• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

ay çok yoruldum arkadaşlar
sabah bayrama gittik oradan öğrencilerimle yemeğe gittik geldim
mutfak dolapları, fırın aspiratör
mikrodalga, beyaz eşyaların dış tarafı hepsini yağ çözlerle sildim temizledim
sonra yemek yap ye çok geç yedik
şimdi yatağa gideceğim

Selam kizlar.
Ben bu ara sirazeden ciktim.zaten tum kumbarayi tirtikladim ustune dun gittim bizim atil durumda olan bir oda vardi eski koltuklar annem evlenirken aldigi taa 35 yillik ki attirmiyor anisi varmis.
Kullanilmayan esyalar felan..
Ben bu odayi kullanima acmak icin dun gittim iki kanepe birde tv aldim toplam 3000 tl.
Sonra magazadan cikarken yan taraf elektirikci daldim dukkana bir tane ahize aldim gelip takon dedim 70 tl.
Esyalar gelmeden odayi da boyatayim dedim boyaci yarin gelecek o ne tutar bilmiyorum.
Sorun su ki ben bu eski koltuklari nasil yok edecegim.yani cok eskiler birine versem almaz.cope atilmiyor ne yapsam bilemedim.

Selam kizlar.
Ben bu ara sirazeden ciktim.zaten tum kumbarayi tirtikladim ustune dun gittim bizim atil durumda olan bir oda vardi eski koltuklar annem evlenirken aldigi taa 35 yillik ki attirmiyor anisi varmis.
Ben bu odayi kullanima acmak icin dun gittim iki kanepe birde tv aldim toplam 3000 tl.
Sonra magazadan cikarken yan taraf elektirikci daldim dukkana bir tane ahize aldim gelip takon dedim 70 tl.
Esyalar gelmeden odayi da boyatayim dedim boyaci yarin gelecek o ne tutar bilmiyorum.
Sorun su ki ben bu eski koltuklari nasil yok edecegim.yani cok eskiler birine versem almaz.cope atilmiyor ne yapsam bilemedim.
Öğrenci evlerine verebilirsin
Şehir içi taşıma da çok tutmaz
Öğrenci evinde gideri olur

Günaydın kızlar
Dün saçımı kestirdim 20 lira
Kısa bot aldım 120 lira
Cafeye de 20 lira verdim
Lazer fiyatı sordum nakitte 1400 diyorlar
Başlamayı düşünüyorum bakalım ama daha düşünme aşamasındayım

Bence makineye 1400 vermek yerine gidip bir güzellik merkezinde yaptırmak daha mantikli olur. Uğraşmanıza da gerek kalmaz. Ben de araştırıyorum başlayacağım bir kaç ay sonra ama dedigim gibi makine ile ugrasmak yerine gidip yaptırmayı tercih edeceğim gibi görünüyor

Günaydın kızlar
Dün saçımı kestirdim 20 lira
Kısa bot aldım 120 lira
Cafeye de 20 lira verdim
Lazer fiyatı sordum nakitte 1400 diyorlar
Başlamayı düşünüyorum bakalım ama daha düşünme aşamasındayım
Resim atiyısınn hemen bana cıbıkkk. :)
Coh merak ettim saclarını.
Güzellik salonumu?
Poliklinik tarzi bir yer mi lazere baslamayi dusundugun yer?
Bazen kampanya oluyo bazi yerlerde ama guvenilirmi bilemedim.

Günaydınn.
Kücük erbaş saat 8 de kursa bırakıldı.
Büyükbaşla kahvalti yaptik simdi
Edi büdü kaldik bu sabah

Ev cok sessiz ya.

Saat 1gibi alicam kuzuyu sonra pazara gireriz bakalim nekadar harcıcaz.

Bence makineye 1400 vermek yerine gidip bir güzellik merkezinde yaptırmak daha mantikli olur. Uğraşmanıza da gerek kalmaz. Ben de araştırıyorum başlayacağım bir kaç ay sonra ama dedigim gibi makine ile ugrasmak yerine gidip yaptırmayı tercih edeceğim gibi görünüyor
Can'ım yanlış ifade etmişim
Güzellik merkezinde lazer yaptırmanın fiyatı o :)
Koltuk altı, bikini, bacak 8 seans ücreti..
kolumdaki ayva tüylerini gösterdim bunları da görür mü diye ben zor görüyorum makina nasıl görsün dedi :)
Merak ettiğim bişi var. Ben sarışın sayılırım. Üst bacağımdaki tüyler özellikle iç taraftakiler çok açık renk ama ben onlarda gitsin istiyorum tatilde fln güneşte belli oluyo bence.. acaba onlar da gider mi

Resim atiyısınn hemen bana cıbıkkk. :)
Coh merak ettim saclarını.
Güzellik salonumu?
Poliklinik tarzi bir yer mi lazere baslamayi dusundugun yer?
Bazen kampanya oluyo bazi yerlerde ama guvenilirmi bilemedim.
Güzellik salonu pampa
1400 nakit, 1800 taksitli fiyatı..
elimde toplam 1500 lira param var zaten hepsini oraya verirsem hiç kenarda param olmayacak. Bu düşündürüyor beni..
Hemen whatsappdan geliyorum beni bekle :D

Güzellik salonu pampa
1400 nakit, 1800 taksitli fiyatı..
elimde toplam 1500 lira param var zaten hepsini oraya verirsem hiç kenarda param olmayacak. Bu düşündürüyor beni..
Hemen whatsappdan geliyorum beni bekle :KK70:
GeL GeL :D (hadise styla)

Selam kizlar.
Bulunduğun ilin mutlaka facebook ta bit pazari bölümü vardır. Resmini çekip ücretsiz vereceğini belirterek oraya ekleyebilirsin.
Bizde yaşadik bu durumu ve biz 4. katta oturuyoruz. 2 tane adam tuttuk onlar koltukları aşagi kadar taşıdı. Sanırım 200 civarı verdi annem onlara. Sonra birde araba tuttuk ve onları bekediyenin çöplügüne attık. Onada 100 TL falan verdik sanirim. Yenisini almak değilde eskisini elden cikarmak cok daha zordu

@mandaliina sana tavsiyem lazerde parayı peşin olarak bir kere de ödeme. En kaliteli yer bile nasıl olsa. Parayı aldık deyip ilgilenmiyor. internette hatta forumda bile bununla ilgili cok fazla sikayet var

@mandaliina canım laxeri güzellik merkezinde yaptırma. klinik veya hastanede yaptır. çünkü devlet yasaklamış doktorun yapması gerekiyormuş bu işi. g.merkezinde işinin ehli olmayanlar yapıyormuş.

ipeqbojuqu ipeqbojuqu belediyenin bir birimine soyleyince gelip aliyolarmis eski esyalari.
Ben parasiz falan verdim birine
İhtiyaci vardi demek aldi.

İhtiyac sahibi yoksa etrafinda soba yakanlarda aliyolar kirip yakiyolar.

Bende esyalari degisirken eskiciye (2.el) soyledim yatak olmadigindan benimki(salon takimiydi) istemediler.
Satilmiyomus.

50tl aldim esimden pazar icin
Kartda bende kahvaltilik bisiler alicam.
Oglum disarda yemek yer kahvaltisiz gitti
Sadece süt icti parasi var fakat almiyo aciksada.
Onunla yemek yeriz.
Pazar gunleri = para
Gitmese sasarim.

Back
X