Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de babam ve eşim aynı burç ve acaip benziyorlar sana katılıyorum kızlar babalarına benzeyen adamlar bulabiliyorlar :)kızlar burctan konuşulmuş
eşimde boğa
eşim inattır rahatına cooooooooooook düşkündür
vee yemeyi çok sever
mesela bi yere gidecez ben hazırlanırım eşimin hazırlanmasını beklerim
şunu getir ya da şu işi bi yapsana derim
hıhı tmm der
onun üstüne ben onu bin defa yaparım
cok agırkanlı ve oturdu mu kalkmak bılmez rahatı bozulmasın hıc
yemek deyınce gece yarısı gecen gun kokorec yemeye ggıttık mesela ona asla ama asla üşenmez
boğa erkeği olan eşim böyle
ama babamda boğa mesela
cok hızlıdır keyif adamı değildir
ama boğaz konusu kesınlıkle onda da aynıdır
bazen eşim ve babam arasında cok benzerlık oluyor
kızlar babalarına benzer eşler seçermiş tezi bazen doğru gıbı gelıyır bana
Tez doğrulanacak bence:)Benim de babam ve eşim aynı burç ve acaip benziyorlar sana katılıyorum kızlar babalarına benzeyen adamlar bulabiliyorlar :)
Aynen bendeBugün hiç para harcamadım.![]()

Afiyetle yiyin insAllahSelammm...
Markete ugradim is cikisi. Ay ben ne balliyim. Alacağım ürünlerin hepsi indirime girmiş. 5 kg pril, 2 tane 6li kakaolu süt, yarım kilo lor, 500 gr şokella ve 30 lu yumurta aldım. 30 tl tuttu. Eski fiyatları da üstündeydi indirimli hali ile 14 tl daha ucuza almış oldum.
Hemen ıspanaklı böreğimi de yaptım. Yanına çay da yaptım mi tamamdir.
Mutlu akşamlar kızlar...
Sana yazin aldigim elbiselerin resmini atarimHADİ BEAY BANA bişeyler oluyor
![]()
Şu çağrıyı kapadılar fena oldu yatr_lelli cok tsk ederim en kisa zamanda yapicam insallah
cagrida epey indirim var kizlar sebzelerde meyvelerde deterjanlarda falan. hafta sonu gitmemiz lazim pazara cikamiyorum orasida uygun sivi uagim yok almam lazim eksik hic bitmiyo yaa okula giden cocugum falan olsa yandikk vallahii
Maşallah...Ne güzel anlatıyorsun...Sen anlatırken hepsi sanki gözümün önüne geliyor...Bütün gün telaşın da bitmiyor çünkü hem evine hem çocuğuna çok düşkünsün...Nice kadınlar biliyorum senin tırnağın olamaz...Ha bu arada senin bu elmalı kurabiyeni yiyen bayıldı. Pazar günü kardeşimin doğum günü var. İki tepsi yapıp götüreceğim. Yaparken aklıma geliyorsun Allah razı olsun deyip gulumsuyorum...Hepimizin diğerinden öğreneceği çok şey var...İyi ki varsınSelamss.
Ancak oturdum.
Kurabiyelerin hepsi bitti.
Bu elmalı kurabiyenin hamuruyla yapilan hersey guzel oluyo kizlar.
Cok begendiler.
Ama uzun bir sure elmali kurabiye göresim yok.
Oglumun okul saatine kadar takildim ama aklim evdeydi malum yemegim yoktu.
Oglumu aldim kostur kostur eve geldim ışık hiziyla.
Hemen ogluma yemek hazirladim Allah ne verdiyse
Eti soteledim.
Pilavimda var.
Ihlamurda attim ocaga kayniyo esim gelir birazdan.
Mutfagimi temizledim
Bulasik mak calistirdim.
Yarin sinav yok bu aksam rahatim.
İslerim bitti.
Oturdum azcik.
Hic para harcamadim.
Yarin arkadasim caya gelecek öglen cocuklari birakinca.
Yufkam var tava boregi yapicam.
Bi kac tane kurabiyem var
Birde nohut salatası yaparim malzemem var.
Canımm ya Allah razı olsun.Maşallah...Ne güzel anlatıyorsun...Sen anlatırken hepsi sanki gözümün önüne geliyor...Bütün gün telaşın da bitmiyor çünkü hem evine hem çocuğuna çok düşkünsün...Nice kadınlar biliyorum senin tırnağın olamaz...Ha bu arada senin bu elmalı kurabiyeni yiyen bayıldı. Pazar günü kardeşimin doğum günü var. İki tepsi yapıp götüreceğim. Yaparken aklıma geliyorsun Allah razı olsun deyip gulumsuyorum...Hepimizin diğerinden öğreneceği çok şey var...İyi ki varsın![]()
Ögretmenini bayan mi? Bay mı?iyi aksamlar hanimlar:)
bugun kizima ayran ogluma meyve suyu aldim harcamam bu kadar..simdi cudanimda olan butun bozuklari aticam 5 tl falandir..atayim yani dimi..
ogretmen gunu hediye isimiz var..ne alicagima karar veremedim..
cok maliyetli birsey alamam..cokda kotu birsey alamam...orta halli birseyler olsun istiuyorumm.
butun fikirlere acigim..
bana fikir verin....
kendim etamin ve kokulu tas yapiyorum hobi olarak..acaba bunlarla ilgili birseylermi yapsam..yoksa baska birsey mi alsam..en cok zorlandigim sey hediye secme....
yar bana bir eglence medeeeet:)
Sıkma canınıya var ya çok sinirliyim.. yarın evime gidecektim erkenden evimi temizlemeye, dip bucak bide. kaynanam aradı az önce, notere gidecekmiş bilmem ne diye, ben de onla gidermiymişim. ya kızı yanında 24 saat kalıyor o niye gitmiyor. hayır diyemedim. işim nolacak ya! offff! bunlara çok yüz vermeye gelmiyor yemin ederim.
bayan 30 yasinda yok..Ögretmenini bayan mi? Bay mı?
Hobileriniz nekadar guzel öyle
Ben cok sabirsizim hic öyle elimde biseyle uzun süre ugrasamam.