ama sonra yerine bıraktım. alkışları alayım![]()
sabah kumbaramı açtım. 70 tl çıktı. ayyy ne yapsam bu parayla bilemedim ben şimdi.
öğlen avm de bir ceket gördüm. giydim denedim. gayette güzel olmuştu. ama sonra yerine bıraktım. alkışları alayım![]()

Önümüzdeki maçlara bakacağız artık.Hosgeldinizzzmerhaba hanimlar..cok guzel bir topik olmus..
tam benim gibi birikimi gaz alarak yapanlar icin..benide araniza alsaniz ah ne cok sevinirim..
kumbaramiz var daha dogrusu hersey kizimin biryerde gordugu plastik kedi figurlu kumbra gorupte istemesiyle basladi..2.5 tl ona verdim..evdeki sise veya kavanozla yapabilirdim ama soz konusu kizce olunca..
neyse daha yeniyiz..pazar gunu alip icinede iki tl attik hemn..o gun bugun hergun icine bes krs on krs demeden atiyoruz..
babamizda heves etti..aksam kizina bozuk para veriyor kizimda atiyor hevesle..bu sabaj baktim cebinde bozukluk kalmis bir iki lra neyse cikardi atti kumbaramiza..
bu arada ben daha once yapiyod kavanoza siseye falan ama lazim oldumu acip kullaniyordum..bu kumbarada sonradan farkettim alttan para alma seysi yok...
neyse iyi oldu..
hadi bismillah bakalim..uc bes elimize ne gecerse..kizim anaokuluna basladi..
masrafim oluyo ama gunde iki tl atsam bile yeter...
Öperimmmbizim kadınımız çalışsın çalışmasın fedakar. elbet istisnaları vardır ama o da kaideyi bozmuyor. genetik kodlarımıza işlenmiş artık. serzenişte bulunulsa da, arka planda durmayı sevmiyoruz. arka planda durmamız istense de, bir zaman geliyor ekonominin içine bir şekilde giriyoruz. ipleri elimize alıveriyoruz, idare edilen değil, idare eden oluyoruz.tr_lelli işte canlı kanlı örneğimiz.
amerikalı kız kardeşlerim, evimizde yedikleri her şeye hayran oldular. hepsini kadınların evde yaptığına bir türlü inanamadılar.
bir de köylere gidin, daha neler neler evde kadınların emeğiyle yapılıyor dediğimizde şaşırıp kaldılar. yabancı kültürler bize, biz de onlara hayran. işte bu da can acıtan bir durum
![]()