• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sıkma canını
Cok duramam islerim var dersin isiniz bitince evine gecersin canım.
en az 1 saatim gidecek. ya ben işe giriştiğim zaman kimse bölmemeli. sevmiyorum bölük pörçük yapmayı. çok kızgınım şu anda. ve kızgınlığım en çok bunlar yüz buldu benden, onun için.
şu evden bi uzaklaşayım hayırlısıyla, yılda bir görüşecem bunlarla.

bunalima sokiyo derken yanlis anlasilmasin:)surekli ev cocuk insan degisik birseyler yapmak istiyor..
rutin islerden bunaliyorum yani...

:) :)

bayan 30 yasinda yok..
anaokulu ogretmenimiz..
tsk ederim..
iki cocuk bni bazen bunalima sokuyo..hobiler olmassa olmazim oluyo..onlari yaparken daliyorum boyle..rahatliuorum..
bende tez canliyim..o yizden cok uzun surecek bir is yapmiyorum zaten...
uzin oldumu boguyo beni...
Aslinda kokulu tas cok guzel bir hediye hem emeginizde var.
Şık bir canta,cuzdan olabilir(dandik biseyde alinmaz ama maddi olarak zorlarmi ki)
Parfüm
Bere
Şal
Bileklik-kolye alinabilir

Ben oglum anasinifina giderken sinif annesiydim.
Para toplamistik
Flo dan cizme ve canta almistik
Ertesi gun hemen giyip takip gelmisdi
ben extradan da kupe ve kolye set almistim
İmitasyon ama gosterisli birseydi.

Aslinda kokulu tas cok guzel bir hediye hem emeginizde var.
Şık bir canta,cuzdan olabilir(dandik biseyde alinmaz ama maddi olarak zorlarmi ki)
Parfüm
Bere
Şal
Bileklik-kolye alinabilir

Ben oglum anasinifina giderken sinif annesiydim.
Para toplamistik
Flo dan cizme ve canta almistik
Ertesi gun hemen giyip takip gelmisdi
ben extradan da kupe ve kolye set almistim
İmitasyon ama gosterisli birseydi.
anam bizde guya toplayip oyle birsey yapicaltik ama siniftakiler bir acayip anlamadim..kimi katildi kimi katilmadi..
sonra dedik madem herkes alsin hediyleri..
cantaz cuzdan bnde dusundum..
guzel bir sepet gibi birsey alayim..icine kokulu tastan guldu kebelekti tomurcuktu Allah ne verdiyse koyup guzel bir arajman yapayim madem..
birde yanina kullanabilecegi birsey..
hadi bakalim..tsk ederim canim

çok geçmiş olsun canım... sorun neydi? bademcik falan mı?

annelik zor... ilk oğlum altı aylıktı sünnet olduğunda...onu içeri aldılar, bana dışarıda bir şeyler oldu... :)

gözlerim doldu, tam o anda sakat bir çocuk gördüm..... onlar da anne baba, ömür boyu yavruları gözleri önünde böyle olacak, kendine gel, şükret. dedim...o_O

çok sağol canım 2 tane beni vardı onlar alındı, ama narkoz olunca ayılması uzun sürdü
çok doğru diyorsun benim küçük kızımda kalça gerilim geriliği vardı korse falan kullandık aylık kontrllere gidiyorduk şimdi 6 aya çıkardı dr
her salı çocuk günüydü öyle çocuklar var ki insan öyle üzülüyor ki anlatamam

Rabbim acil şifalar versin canım..

Kesinlikle haklısın canım..Bende bir türlü karar veremiyorum..Elim de biraz nakitim var.. Alacaklarım da var ..:KK43:
Ama kıyıp ta şuan alsam mı almassam mı beklemedeyim:KK43:
Boya badana yapılınca bazı şeyle gözüme batar oldu..
Bazıları hakikaten gerekli ve acil..
Bazıları olmasa da olur..Ouff..
Rabbim yardımcımız olsun ya:KK43:

çok teşekkür ederim canım

hawar hawar canım cok gecmis olsun
Rabbim şifa versin

teşekkür ederim canım

31 aralik dogumlu oglum oglak..
ama belki yukseleni boga falandir..
bogalar daginikmi oliyor...
benimki daginikliktan cok asiri hadeketli..
yemek yedirme konusumda cok zorlaniyorum mesela..
cocuk yerinde durmuyor..otutfturuyorum aglamaya basliyor..bu sefer kaldiriyorum yemek yedirmiyorum..napicami sasirdim..

