• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın kızlar
Bugün avans günü ödemelerimizi paylaştırmıştım zaten.
Birikim için ayırdığımı maaşta ayırıyorum ki avansta ufak ödemeleri bırakıyorım.
Aylık birikimim garanti olsun diye özlem denizmenin dediği gibi gelir gelmez hoop alıyorum o parayı oradan.

Bence bir garantisi vardır bayanın. Yoksa insan bu kadar rahat olamaz. Biz ev aldık kredisi devam ediyor, kapısını bile değiştiremiyorum. Düşün artık...
Hepimiz oyleyiz

Bisi alirsak diger tarafdan kisiyoruz.

O vestiyer,gömme dolap,hali,tül,stor, davlumbaz set falan aldi.

Koltugu degistircem dedi simdide.
Koltuk bakiyorum dedi.

150bin borcun faizi nekadar bilmiyorum ama o kadar borca girsem rahat 3yıl sıkarız.

Günaydin.
Bugun anneme eslik edicem vergi yatircak onunla gidicem.
Bende kıyafet bisiler bakican
Bulamiyorum pek ama magza gezicez.

Esofman,bot almam gerek.

Oglumu okula goturup gelirken esofman seviyorum okulda yakin kotu giyin cikar esofman rahat rahat.

Bulamam orada sanmam ama sansimi denicem.

Zuladan harcicam mecburen.

herkese merhaba hanımlar sabah sabah hesap kitaplara daldım maaşım yattı.artı para hesabımdan kullanmıştım bu ay onada kesilmiş birde faturaları ödedim.yatıracağım yerler var ve bu ayda malesef artı para hesabından kullanmak zorundayım birde bu ay birikime başlayayım dedim ama olmayacak sanırım artı paradan çekip atmakda mantıksız geldi onunda faizi var çünkü napacağımı bilemedim.

herkese merhaba hanımlar sabah sabah hesap kitaplara daldım maaşım yattı.artı para hesabımdan kullanmıştım bu ay onada kesilmiş birde faturaları ödedim.yatıracağım yerler var ve bu ayda malesef artı para hesabından kullanmak zorundayım birde bu ay birikime başlayayım dedim ama olmayacak sanırım artı paradan çekip atmakda mantıksız geldi onunda faizi var çünkü napacağımı bilemedim.
Günaydın
Bence gelir gider listesi hazırlayın.
Bir de kumbara yapın düzenli para atın

Günaydın
Bence gelir gider listesi hazırlayın.
Bir de kumbara yapın düzenli para atın
haklısın canım bu ay yazmaya başladım ödeyeceklerimi sonra karışıp gidiyor malesef .ama dediğim gibi artı para hesabından harcama yapmak zorundayım borçlarımızda var o yüzden mecbur giriyoruz bu tarz şeylere.ufak ufak da olsa atmam lazım sanırım birşeyler kenara.

Günaydın kızlar. Maaşı çektim az önce. Bütün ödemeleri de yaptım. Faturalar ve önceden yaptığımız taksitle kredi kartından kesilmişti. Onu yatırdım. Bunların haricinde kira falan maaştan kesiliyor zaten. Oğlumun servis parasını , eşimin harçlığını da ayırdım. Ev için 1400 lira yetiyor. Hatta birazcık artıyo da. Bebek biraz büyüyünce biraz daha azalır belki. Fazladan kalan 600 tl var. Hoop bidona o da. Aylık ev giderini dörde böldüm. Yine haftalık 325 tl ile ilk haftaya başlıyorum bugün. Allah hepimizin birikimine bereket versin inşallah.

Merhaba

Genel anlamda kumbara sistemi kullaniyoruz biz.
Ne artarsa ne kalirsa.
Eksik listesi yapmak
Gelir-gideri yazmak
Gercekden alinan sey gereklimi yoksa almak icinmi aliyoruz bunu kavramak lazim.

bende maaşı aldım ama maaş direk kredi ve bakıcı parasına gittiği için bir şey kalmıyor 150 tl kaldı onua
sanırım altın alacağım 1 gr
tr_lelli tr_lelli canım ayıp olmazsa arkadaşına sorsana bize de fikir olur nasıl yettiriyor
yani tebrik ederim işin sırrı ne , nasıl yettire biliyorsun diye tabi o samimiyetin varsa

kızlar ben bakıcıma 600tl veriyorum
3 gün için
ve bu para bu aralar çok gözüme batmaya başladı
çünkü bakıcım sadece çocuklara bakıyor ev işi falan yok
sadece sabah kahvaltı hazırlıyor
bide bazen çamaşır serili olursa topluyor onda bazen katlıyor bazen katlamıyor
ama ben iş için baştan konuşmadığım için hiç demiyorum yap falan diye
diyemem de zaten
ama kendi kendimede kızmıyor değilim
hem para veriyorum hemde kendim daha çok yoruluyorum
mesela ertesi gün için mutlaka yemek yapıyorum ayıp olur öğlen yemeği olsun diyorum

şimdi diyeceksiniz hem konuşmamışsın hemde dert yanıyorsun haklısınız :KK23:
başımızı niye şişiriyorsun diye ama sizinle dertleştim

yoo ay tepede çok uzak ve bulanık. bugün bilmem kaç yılda bir görülen bir durum oluyordu ay'da. dünyaya en yakın olduğu günmüş bugün ama yok öyle bişey :KK64:
biz izledik biraz bayağı farklıydı yakın çekim foto dan daha güzel görünüyor

M maviduvar1 , SertSessiz SertSessiz buzluğa poğaça kek koyma işini
bende haftaya deniyeyim bir dediğiniz gibi biraz yapıp atmak lazım buzluğa sonra tadını beğenirsek yaparım fırsatım oldukça
bide yemek için kaç saat önce çıkarmak lazım

hawar hawar ya soramıyorum cok detay
Yani sanki kotu anlasilirmi diye soramam.
Kendi anlatti kredi cektik diye
Sosyal medyadanda goruyorum gezdigi yerleri.
Bazen soruyoda biz degisik bir yere gittigimizde.
Onlarda gidiyo önerirsem.

