• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Fikri mühim nedir? / kimdir?
Ohhh süper olmuş...çok sevindim senin adına...
Bi internet sitesi ama cok guvenilir sana anketler gönderiyor sende bunlari cevapladikca puan kazaniyorsun ve o puanlarla hediye aliyorsun. Birde markalarin reklam kampanyalarinda herkese hediye gonderiyor. Daha oncede ulkerin bir kutusunu gönderdi. icinden cikolatalar biskuvuler ve selfi cubugu cikti :kk77:
Ondan once scholl turkiye ayak torpusu falan gonderdiler. Hani sirf markalar urunlerini piyasaya sokup tanitim yapabilmek icin bu site araciligiyla herkese ucretsiz gönderiyor. Kargo ucreti dahi ödemiyosun abla

Bi internet sitesi ama cok guvenilir sana anketler gönderiyor sende bunlari cevapladikca puan kazaniyorsun ve o puanlarla hediye aliyorsun. Birde markalarin reklam kampanyalarinda herkese hediye gonderiyor. Daha oncede ulkerin bir kutusunu gönderdi. icinden cikolatalar biskuvuler ve selfi cubugu cikti :kk77:
Ondan once scholl turkiye ayak torpusu falan gonderdiler. Hani sirf markalar urunlerini piyasaya sokup tanitim yapabilmek icin bu site araciligiyla herkese ucretsiz gönderiyor. Kargo ucreti dahi ödemiyosun abla
Çok iyiymiş canım. Ben de üye olayım bari.

Merhaba hanımlar, uzun zamandır yazdıklarınızı keyifle takip ediyorum . Yazmak bugüne kısmetmiş . tr_lelli tr_lelli elmalı kurabiye tarifini dün yaptım, tek kelimeyle enfes. . . Pişiyi de en kısa zamanda yapacağım .
Sizlere bir şey danışmak istiyorum . Şuan ödediğimiz 2000 tl lik bir kredi var. İki yıl sonra 1000tl ye düşecek . Asıl konu ev almak istiyoruz . 100000 TL'lik kredi işimizi göruyor. Oda şuan yeni bir yapılaşma başladı bulunduğumuz yerde . Yoksa 100000tl kesinlikle yetmez. Ama eşimi bir turlu ikna edemiyorum. Bana göre çok güzel bir fırsat. Bir yıla kalmaz fiyatlar çok artacak burda da. Hem akıl fikir danışıyorum sizlere, hem de hayır dualarınızı istiyorum. Hayırlı ve bereketli günler olsun inşallah hepimize .

Merhaba hanımlar, uzun zamandır yazdıklarınızı keyifle takip ediyorum . Yazmak bugüne kısmetmiş . tr_lelli tr_lelli elmalı kurabiye tarifini dün yaptım, tek kelimeyle enfes. . . Pişiyi de en kısa zamanda yapacağım .
Sizlere bir şey danışmak istiyorum . Şuan ödediğimiz 2000 tl lik bir kredi var. İki yıl sonra 1000tl ye düşecek . Asıl konu ev almak istiyoruz . 100000 TL'lik kredi işimizi göruyor. Oda şuan yeni bir yapılaşma başladı bulunduğumuz yerde . Yoksa 100000tl kesinlikle yetmez. Ama eşimi bir turlu ikna edemiyorum. Bana göre çok güzel bir fırsat. Bir yıla kalmaz fiyatlar çok artacak burda da. Hem akıl fikir danışıyorum sizlere, hem de hayır dualarınızı istiyorum. Hayırlı ve bereketli günler olsun inşallah hepimize .
Yaa cok sevindim yapip begenmenize afiyetle yiyin.
Bence esinizi bir sekilde ikna edin.
Borca girince ödeniyo valla.

Ben bugun gezdim tozdum simdide oglumu bekliyorum. Okuldayim.
70tl harcadim aldigimda 2bluz.
Karta para yukledim.
Bisiler yedik ictik derken gitti 70tl
Paranin adı var valla 100tl bozdurdum mu gidiyo.
Hic bisi yok sacma sapan giysiler var.
Begenemedim belki 15magzaya girdik.
Bot da bulamadim.
Biraz daha beklemek gerek galiba.