Allah acil sifalar versin..
rabbim safi ismi ile muamale etsin insaallah.

teşekkür ederim
bu yemek yememe olayı küçük kızımda da var arkasından gezinirsem yiyor yoksa iki lokmadan sonra kaçıyor
ama bakıcıya yapmıyormuş, onunlayken kurallara uyuyor benimleyken yaşasın kuralsızlık

ay kızlar hayat çok acımasız
sabah kendi kızma üzüldüm doldum doldum taşamadım
biz hem kızım tamamen kendine gelsin, hemde dr bekliyorduk gelip bakacak çıkacağız diye
bir çocuk getirdiler, 2 bilemedin 3 yaşında hemşire koştu geldi ay kızım gelmiş falan,
tabi çocuk baygın gözlerinde de krem gibi bir şey var
iki hemşire kendi arasında konuşuyor iyileşme varmış annesini çağır dr birazdan gelecek bilgi verecek falan diye
ay çocuk o kadarda güzel ki anlatamam
tabi annesi geldi eşim hemen atladı biraz patavatsızdır çocuk kemoterapimi görüyor geçmiş olsun
annemde görüyor falan filan aslında eşimde çok üzlüdü çünkü o durumlarda böyle gereksiz konuşur

neyse dr geldi çocuğun annesi ile konuşuyor işte tümör bayağı küçülmüş tekrar görebilecek sıvı azalmış falan
ben başladım hıçkırmaya neyse kendimi wc ye attım
yüzümü yıkadım geldim işte çok sevindim geçmiş olsun dedim
ama bende göz yaşı durmuyor ben ağlıyorum kadın ağlıyor nasıl seviniyor çocuğu tekrar görebilecek diye
hala aklımda bütün gün aklıma geldikçe ağladım başım kazan gibi
umarım kimse böyle hastalıklar yaşamaz, kimsenin yavrusu hasta olmaz
çok zor çokk

bu arada ben kendimi tanitmak istiyorum:)
sonradan dahil olunca sey oldum:)
merve ben ..26 yasinda iki cocuk annesiyim..iki ve dort yaslarinda iki kuzu annesiyim..istanbul bsaksehirdeyim...
yarsimaci arkadaslara basarilar dilerim..:)

merve ben ..26 yasinda iki cocuk annesiyim..iki ve dort yaslarinda iki kuzu annesiyim..istanbul bsaksehirdeyim...
Ay Masallah
Kac yasında evlendiniz

ay kızlar hayat çok acımasız
sabah kendi kızma üzüldüm doldum doldum taşamadım
biz hem kızım tamamen kendine gelsin, hemde dr bekliyorduk gelip bakacak çıkacağız diye
bir çocuk getirdiler, 2 bilemedin 3 yaşında hemşire koştu geldi ay kızım gelmiş falan,
tabi çocuk baygın gözlerinde de krem gibi bir şey var
iki hemşire kendi arasında konuşuyor iyileşme varmış annesini çağır dr birazdan gelecek bilgi verecek falan diye
ay çocuk o kadarda güzel ki anlatamam
tabi annesi geldi eşim hemen atladı biraz patavatsızdır çocuk kemoterapimi görüyor geçmiş olsun
annemde görüyor falan filan aslında eşimde çok üzlüdü çünkü o durumlarda böyle gereksiz konuşur

neyse dr geldi çocuğun annesi ile konuşuyor işte tümör bayağı küçülmüş tekrar görebilecek sıvı azalmış falan
ben başladım hıçkırmaya neyse kendimi wc ye attım
yüzümü yıkadım geldim işte çok sevindim geçmiş olsun dedim
ama bende göz yaşı durmuyor ben ağlıyorum kadın ağlıyor nasıl seviniyor çocuğu tekrar görebilecek diye
hala aklımda bütün gün aklıma geldikçe ağladım başım kazan gibi
umarım kimse böyle hastalıklar yaşamaz, kimsenin yavrusu hasta olmaz
çok zor çokk
Canımm ya Allah sifasini versin tüm cocuklarin hastalarin.
Cok zor bir sınav.

