- 18 Temmuz 2008
- 732
- 2.392
- 638
- 45
en güzeli o, biliyor musun canım... kendi kazandığın gibisi yok... kimsenin tek kelime etme hakkı yok...
az olsun, öz olsun, benim olsun....
bizim de aileler her anlamda destek... ha bu değil ki, bize ev, araba aldılar... ama iki tarafın da durumları iyi, bize ihtiyaçları yok.... hani anlatıyorsunuz ya, çocuklara harçlık, işte ne bileyim memleketlerden, doğal gıda malzemeleri gönderme vs.... özellikle eşimin tarafı gönderme, zahmet etme desen de, gönderir... özetle başımıza bir iş gelse, paraya sıkışsak, biliyorum ki, iki taraf da elinden gelenin fazlasını yapar... bu duyguyu hissetmek de güzel... :)
bi de gerçekten paranın bereketi çok önemli.... az olur, bereketlidir, krallar gibi yaşarsın... çok olur, bereketi yoksa, hayrını da görmezsin.... çok para kazanmaktan ziyade, olanın bereketini arttırmaya harcarsak enerjimizi, sanıyorum sorun çözülecek... :)
Ne güzel öyle bir duyguyu hissetmek. İnsan daha bir özgüvenli yaşar herhalde hayatını. Benim kendi tarafımda hiç öyle bir durum yok.Hani hasta olsalar beş kuruşları yok kenarda... Herşey bize düşüyor. eşimin tarafı da herkese kendi halinde. Bize yükleri yok ama faydaları da yok: )
:))))