Allah bereket versin hepimizin evine ne diyim.

bende haftaya deniyeyim bir dediğiniz gibi biraz yapıp atmak lazım buzluğa sonra tadını beğenirsek yaparım fırsatım oldukça
Ben mikrodalgada isitiyorum
Ama oda sicakligin gelmesi 1saati bulur sanirim.

Pogaca yapasim var benimde aksam yapsam aslinda.

hawar hawar milrıdalgan varsa hemen ısınır orada.
ege_sny ege_sny biz de geçen ay haftalık harçlık sistemini uyguladık. Valla süper oldu. Haftalık 400 ayırıyoruz.
Böyle daha iyi oluyo bence. Zaten liste yapıyorum artık ne alınacaksa. cmt günü alışveriş günü bizim. o günden sonra ekmek, eşime sigara ve eve su almak kalıyo. Hafta cuma akşamı bitiyo bizim. O haftadan kalanı cuma akşamı atıyorum bidoncuğuma. 100 lira civarı falan artabiliyo bir haftalıktan. Allah bereketini versin..

kek hemen çözülüyor, mikrodalgaya gerek kalmıyor.
poğaça biraz zaman alıyor. sen sobanın yanında da ıstabilirsin.

Merhaba Hanımlar,
Bu sabah dermatoloji randevum vardı. 28 TL özel sigorta farkı ödedim. 140 TL doktorun yazdığı ilaçlar ve güneş kremi tuttu.
Yüzüme ayda bir kez olmak üzere toplam 4 seans kılcal damar için lazer yapılması gerekiyormuş. Bir seans 270 Tl:duduk:
Benim cildim beyaz, hassas kızarıklık, alerji ve kılcal damar problemi var:işsiz: Napsam bilemedim valla

Ben mikrodalgada isitiyorum
Ama oda sicakligin gelmesi 1saati bulur sanirim.

Pogaca yapasim var benimde aksam yapsam aslinda.
Mrb herkese
mapus günlerim bitti çok sükür okuyupta yazamamak cok zor yahu:))
ben hep kurabiye ve keklerimden pogacalarımdan artanlar olursa atarım buzluga
saklama kabına koyarım kurabiye ve kekleri pogaca kete buzdolabı posetine
cıkarırım misafir gelmeden 1 satt önce kendi çözülür kek kurabiyeler pogacalar yumusacık olur koyar yer,iz
hiç cekinmeden atın buzluga simdiye kadar durdugunuz kabahat:)):super:
hele calısan bayanın kurtarıcısı onlar
ben hafta sonu misafirim vardı buzlukta güzel elmalı kurabiyem vardı onu pudra sekerini serpmeden koyuyorum
cıkarttım yark sarmam vardı cıkardım pşirdim
yanına havuclu cevizli kek birde sodalı pogaca yaptım:hamarat:
afiyetle yedik güzel bir gün gecirdik
gelen arkadasımın eşi elektrikçi avizemizin baglantısında sıkıntı vardı yaptı ısıl ısl oldu oturduk
ablamlarıda cagırmıstım onlarda köyden geliyordu sipraiş köy peyniri yaptırdık 10 kg oda geldi
bir taşla iki kus vurdk:nazar::rolleyes::KK9:

Merhaba hanımlar, Kadınlar Kulübünü keşfettiğim günden beri okuyorum. Özellikle ekonomi ve birikim topiklerini takip ediyorum. Hepinizi gerçekten ama gerçekten tebrik ediyorum. Bana ve benim hayatıma çok güzel geliyorsunuz. İyi ki varsınız, artık uzak kalmayayım aranıza katılarak takip etmek istiyorum sizleri, tabii kabul ederseniz.

Merhaba hanımlar, Kadınlar Kulübünü keşfettiğim günden beri okuyorum. Özellikle ekonomi ve birikim topiklerini takip ediyorum. Hepinizi gerçekten ama gerçekten tebrik ediyorum. Bana ve benim hayatıma çok güzel geliyorsunuz. İyi ki varsınız, artık uzak kalmayayım aranıza katılarak takip etmek istiyorum sizleri, tabii kabul ederseniz.

hoş geldin... :)

bu aydan itibaren yazmaya başlıyorum kızlar gelir giderleri alınacakları markete gitmeden önce eksikleri liste yapmaya ve liste dışına çıkmamaya başlayacağım.birde eve ne lazımsa kendim almam lazım geçen eşimi gönderdim yumurta yoğurt almaya yarım saat gelemedi bir baktım 3 tane poşet cipsler çikolata falan.oğlanda bunları görünce yemek yemeyi kesiyor resmen kendim yalnız halledeceğim market işini.birde gram altın olarak mı yapsam birikimi yani alabilirsem tabi az az para biriktirip ayda ya da 2 ayda falan gram altın alıp atsam mı diyorum da altın da bu ara çıkmış çok ya tavsiyesi olan varmı?

Back
X