• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Biz hafta sonları maalesef harcıyoruz..Ancak çalışırsak işimiz oluda evden çıkmassak harcamıyoruz:(
bu hafta cumartesi eşim çalıştı..Ama benim almam gereken eksiklerim vardı..o yüzden baya bir harcamışım..
Akşamın dada eşim ve kızım dışarda yemek istedi..o gün sanırsam 120-130 arası bir harcama yaptık..
Dünde vodafone Maratona gittik..Evde kahvaltı yapıp çıktık ama o kadar yürüyünce acıktık:)
Simit sarayına girdik ..biraz orada harcadık..Sonrasında da Mecidiyeköy de meşhur bi muhallebici vardı..Eşim oraya götürdü bizi..Orada da harcadık..sonrasında eve geldik.Marketti pazardı derken dünde baya harcamalı geçti,(
kısacası en az 250 tl harcamışızdır..Canımız sağolsun elbette ama evde kalsaydık bu kadar harcamıcaktık::(
Neyse kaç haftadır gezmemiştik psikolojimizde iyi geldi bu en azından:)

Bu arada arkadaşlar elimde biraz tl var..Dolar ve euro almak istiyorum..Çünkü tl de kalırsam illaki bişeyler çıkıyor içinden kullanıyorum o zaman.. Ama döviz olursa bozdurmak işime gelmiyor ellemiyorum..Ama malum geçen hafta çok çıktı ikiside..Takip eden arkadaşlar varsa dola euro için yorum ve beklentileriniz neler?beklemeliyim mi alsam mı?

Günaydın hanımlar. Bütün gece bebek uyumadığı için ayaktaydım. Aşı yüzünden olduğunu düşünüyorum. Saat 5.30 a kadar ayaktaydım. Hadi bi yarım saat uyuyayım dedim. Çalan saati bile duymamışım. Gözümü bi açtım saat 8. Tabii aile boyu geç kaldık. Oğlum okula gitmedi artık. Eşim de geç kaldı işe. Haftanın ilk gününe böyle başladık bakalım.

Günaydın hanımlar. Bütün gece bebek uyumadığı için ayaktaydım. Aşı yüzünden olduğunu düşünüyorum. Saat 5.30 a kadar ayaktaydım. Hadi bi yarım saat uyuyayım dedim. Çalan saati bile duymamışım. Gözümü bi açtım saat 8. Tabii aile boyu geç kaldık. Oğlum okula gitmedi artık. Eşim de geç kaldı işe. Haftanın ilk gününe böyle başladık bakalım.
Hayırlı canım .. Ne yapacan.. Uyumamışsın..bilerek isteyerek olmamış..Canınız sağolsun.. Bebişe de geçmiş olsun..
O aşılar mahvediyor kuzucukları zaten:(İyi olsunlarda..

Bu arada arkadaşlar elimde biraz tl var..Dolar ve euro almak istiyorum..Çünkü tl de kalırsam illaki bişeyler çıkıyor içinden kullanıyorum o zaman.. Ama döviz olursa bozdurmak işime gelmiyor ellemiyorum..Ama malum geçen hafta çok çıktı ikiside..Takip eden arkadaşlar varsa dola euro için yorum ve beklentileriniz neler?beklemeliyim mi alsam mı?
şu anda piyasa sallantıda. Durulmasını beklerim ben olsam. Tabi Ülkemiz şartlarında tam sakinleşme beklememek lazım. Yüklü miktarda değilse çok sarsılmazsın gerilemelerde. Nasılsa altın da döviz de orta vadede kazandırır. Kenarda durup harcanacağına Yatırımda değerlendirilebilir.

Günaydın Hanımlar,
Uzun süredir ilk defa bir haftasonu dışarıda yemek yememeyi başardık:halay:Haftasonları ya kahvaltı ya da akşam yemeği bazen de ikisi birden dışarıda olabiliyordu. Bu haftasonu azmettim valla, dışarıda yemeyelim diye.

Cumartesi günü göl kenarında kızımla simit ayran pikniği yaptık, dün de oyuncaklara bineceğim dediği için avm'ye gittik. Sadece oyuncaklara binmesi için para verdim. Mağazalara bakmadım.

Geçen kış dolabımı neredeyse yenilemiştim, bu yüzden şimdi hiçbirşeye ihtiyacım yok.

Ay sonuna kadar finansal hedeflerim;
1) Eksi hesaba girmeyeceğim.
2) Kredi kartı ile mazot harici alışveriş yapmayacağım.
3) Haftasonları evde yemek yenmesini sağlayacağım.
4) Ben dolar kuru üzerinden maaş alıyorum. Ülke ekonomisi göçerken benim ki toparlanıyor. Dolardaki yükseliş ile birlikte elime geçen aya göre fazla geçecek olan tutarı direkt gr altına çevireceğim.

şu anda piyasa sallantıda. Durulmasını beklerim ben olsam. Tabi Ülkemiz şartlarında tam sakinleşme beklememek lazım. Yüklü miktarda değilse çok sarsılmazsın gerilemelerde. Nasılsa altın da döviz de orta vadede kazandırır. Kenarda durup harcanacağına Yatırımda değerlendirilebilir.
Canım çok büyük karlarda gözüm yok..Param erimesin yeter..
Tl malum ..İyice eriyor :(Ülkemiz adına çok üzülüyorum..Ortalık çok karışık..Bide Tl de olunca acil bişey oluyor yada olmasada ordan kullanırım diye harcayabiliyorum..Döviz olnca bozdurmak işime gelmiyor.kafam allak bullak kaldım öyle:(

Tl malum ..İyice eriyor :KK43:Ülkemiz adına çok üzülüyorum..Ortalık çok karışık..Bide Tl de olunca acil bişey oluyor yada olmasada ordan kullanırım diye harcayabiliyorum..Döviz olnca bozdurmak işime gelmiyor.kafam allak bullak kaldım öyle:KK43:
Birikim hedefiniz nedir? Eğer kısa vadede herhangi bir alım vs. için biriktiryorsanız dolar, altın için beklemeniz faydalı olur. Ama orta veya uzun vadeli bir birikim hedefiniz var ise alabilirsiniz. Ben mesela acil durum parası biriktirmeye çalışyorum. O yüzden ayın ilk günü kur ne olursa olsun gr altın alıyorum. Bozdurmak gibi bir bir niyetim yok çünkü.

