• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Merhabalar kizlar
babam halen yogun bakimda ama dr. iyilesmeye basladigini soyledi
Allahim insallah babami iyilestirir rabbim

bugun sadece 2.75 harcadim
hafta sonlari cok paralar harcadik babam iyi olsunda gerisi bos keske iyilesebilse
Ablamlara hediye olarak para vermeyi dusunuyorum ikiside yeni eve yerlestiler kendileri uygun birsey alsinlar kendilerine
ayrica anneme altin borcum vardi insallah onlari da bu ay verirsem hic borcum kalmayacak onumuzdeki ay sanirim birikime baslayacagim insallah
Allah şifa versin
e bencede vermeyelim daha cok kucuk ama opsun :-)
Nerelerdesin seğğnnn bakim

Merhabalar kizlar
babam halen yogun bakimda ama dr. iyilesmeye basladigini soyledi
Allahim insallah babami iyilestirir rabbim

bugun sadece 2.75 harcadim
hafta sonlari cok paralar harcadik babam iyi olsunda gerisi bos keske iyilesebilse
Ablamlara hediye olarak para vermeyi dusunuyorum ikiside yeni eve yerlestiler kendileri uygun birsey alsinlar kendilerine
ayrica anneme altin borcum vardi insallah onlari da bu ay verirsem hic borcum kalmayacak onumuzdeki ay sanirim birikime baslayacagim insallah
allah en kısa zamanda babacığının şifasını versin, dualarımdasın. hediye olarak para veya altın en güzeli. çok yakınlarıma ben de öyle yapıyorum, bana da öyle yapıldığında mutlu oluyorum. bazen de arkadaşlarla falan para toplayıp, zarf içinde veriyoruz. hatta düğünüme gelemeyen bir kaç arkadaşım banka hesabıma havale yapmıştı sağ olsunlar:KK51:

@amelia2 çok geçmiş olsun. İnşallah daha da iyi olur baban
@guldanee kuzuya çok geçmiş olsun.

Eşimin arabasının 3 bin liralık bi masrafı çıkmış. Canı çok sıkılmış. Dedim yaptırırız. Ama bu kadar dert ediyorsan bırakıver şu sigarayı. Ben o kadar emek veriyorum az harcayayım diye. Sen şu zıkkıma bi sürü para veriyorsun. Sadece haklısın diyor

herkes nirdee:)
ben halılarımı hala açamadım. eşim yokken açmanın bi anlamı yok. zaten evde durmuyorum. onsuz eve giresim gelmiyor. ev ev değil sadece dört duvar oluyor benim için.
@amelia2 canım baban daha da iyi olur inşallah. aklımdaydın niye sesi çıkmıyor diyordum.

@amelia2 canım geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur baban
Benimde sayımlar ev aldı bende düşünüyorum ne alayım diye altın mı alsam bende

Kızlar çıkında bir aya bakın çok güzel etrafında koca bir daire var
yoo ay tepede çok uzak ve bulanık. bugün bilmem kaç yılda bir görülen bir durum oluyordu ay'da. dünyaya en yakın olduğu günmüş bugün ama yok öyle bişey :KK64:

Günaydın kızlar
Bende cuma arkadaşa oturmaya gidecektim
20 liraya kuru pasta aldım
oğluma da nevresim ve yatak örtüsü niyetine pike 67 lira tuttu linens outlet mağazadan aldım
markette 20 lira toplam 107 lira harcamışım
haftasonu a101 bebek bezi indirimdeydı 67 lirada onu harcadım
cumartesi annemde yemek yedik
dün de eşim dışarıdan yemek söyleyelim dedi hazır mantı var onu yaparım dedim para vermedik aferin bize
@BEYZABET elindeki tutar ne kadar bilemem ama ben uzun vadede birikim amaçlı aldığım için altın ve ya döviz öyle ufak iniş çıkışlara bakmıyorum ne de olsa tl de kalsa para harcanıyor

Linens internet sitesine baktım o fiyata bulamadım
Outlet mağazası İstanbul anadolu yakasında nerede var acaba ?

image.webp

image.webp

Bunu beğendim inerse 99 tl kadar alabilirim ..

Bugun bende uyudum epey
Oglum esimle uyandi tost yedi onunda karni tok nede olsa diye uyudumda uyudum.

Yemek yapicam ev supurcem,silicem
Toz alicam.
Oglumun okul saati degisti ve cok sinir oluyorum su saat sistemine.

Oglen 13,30 da ders baslicak aksam 19.00bitecek.
Bu cocuklar eve gelecek dinlenecek yemek yicek.
Sabah zaten ders yapmiyo pek
7saat ders goruyolar ama aksam o saatte git al gel hava kisin baya ayaz oluyo karanlik bi tarafdan.

8tl fen bilimleri test kitabi icin para istemisler okuldan(kurs icin)
Onu yollicam.

Esim 30tl birakmis.

Kızlar bazen bereketsizmiyiz acaba diyorum.

