• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

benı soran şifa dıleyen dua eden tüm arkadaşlarıma cok teşekkur ederım Allah hepınızden razı olsun
babam malesef ıyı değil.Allah buyuk ınsallah ıyıleşecek dıye her gun dua edıyorum
her şey boş her kelime...
sanki cnımdan can kopuyor onu yoğun bakımda oylece yatarken gördükçe
Allahım dıyorum yapacak bırseyler olmalı ama yok malesef elimizden bırsey gelmıyor
hayata tutunmak için bir şans daha ver Allahım ne olur...

Çok geçmiş olsun en kısa zamanda babanız sağlığına kavuşur inş.

bende bu gün bayağı harcadım
55 marangoza kitaplık yaptırdık
14 a101 çerez almıştım işe götürmelik, kuru üzüm kayısı falan
39,50 migrostan ıslak mendil, erişte, bisküvi, labne, kızıma dergi
50 tl de bim çay, ped, havlu peçete, tahin aldım bir şeyler daha vardı ama hatırlıya mıyorum
40 tl şohpenin borusu değişecek ona vermiş eşim
ekmek, poğaça falan derken 200 harcamışız
amma harcamışız

benı soran şifa dıleyen dua eden tüm arkadaşlarıma cok teşekkur ederım Allah hepınızden razı olsun
babam malesef ıyı değil.Allah buyuk ınsallah ıyıleşecek dıye her gun dua edıyorum
her şey boş her kelime...
sanki cnımdan can kopuyor onu yoğun bakımda oylece yatarken gördükçe
Allahım dıyorum yapacak bırseyler olmalı ama yok malesef elimizden bırsey gelmıyor
hayata tutunmak için bir şans daha ver Allahım ne olur...
Güçlü dur @amelia2 Allah büyüktür. Dua et ve sabret canım. İnşallah şifa bulur yeniden ayaklanır baban.

Ben bu sıralar harcama yapmıyorum dışarı pek çıkamıyorum yemek bile yapmıyorum eşim yapıyor mutfağa giremiyorum :ıslık: sadece doktora para verdim bir de eşim biraz meyve sebze almış o kadar.

@amelia2 canım allah sabır versin. allahtan ümit kesilmez. inşallah sağlığına kavuşur baban. bol bol dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden maalesef..

günaydın:)
uçuk çıktı dudağımda ya nefret ediyorum! uzun zamandır çıkmıyordu geç kaldı :KK34:
dün ilk kez hünkar beğendi yaptım çok güzel olduu:)
bişey sorcam, teyzemler ev aldı. 60 yaşlarındalar. ev hediyesi ne alınabilir?
bugün pırasa yapacam bide pasta.
mavimli mavimli bebişlerin cinsiyeti ne zaman belli olur:) ona göre patik öreyim:))
daldan dala atladım ama hayırlısı :KK48:

günaydın:)
uçuk çıktı dudağımda ya nefret ediyorum! uzun zamandır çıkmıyordu geç kaldı :KK34:
dün ilk kez hünkar beğendi yaptım çok güzel olduu:)
bişey sorcam, teyzemler ev aldı. 60 yaşlarındalar. ev hediyesi ne alınabilir?
bugün pırasa yapacam bide pasta.
mavimli mavimli bebişlerin cinsiyeti ne zaman belli olur:) ona göre patik öreyim:))
daldan dala atladım ama hayırlısı :KK48:
Benim de dudağımda uçuk çıktı sorma :(
Teyzenlere bir tablo alabilirsin suluboya ebru falan severlerse.
Benimkilerin cinsiyeti daha en az 4-5 hafta belli olmaz diye düşünüyorum. Olur olmaz haber vereceğim zaten :)) teyzesinin patiklerini sevsinler.

Günaydın kızlar.
Dolar tarihi rekor kırdı 3.30
altin gr 137
Türk Lirası değer kaybetmeye devam ediyor maalesef. Allah yardımcımız olsun.
günaydın. altına bak hiyy :KK57: biliyor musunuz dünyada dolar düşüşteyken sadece türkiyede yükseliyormuş..

Benim de dudağımda uçuk çıktı sorma :KK43:
Teyzenlere bir tablo alabilirsin suluboya ebru falan severlerse.
Benimkilerin cinsiyeti daha en az 4-5 hafta belli olmaz diye düşünüyorum. Olur olmaz haber vereceğim zaten :)) teyzesinin patiklerini sevsinler.
sende de mi çıktı uçuk ? uçuk kremi sürüyorum umarım büyümez:/ tablo olabilir evet teşkürleer:) tamam annesi bekliyom bebişlerin haberlerini:)

Günaydın kızlar. Altının doların hele ki euronun halini gördünüz mü? Allah yardımcımız olsun. Bide tvde demesinlermi dolardaki yükseliş psikolojik diye.. Bir haftadır takip ediyorum. Benzin sabah ayrı fiyat akşam ayrı fiyat. akşama zamlanmış oluyo. Amerikadaki seçimler de sıkıntılı. Dünyada dolar değer kaybederken bizde aldı başını gidiyo. Hani gelişmekte olan ülkeyiz ya... Yarına nelere zam gelecek ve maaşlar eriyecek acaba?

Valla dolar heryerde düşüşe geçmiş bakalım bugün bizde nolcak? Düşmezse ayvayı yedik.
Günaydın kızlar. Altının doların hele ki euronun halini gördünüz mü? Allah yardımcımız olsun. Bide tvde demesinlermi dolardaki yükseliş psikolojik diye.. Bir haftadır takip ediyorum. Benzin sabah ayrı fiyat akşam ayrı fiyat. akşama zamlanmış oluyo. Amerikadaki seçimler de sıkıntılı. Dünyada dolar değer kaybederken bizde aldı başını gidiyo. Hani gelişmekte olan ülkeyiz ya... Yarına nelere zam gelecek ve maaşlar eriyecek acaba?

Back
X