Yaa cok sevindim yapip begenmenize afiyetle yiyin.
Bence esinizi bir sekilde ikna edin.
Borca girince ödeniyo valla.
Sağolun, koca bir tepsi bitmek üzere , olan bana oldu , ikişer üçer çayla kahveyle hüplettim. . . .
Öteki kono şuan çok olumlu görünmüyor, ama ben olmasını çokkkkk istiyorum. Bakalım hakkımızda hayırlısı . Bugün gider listesi tutmaya başladım, bakalım aylık, gerekli gereksiz harcamaları bir görelim,.

Yarin happy canterde indirim var.

Süt,Seker,pirinc,yumusatici,muz,cif yuzey temizleyici,sogan patates indirimde.
Bisiler daha vardi ben ihtiyacim olanlari inceledim.

Yarin gidip alicam.

Sağolun, koca bir tepsi bitmek üzere , olan bana oldu , ikişer üçer çayla kahveyle hüplettim. . . .
Öteki kono şuan çok olumlu görünmüyor, ama ben olmasını çokkkkk istiyorum. Bakalım hakkımızda hayırlısı . Bugün gider listesi tutmaya başladım, bakalım aylık, gerekli gereksiz harcamaları bir görelim,.
Hayirlisi olsun

Kalbinizden gecen olsun.

Liste yapmak kesinlikle cok ise yariyo.
Gider listesi,esksik listesi.
Hem gereksiz yada hani aciliyeti olmayipda aldiklarimizi göruyoruz hemde diger ay bunlara dikkat ediyoruz.

Benim ceplerimden,cuzdanimdan,cantalarimdan hep eksik listeleri cikar.
Hep yazarim alirim yanima hem unutuyorum ne alacagimi hemde gereksiz bisey almamis oluyorum.

Hayirlisi olsun

Kalbinizden gecen olsun.

Liste yapmak kesinlikle cok ise yariyo.
Gider listesi,esksik listesi.
Hem gereksiz yada hani aciliyeti olmayipda aldiklarimizi göruyoruz hemde diger ay bunlara dikkat ediyoruz.

Benim ceplerimden,cuzdanimdan,cantalarimdan hep eksik listeleri cikar.
Hep yazarim alirim yanima hem unutuyorum ne alacagimi hemde gereksiz bisey almamis oluyorum.
İnşallah , çok sağolun :KK68:
Kesinlikle çok işe yarıyor , yıllar önce her alışveriş i tek kalem yazardım, hatta buzdolabının üzerinde asılıydı liste , :KK54:

Kızlar sizlerden küçük bir ricam olacak. Genel olarak söylüyorum ve anlayışla karsilayacaginizi umuyorum. Mesaj kutum dışarıya kapalı çünkü burada herkes gibi sadece tasarruf birikim gibi konularda paylaşım yapmak için bulunuyorum. Hukuki danışmanlık için bulunmuyorum. Herhangi bir sorunu buraya yazdığınızda daha oncelerde oldugu gibi gördüğüm takdirde yardimci olmaya çalışıyorum yine çalışırım. Ancak; bütün gün zaten oradan oraya koş, milletle uğraş, kafa patlat, iki cocuk ve evin sorumlulugunu yalnız başına taşımaya çalış ve gel buraya tekrar sorun dinle cozum bul mesaj yaz yapacak halim kalmıyor. Lütfen beni maruz gorun. Ben de buraya sorunlardan biraz uzaklaşmak ve sadece ekonomi konusunda fikir alışverişinde bulunmak için giriyorum ve zamanim cok sınırlı. Hukuki sorununuz olduğunda lütfen bulunduğunuz yerde bir avukata ya da baska hukuki yardim platformlarina danışınız.

benı soran şifa dıleyen dua eden tüm arkadaşlarıma cok teşekkur ederım Allah hepınızden razı olsun
babam malesef ıyı değil.Allah buyuk ınsallah ıyıleşecek dıye her gun dua edıyorum
her şey boş her kelime...
sanki cnımdan can kopuyor onu yoğun bakımda oylece yatarken gördükçe
Allahım dıyorum yapacak bırseyler olmalı ama yok malesef elimizden bırsey gelmıyor
hayata tutunmak için bir şans daha ver Allahım ne olur...

Back
X