Bi arkadasim 2cocugu var evini saatti ev aldilar
(Evini 220bine satti yeni evini 450bine aldi)
Sadee esi calisiyo esi memur.
2cocukda okuyo biri oglumla biri daha ilkogretim.
Hem kredi öuyolar ev icin.
Hem yeni evin icine dolap,hali tül falan yaptirip borclandilar
Hemde her hafta sonu geziyolar ist disi,ici vs.
2de cocuk masraflar falan.

Herkes neguzel yetisiyo, yettirebiliyo.

Bazen bizdemi bir bereketsizlik var diyorum

Muhtemelen erzaklar aileden geliyordur
Başka şeylere dikkat edildiğinde en çok mutfağa gidiyor , mutfak ihtiyacı da aileden karşılanıyorsa pek bir giderleri olmaz
Torunlara kıyafet de hediye ediyor olabilirler
Ekstra harçlık da veriyor olabilirler
Ya da ekstra kira gelirleri olabilir
Belki bayan evden el emeği yapıp satıyordur vb

Muhtemelen bunlar vardır diyip kendimi ahatlatayım ..

Muhtemelen erzaklar aileden geliyordur
Başka şeylere dikkat edildiğinde en çok mutfağa gidiyor , mutfak ihtiyacı da aileden karşılanıyorsa pek bir giderleri olmaz
Torunlara kıyafet de hediye ediyor olabilirler
Ekstra harçlık da veriyor olabilirler
Ya da ekstra kira gelirleri olabilir
Belki bayan evden el emeği yapıp satıyordur vb

Muhtemelen bunlar vardır diyip kendimi ahatlatayım ..
Ailesinin kendi evi ama kardesleri falan kiradalar(yani kira gelirleri oldugunu sanmiyorum)
Annesi kislik yapip verirmi bilmem köyde yasamiyolar sahil kasabasindalar.
Evde birsey yapip satmiyo cunku 6senedir gorustugum arkadasim bilirim.

İste bunlari bildigimden diyorum ya.
Nasil oluyo bu.
Ben diger evi satsam 300.000e 150bin kredi cekmem lazim.
450bine ev almak icin.
Esimin maasinin buyuk bir bolumu krediye gider ozaman.(en az 1.500)

Ee geriye ne kalicak ki

gidasi,faturasi,mazotu,arabanin bakimi,cocugun okul masraflari
İste yani boyle hesap edince icinden cikamiyorum.

Nasil basariyolarsa brawo onlara.

Ailesinin kendi evi ama kardesleri falan kiradalar(yani kira gelirleri oldugunu sanmiyorum)
Annesi kislik yapip verirmi bilmem köyde yasamiyolar sahil kasabasindalar.
Evde birsey yapip satmiyo cunku 6senedir gorustugum arkadasim bilirim.

İste bunlari bildigimden diyorum ya.
Nasil oluyo bu.
Ben diger evi satsam 300.000e 150bin kredi cekmem lazim.
450bine ev almak icin.
Esimin maasinin buyuk bir bolumu krediye gider ozaman.(en az 1.500)

Ee geriye ne kalicak ki

gidasi,faturasi,mazotu,arabanin bakimi,cocugun okul masraflari
İste yani boyle hesap edince icinden cikamiyorum.

Nasil basariyolarsa brawo onlara.

Bence bir garantisi vardır bayanın. Yoksa insan bu kadar rahat olamaz. Biz ev aldık kredisi devam ediyor, kapısını bile değiştiremiyorum. Düşün artık...

Günaydın bayanlar.
Sınavlarım güzel geçiyor.Perşembe günü bitecek inşallah. Kendime bir güzellik yaptım ve kitap sipariş ettim. Pazartesi elime ulaşmış olur diye umuyorum. Çok mutluyum şu an :) 63 tl kitap parası çektim kredi kartından. Sınava gidip geleceğim için bir de yol parası gider. Günü 65 tl ile kapatmış olurum diye umuyorum. Herkese keyifli günler.

günaydın kızlar
ödemeleri yaptık çok şükür. her ay aldığımız 2 gr (oğlum için) altın ve 100 Euro (tatil için, allah nasip ederse) da aldım.
harçlıkı olarak para ayırdıktan sonra 115 tl kalıyor. onu da birikime atarım inşallah.

Günaydın kızlar
Sabahın 6 sindan beri kosusturuyorum. Akşam yorgundum yemekten sonra uzandım. O yüzden sabah kalkınca evi topladım. Çamaşır katladim. Mutfağı duzenledim. Bulasiklari yerleştirdim. Tencere ve tepsileri elde yıkadim. Oglanin yemeğini hazırladım öğlen için. Kendi yanıma da tost hazirladim. Çöpü atıp öyle çıktım evden. Şimdi duruşma bekliyorum. Bugün hem sabahtan hem de ogleden sonra durusmam var. Allah hepimize kolaylik versin.

Back
X