Tl malum ..İyice eriyor :KK43:Ülkemiz adına çok üzülüyorum..Ortalık çok karışık..Bide Tl de olunca acil bişey oluyor yada olmasada ordan kullanırım diye harcayabiliyorum..Döviz olnca bozdurmak işime gelmiyor.kafam allak bullak kaldım öyle:KK43:
canım tl olunca kesinlikle harcanıyor. Çoğu kişi için bu böyle. En iyisi döviz bence. Çünkü altın geçen yıldan beri zaten yüzde yirmi arttı. Amerika seçimleri ortada.. Ülkemiz zaten krizde fakat kimse dillendirmiyo. Bi kaç gün izle. İstediğin yerden de al geç. 2008 krizinde bol miktarda basılan dolar yüzünden dolar çok artamadı. Sonrası zaten malum. Artık öyle parasal genişleme falan olmuyo. Bu da sürekli dolarda yükselişi getiriyor.

Günaydın kızlar
Bende cuma arkadaşa oturmaya gidecektim
20 liraya kuru pasta aldım
oğluma da nevresim ve yatak örtüsü niyetine pike 67 lira tuttu linens outlet mağazadan aldım
markette 20 lira toplam 107 lira harcamışım
haftasonu a101 bebek bezi indirimdeydı 67 lirada onu harcadım
cumartesi annemde yemek yedik
dün de eşim dışarıdan yemek söyleyelim dedi hazır mantı var onu yaparım dedim para vermedik aferin bize
KIZLARIMCANLARIM KIZLARIMCANLARIM elindeki tutar ne kadar bilemem ama ben uzun vadede birikim amaçlı aldığım için altın ve ya döviz öyle ufak iniş çıkışlara bakmıyorum ne de olsa tl de kalsa para harcanıyor

Birikim hedefiniz nedir? Eğer kısa vadede herhangi bir alım vs. için biriktiryorsanız dolar, altın için beklemeniz faydalı olur. Ama orta veya uzun vadeli bir birikim hedefiniz var ise alabilirsiniz. Ben mesela acil durum parası biriktirmeye çalışyorum. O yüzden ayın ilk günü kur ne olursa olsun gr altın alıyorum. Bozdurmak gibi bir bir niyetim yok çünkü.
Uzun vadeli düşünüyorum canım..Kenarım da dursun parası gibi yani..
Belli bi hedefim yok..Bir ihtiyaç için falan değil..
Ülkemizin durumu malum bu aralar..:(İşte o yüzden kafam karışık..
Çok büyük bir meblağ değil elimde zaten..olmassa bu hafta sonuna kadar bekliyim ..Bkatım ki bu bantta ilerliyor kısım kısım alırım olmasaa..teşkler..

Günaydın kızlar
Bende cuma arkadaşa oturmaya gidecektim
20 liraya kuru pasta aldım
oğluma da nevresim ve yatak örtüsü niyetine pike 67 lira tuttu linens outlet mağazadan aldım
markette 20 lira toplam 107 lira harcamışım
haftasonu a101 bebek bezi indirimdeydı 67 lirada onu harcadım
cumartesi annemde yemek yedik
dün de eşim dışarıdan yemek söyleyelim dedi hazır mantı var onu yaparım dedim para vermedik aferin bize
KIZLARIMCANLARIM KIZLARIMCANLARIM elindeki tutar ne kadar bilemem ama ben uzun vadede birikim amaçlı aldığım için altın ve ya döviz öyle ufak iniş çıkışlara bakmıyorum ne de olsa tl de kalsa para harcanıyor
Bende zaten kısa vadeli düşünmüyorum.. İlerisi için elimde kenarım da olması için alacağım.. çok büyük bir meblağ değil zaten...Altın düşünmüyorum..Baya bir yükseldi zaten.. Birde benim altından şansım yoktur..Alırsam hep düşer.. Bozdururken de hep az karla yada kar edemeden gider:(o yüzden döviz düşünüyorum .. bakalım .. hafta sonuna kadar bekliyim diyorum .. hayırlısı..

canım tl olunca kesinlikle harcanıyor. Çoğu kişi için bu böyle. En iyisi döviz bence. Çünkü altın geçen yıldan beri zaten yüzde yirmi arttı. Amerika seçimleri ortada.. Ülkemiz zaten krizde fakat kimse dillendirmiyo. Bi kaç gün izle. İstediğin yerden de al geç. 2008 krizinde bol miktarda basılan dolar yüzünden dolar çok artamadı. Sonrası zaten malum. Artık öyle parasal genişleme falan olmuyo. Bu da sürekli dolarda yükselişi getiriyor.
Aynen canım.. Ülkede bir kriz var ama kimsenin işine gelmiyor dillendirmek:(En iyisi döviz.. bakalım beklicem biraz daha.. olmassa hafta sonu alıcağım.

Merhaba
bugün eşim gidiyor allah izin verirse. annemde kalacam yine o gelene kadar.

dün çeyrek aldım hazır düşmüşken. 1 adet aldım 213 liraya. iyi değil mi? bi ara 230ları gördü.

sizler nasılsınız

Back
X