Aslında siz hep yaziyor gibi samimiydiniz.
Yani hic sonradan dahil olma gibi bi durum hissetmedim.
Cok ictensiniz.
Bende erken evlenip anne olanlardanim.
Kocaman oglum var (11yasinda) benim yasim 31.
Bende istanbuldayim ama and. Yakasinda.
Herzaman gelin ben sohbetinizi cok sevdim
Kuzularinizi Allah size bagislasin.
Hayirli evlat olsunlar

Canımm ya Allah sifasini versin tüm cocuklarin hastalarin.
Cok zor bir sınav.

Aslında siz hep yaziyor gibi samimiydiniz.
Yani hic sonradan dahil olma gibi bi durum hissetmedim.
Cok ictensiniz.
Bende erken evlenip anne olanlardanim.
Kocaman oglum var (11yasinda) benim yasim 31.
Bende istanbuldayim ama and. Yakasinda.
Herzaman gelin ben sohbetinizi cok sevdim
Kuzularinizi Allah size bagislasin.
Hayirli evlat olsunlar
tesekkur ederim..
Amin Allah razi olssun.cumlemizin evlatlarini bagislasin insaallah..
bende sizlerin sohbetini cok icten buldum..cok guzel bir ortam sicak samimi icten dha ne olsun ki..
ee birikimde yapiyoruz..
daha ne olsun yani daha ne olsun

Merve bence öğretmeninize etamin ve kokulu taştan bir şeyler yap. Böylece hediyeyi ücretsiz yapmış olursun. Bir de her yerde satılan bir şey değil. Herkes kendi hediyesini alsa bile seninkiyle aynı şey alan olmaz. Ben öğretmen değilim ama tablo gibi şeylerden istemem, odamın şekline modeline uymaz.
Geçen yıl kızın Doğum gününde kokulu taş yaptırdım gelen misafirlere dağıtmak için. 5-7 lira gibi bir şeydi tam hatırlamıyorum ama güzel bir şeydi. Kızın adı, yaşı, fotoğrafı falan yoktu çerçevede ki herkes evinde bir yere koyabilsin istedim.
Bizim sınıf benden daha ekonomik çıktı. Dün gece ben öğretmenler günü için ortak mı alalım yoksa herkes tek mi alacak diye grupta yazdım. Ortak alalım diye karar çıktı, herkes 20 lira çok Dedi, 5 lira toplanmasına karar verildi. 20 tl olsaydı 500 liraya inçe bir kolye alabilirdik
Bir pike takımı gibi bir şey alınacak. 25 kişi*5
Açıkcası bana az geldi. Gecen yılki öğretmene kıyaslanamayacak bir kadın. Sürekli etkinlik yaptırıyor, değişik oyunlar oynatıyor ve bir sürü şey anlatıyor. Çocuğum da öğrenerek, mutlu geliyor dersten. Geldiğinde bize okulda olanları o kadar mutlu anlatıyor ki, okula gitmek istemeyen bir öğrenciyi bile okulda mutlu ediyor öğretmeni
Ve en önemlisi çocuklar arasında hakkaniyete çok önem veriyor. Amma abarttım ben de
Gecen yıl öğretmen kadın biraz sorunluydu, iki ay rapor aldı, okulda bunalmış iki çocuktan vs . Nasıl yediyse o maaşı. Bir de bazı velilere zaten ihtiyacım Yok çalışmaya diyormuş Okuldan gönderildi en sonunda
Ben de evde olan hediyeliklerden bir şey ayarlayıp 24 Kasım'dan önce bir ara vermeyi düşünüyorum. Sabah foto atayım. Uygun mu diye. Hem evden ayarlamış olursam, daha önce alınan hediyelikler işe yarar, mAsraf etmem, ev boşalır

Gecen yıllarda face de dekorasyon sayfalarına bakarken duvarlarda boş çerçeveler takanlar oluyordu, çok da güzel görünüyordu. Onun ben de kokulu taştan yapılmış hali var, çok da güzel ama duvar delemediğim için takmadım
Sen de öyle dekoratif bir şey yapabilirsin belki, uygun bir renk olursa her evde kullanabilir
Ahşap boyama yapıyorsan anahtarlık vs olabilir
Küçük etamin kolyelerden yapabilirsin
Evli mi bilmiyorum ama balkonuna etamin yastık yapabilirsin. Face de ev resimlerini gördüysen, koltuğuna uygun etamin kırlent olabilir

