• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın kızlar
Fırınımın ve miktodalgamın düğmelerindeki yağları temizledim. Aman ne zor yaaaa
Çamaşır katlıyorum şimdi.
Sabahtan hamur yoğurdum. Peynirli poğaça yapacağım. Biraz buzluğa atarım. Eşim hamsiyi almış. Akşama çorba salata hamsi yaparım.

Herkese koaly gelsin o zaman:)biz kadın milletine dinlenmek yok:)
Dün evde temzilik yaptım:)yap yap bitmiyor:KK43:daha dolaplara girişemedim bile:KK43:
Hem çalışıp, hem eve yetişmeye çalışınca eksik kalıyor:KK43:
Tabi bir yudum mutluluk bir yudum mutluluk sen hariç.:)
Maşaallah herşey yetişiyorsun:)
Yetişmeye çalışıyorum ama hiç dinlenemiyorum canım. Hep ayaktayim. Hafta içi hafta sonu gelse diyorum. Hafta sonu da işler bitmiyor. Olsun sağlık olsun da hepsi olur. Sana da kolay gelsin bu arada...

merhaba arkadaşlar
herkese kolay gelsin
bende temizliğe başlamadan bir çay molası verdim
kahvaltı yaptık
yatakları topladım daha doğrusu nevresimleri değiştirdim,
2 gündür yorganları güneşlendiriyordum bu gün nevresimliyeceğim kullanmaya başlarız artık bu hafta bile soğuktu
çamaşır katladım
makinaya çamaşır attım daha 2 makina daha var ama
onlarda yarına serecek yer yok çünkü
daha ne yemek yapacağıma karar vermedim dün kıyma çıkarmıştım eşim birazını kullanmış dün
kalanla ne yapsam bilemedim az olunca kıyma köfte falan olmaz

dün bir tanıdığın düğünü vardı eşim illahi beraber gidelim dedi benim pek niyetim yoktu
neyse ayıp olmasın falan aldık çocukları gittik tabi benim kız arkadaşları görünce hopladı zıpladı dur deidim dinlemedi
eve geldik baktım dikiş açılmış azıcık çok kızdım kendime elalema ayıp olacak diye
kızımda ayrı tamam anne diyor bakıyorum ayakta
ama eşime de kendime de çok kızdım

Ütüler bitti.
Temizlik bitti.
Hafta içi için pırasa yemeği yapıldı.
Dolma doldurulup dolaba konuldu.
3 poşet nohut haslanip buzluga konuldu.
Bugün pazara cikmayacagim. Çarşamba günü çıkarım.
Şimdi sıra hamur işlerinde. Onları yapıp ard arda fırın sıcakken pişiririm.

Mutlu pazarlar kızlar
Kuaför deyim saç boyasını bekliyorum bir yandan da mesajları okudum. Kaş falanda aldircam işim çok daha.
Bu hafta sonu bol harcamalı geçti halada devam harcamaya :işsiz:

Pazara cıkıcam diye 50tela aldı ve cıkamadı bu kul.
Kuzenimle abla geldi daha yeni gittiler.
Cay masasi duruyo toplancak.
Pilav ve kurufasülye yapıcam.
Oglumun ödevlerini kontrol edicem.
Nereye gidim.

50tl zulaya kalsın.
Sacimi kestirip kaş aldimayo dusunuyorum bende yarin onlari hallederim o parayla.
Neye niyet neye kismet.

Hic bisi yapasim yok
Cay sofrasi kurdum o toplancak.
Ütüm var
Oglum banyo yapacak.
Ödevlerini kontrol etmem gerekiyo testi falan var dogrumu yapmis naapmis incelemem gerek.
Yemeklerim yapilcak.

Ve benim hic birsey yapasim yoook.

Bu hafta sonlari resmen ışık hiziyla geciyo

3hafta sonudur göl,deniz,orman göremedim.
Bana soldan soldan geliyolar.
Bi sure göremezsem asabilesebiliyorum
Cok tatsız,tuzsuz,tnt kivamli bisi olabiliyorum kim sansli kisiyse ! Ona patlarım artik.

Ayın şanslısı :D

Ee hadi kolay gelsin.

merhaba kızlar
hep takip ediyorum ama ancak yazmak nasip oldu
biz de bu aralar pek birikim yapamadık,bana bot aldık,kızımıza ve eşime kıyafet vs derken harcandı
bugün ben de temizliği yaptım,2 kere makinaya çamaşır attım,yarınki yemeği yaptım
ve gün bitmek üzere...

ay neden bilmem ama sürekli ağlayasım geliyor. Pek depresif haldeyim.
Sabahtan peynirli poğaça, kek ve patates yemeği yaptım. Şimdi de fırında hamsi var.
Bu ay kenara pek koyamayacağız. Oğlumun ihtiyacı olan özel bir alet için 1300 TL ödeme yapmamız lazım. Kenarda 1200 TL vardı. Oraya vereceğiz artık.
100 Euro ve oğlumun altınlarından başka paramız kalmıyor.

Sabahtan peynirli poğaça, kek ve patates yemeği yaptım. Şimdi de fırında hamsi var.
Bu ay kenara pek koyamayacağız. Oğlumun ihtiyacı olan özel bir alet için 1300 TL ödeme yapmamız lazım. Kenarda 1200 TL vardı. Oraya vereceğiz artık.
Havadandır cnm depresif hal
Olsun sağlık olsun da Bi dahaki ay olur birikim

Papatya regl mi olacaksın acaba? İnsan bazen öyle hissedebiliyor sebepsiz de olsa. İnşallah çabuk geçer. Çok geçmiş olsun.

Kızlar vallahi işimiz gücümüz boğaz. Bütün günüm mutfakta geçti. İki tencere yemek yaptim. Yoğurt yaptım. Patates hasladim. 2 tepsi pizza , 2 tepsi elmalı kurabiye ve 1 tepsi de peynirli poğaça yaptım. Akşam yemeği olarak pizza yedik çay da yaptım. Bu hazırlıklar iyi oldu çünkü işten geldiğimde bazen yemek yapacak halim olmuyor. Evde pişen yemek gibisi de yok. Yapmasan aç da durulmuyor mecbur dışarıdan söyleniyor. Disarida yemege para vermek de istemiyorum. E tasarruf yapıcaz diyoruz bir taraftan. O zaman usenmek yok yoruldum yok. Aynen devam :hamarat:

merhaba kızlar
hep takip ediyorum ama ancak yazmak nasip oldu
biz de bu aralar pek birikim yapamadık,bana bot aldık,kızımıza ve eşime kıyafet vs derken harcandı
bugün ben de temizliği yaptım,2 kere makinaya çamaşır attım,yarınki yemeği yaptım
ve gün bitmek üzere...
Cooook sevindim seni gordugume canim
Kizin nasil?
Send umarim iyisindir
İyiki geldin.

Back
X