• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın kızlar
haftasonu şehir dışına çıktık sadece yol masrafı ve yemek masrafımız yolda
3 haftasonu yine gideceğiz
bugün hem pazartesi hem de çok yorgunum
bitse de eve gitsek
tr_lelli tr_lelli çabuk dön

Herkese selamlar..Bir hafta aradan sonra tekrar buradayım..:)boya badana temizlik derken bayağı bir yoruldum::(
Herkese hayırlı güzel bir hafta diliyorum:)

Doktor diyetisyene yönlendirdi zaten. Ama henüz randevuma 15 gün falan var. O zamana kadar en azından neler yapabilirim onu öğrenmek için sordum .
Çok teşekkür ederim :KK66:
anladım canım. o zamana kadar şeker ve şekere dönüşen gıdalardan uzak durmaya çalışmanı öneririm. vücudun karbonhidrat ihtiyacını kaliteli karbonhidratlarla karşılamayı dene. kahvaltıda veya kahvaltıdan sonraki ara öğünde 5 fındık veya 2 ceviz veya 5 badem. diyetisyen bir liste verecektir. o zamana kadar da illa ki yürüyüş derim. emin ol çok faydasını göreceksin. :KK56:

kurutulmuş taze fasulye mi :KK57: ilk kez duyuyorum çok ilginç. o zaman taze olmaz ki:) biz yıkarız doğrarız sonra kaynar suda çok hafif haşladıktan sonra dondururuz.
günaydın herkeze
kurutulmus fasulyeden konu acılmıs bnde bugun tesadüf onu yapacaktım aksam yemegi biraz kusbası etle pişitrecektim nasıl güzel olur kurutmalık fasulye bibebr ve bence en saglıklısı dolaba koyduklarımızdan cok cok saglıklı ve bir o kadarda lezzetl ben kurutup bez toz torbalaraa koyar kaldırırım yazdan afiyet olsun papatya sizede menumuz aynı bugun:kk77:

günaydın herkeze
kurutulmus fasulyeden konu acılmıs bnde bugun tesadüf onu yapacaktım aksam yemegi biraz kusbası etle pişitrecektim nasıl güzel olur kurutmalık fasulye bibebr ve bence en saglıklısı dolaba koyduklarımızdan cok cok saglıklı ve bir o kadarda lezzetl ben kurutup bez toz torbalaraa koyar kaldırırım yazdan afiyet olsun papatya sizede menumuz aynı bugun:kk77:
biz de bez torbalara koyarız.
bence de buzluktakinden daha sağlıklı ve çok farklı bir lezzet. ben zeytinyağlı yaptım. sana da afiyet olsun canım.

Günaydın bayanlar. Haftaya para harcayarak başladım. Maaşım yattı. Hemen kresim kartını ödedim aslında daha hesap kesimine bile 4 gün var ama ben beklemek istemedim 400 tl kk için gitti. 300 tl de birikim için ayırdım. Kent kartıma 20 tl para yükledim.
Çok birsey olmasa da köşede 300 tl olmasi şimdiden çok iyi geldi. Her ay bu kadar atabilirsem çok güzel olacak.

kumrabimiza elime gecenleri atiyoruz..
ufak miktarlar gercekten ufak..bazen 10 krs bazen 2 tl bazen 3 tl..
ama atiuyoryz yani...
hergun atiyorum muhakkak..gercekten damliyo sadece..ama damlaya damlaya gol olucak bununda farkindayim..
esimle konusucam her ay bir gram alalim..koyalim kenara..ya tatil paramiz olsun..ya kurban..
esim samunlu koyumuze ev yaptiriyoruz..
kendi evimizede taksit oduyoruz..bir senemiz kaldi insaallah..
O yuzden bazen skinti yasiyoruz ama Allaha sukurler olsun..yinede yetiyo.

Onu ben de dusundum ama hic tanidigim ogrenci yok.
Anneme kalsa diger odalara dagitir onu da ben istemiyorum basima bela oldu eski koltuklar:/
evde kalırsa o koltuklar başına bela olur, yeni aldıysanız eskisini elden çıkar hemen hatta annenin olmadığı zamana denk getir
sempatiğin dediği yöntem aklıma geldi benim de. face den ücretsiz vereceğim yazarsın ilana.

bir de iş yerinde öğrenci evine eski koltuk vereceğini filan söyle. bizim iş yerinde misal hemen köy evimize götürelim diyen oluyor. (eşya verecek olsam kesin 3 kişi köy evi için ister) ya da kızımın arkadaşı öğrenci evi var o alsın diyen çıkıyor.

Herkese merhabalar . . bugün pazartesi ve artık çalışmak hiç icimden gelmiyo çok sıkılıyorum isyerimde ama 37. Haftaya kadar calısıcam nasipse.. malum tüm birikimi esime verdim borçları kapattık.. su an 9 bilezik ve 3000 tl param var .. bazı nedenlerden dolayı evden tasinacaz lojman bekliyorum bi belli olsaydı da kış iyice yüzünü göstermeden tasinsam nasıl gözümde buyuyo anlatamam :KK43:

The Black The Black nerelerdesin?
Nasilsin ?
Eve adepte olabildin mi gelsene :KK66:

Merhabalar.
Sanırım pek olamadm. O yüzden pek uğrayamadım buralara da. Kafam allak bullak. Tek maaşa düşmek beni çok korkutuyor. Birikim yapmak değil ayı eksiye düşmeden kapatabilmek artık bizim öncelikle hedefimiz eşimle beraber. Bebek alışverişi yapıyoruz ufak tefek. Kumbaranın faydasını gördüm yine.
Heves edip çok abartmıyorum 0-3 aylık olanları.
Ayrıca öğrenim kredisini yapılandıracağız faizi bile oldukça yüksekti hem doğum için hem onun için 10 bin tl kadar kredi çekeceğiz.
Kredi kartlarını ve öğrenim kredisini kapatıp yalnızca bu krediyi ödeyeceğiz.
Kiramız da 750 oldu.
Eşim henüz zam alamadı.
Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete.
Kuzenimin düğünü var evdeki tek bileziğimi onun için bozduracağım 1000 tl lik bir bilezik alacağım kalanı dursun kenarda.
Biz de durumlar böyle. Olumlu düşünmeye çalışıyorum. Allah kendinden başkasına muhtaç etmesin ve imtihanımız yalnızca parayla olsun.
Hazinesi büyük vermekle azalmaz umarım bebeğimiz kendi rızkıyla gelecek.

Kumbarasız olmaz az çok demeden kumbaraya da devam.
Artık ne kadar olursa.

Yazmasam da mutlaka okuyorum.

Herkese bol kazançlar, bereketli birikimler.

The Black The Black cnm öğrenim kredisini ödemeye başlamış mıydınız yoksa hiç ödemeyenlere mi okuyo yapılandırma
Hiç ödemedim.
Vergi dairesine düştü canım.
Bugün ya da yarın gidip görüşeceğim. Bir arkadaşım faizini sildiklerini peşin ödemede ana paradan bir miktar daha indirim yaptıklarını söyledi.

Back
X