Merve bence öğretmeninize etamin ve kokulu taştan bir şeyler yap. Böylece hediyeyi ücretsiz yapmış olursun. Bir de her yerde satılan bir şey değil. Herkes kendi hediyesini alsa bile seninkiyle aynı şey alan olmaz. Ben öğretmen değilim ama tablo gibi şeylerden istemem, odamın şekline modeline uymaz.
Geçen yıl kızın Doğum gününde kokulu taş yaptırdım gelen misafirlere dağıtmak için. 5-7 lira gibi bir şeydi tam hatırlamıyorum ama güzel bir şeydi. Kızın adı, yaşı, fotoğrafı falan yoktu çerçevede ki herkes evinde bir yere koyabilsin istedim.
Bizim sınıf benden daha ekonomik çıktı. Dün gece ben öğretmenler günü için ortak mı alalım yoksa herkes tek mi alacak diye grupta yazdım. Ortak alalım diye karar çıktı, herkes 20 lira çok Dedi, 5 lira toplanmasına karar verildi. 20 tl olsaydı 500 liraya inçe bir kolye alabilirdik
Bir pike takımı gibi bir şey alınacak. 25 kişi*5
Açıkcası bana az geldi. Gecen yılki öğretmene kıyaslanamayacak bir kadın. Sürekli etkinlik yaptırıyor, değişik oyunlar oynatıyor ve bir sürü şey anlatıyor. Çocuğum da öğrenerek, mutlu geliyor dersten. Geldiğinde bize okulda olanları o kadar mutlu anlatıyor ki, okula gitmek istemeyen bir öğrenciyi bile okulda mutlu ediyor öğretmeni
Ve en önemlisi çocuklar arasında hakkaniyete çok önem veriyor. Amma abarttım ben de
Gecen yıl öğretmen kadın biraz sorunluydu, iki ay rapor aldı, okulda bunalmış iki çocuktan vs . Nasıl yediyse o maaşı. Bir de bazı velilere zaten ihtiyacım Yok çalışmaya diyormuş Okuldan gönderildi en sonunda
Ben de evde olan hediyeliklerden bir şey ayarlayıp 24 Kasım'dan önce bir ara vermeyi düşünüyorum. Sabah foto atayım. Uygun mu diye. Hem evden ayarlamış olursam, daha önce alınan hediyelikler işe yarar, mAsraf etmem, ev boşalır
tesekkur ederim uzun uzunda yazmissin..ellerine saglik..fikirleri degerlendiricem..
etamin olarak ne yapabilirim..
pano havlu veya tablo ne olabilir..
cocuklarinin isimlerini biliyorum hani aile tablosumi yapsam..
hepsinin ismi yazili guzel resimli yoksa nasil birsey..
bende ogretmenimizden emeginden cok memnunum...kizim cok mutlu..evladimi mutlu eden kim olursa olsun mutlu olmaya hakki var..

İg de çok güzel etaminler var, çok parlak fikirler, bakmaya doyamıyorsun ben ig ye girmiyorum, çok vakit kaybettirici, ordan oraya dalıyorsun.
Oralarda bir sürü şey yapıp satıyorlar. Kolyeler, tablolar. Tablolar geçen yıl Doğum yapanlara çok hediye gidiyordu revaçtaydı, mutlaka görmüş olmalısın
Havlu dediğin üzerine mi işliyorsun öyle de olabilir
Dediğim yere bak, bir fikrin oluşur

İg de çok güzel etaminler var, çok parlak fikirler, bakmaya doyamıyorsun ben ig ye girmiyorum, çok vakit kaybettirici, ordan oraya dalıyorsun.
Oralarda bir sürü şey yapıp satıyorlar. Kolyeler, tablolar. Tablolar geçen yıl Doğum yapanlara çok hediye gidiyordu revaçtaydı, mutlaka görmüş olmalısın
Havlu dediğin üzerine mi işliyorsun öyle de olabilir
Dediğim yere bak, bir fikrin oluşur
cok tesekkur ederim..evet ne yapacagimida buldum..guzel bir resim gunun anlam ve onemini anlatan ve kolye veya bileklik bunlar tabi etamin islemeden olucak..kizimada birkac sira isletirim onunda el emegi olmus olur..hemde aktivitemiz olur cok iyi olur yani...

FB_IMG_1478215709035.webp
buna benzer birsey...
biraz daha degistirilmisi..sadece sozler ayni olacak..digerleri degisik..
birde ogretmenimiz tesetturlu ama ben ogretmeni sembol olarak yapicagim icin bu sekilde acik yapacagim abest olmaz dimi..yada kendim tesetturlu olarak sablonmu cizsem napsam ki ben

Back
X