• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

bu aydan itibaren yazmaya başlıyorum kızlar gelir giderleri alınacakları markete gitmeden önce eksikleri liste yapmaya ve liste dışına çıkmamaya başlayacağım.birde eve ne lazımsa kendim almam lazım geçen eşimi gönderdim yumurta yoğurt almaya yarım saat gelemedi bir baktım 3 tane poşet cipsler çikolata falan.oğlanda bunları görünce yemek yemeyi kesiyor resmen kendim yalnız halledeceğim market işini.birde gram altın olarak mı yapsam birikimi yani alabilirsem tabi az az para biriktirip ayda ya da 2 ayda falan gram altın alıp atsam mı diyorum da altın da bu ara çıkmış çok ya tavsiyesi olan varmı?
ben çeyrek aldım 2-3 gün önce 213 liradan. amma velakin bir dahaki sefere gram altın alacam. yatırım için daha avantajlı. gram altın çok pahalı değil. 130 lira civarı. 1 ayda 1 tane alabilirsin.
altın düştü aksine. imkanın varsa hemen al koy bir tane.

ben çeyrek aldım 2-3 gün önce 213 liradan. amma velakin bir dahaki sefere gram altın alacam. yatırım için daha avantajlı. gram altın çok pahalı değil. 130 lira civarı. 1 ayda 1 tane alabilirsin.
altın düştü aksine. imkanın varsa hemen al koy bir tane.
burda geçen gördüğümde 220 liraydı çeyrek altın bakalım bugün bakayım canım kaç liraymış gram olarak yatırım yapmak daha iyi sanırım hiç yapmadım da ben :( yeni yeni düzene sokmaya başladım.peki bozdururken çok zarar edermiyiz ki? hani bir iki yıl sonra bozdurursak yani.birde şu düzen işini evimde de uygulamak istiyorum ama hep bir taraf eksik kalıyor malesef.çalışan bir anneyim oğlum 1.sınıf bu yıl.eve gelip yemekdi oğlumun dersleriydi derken ev işşine bakamıyorum hafta içi hiç.hafta sonu da işim bitmek bilmiyor ne kendime ne oğluma vakit ayıramıyorum.düzen lazım bana her anlamda.

Meraba hanimlar buzluğa kek poğaça işini bende denicem akşam da pasta yapasım var canım çekti :kk77: benden bugün 0 harcama kumbise de 10 tl attim :KK200: malum bugün maaşlar yattı bizim bu ay fazla mesai ücretim yatıcam 1300 tl geçen aydan da 1000 tl artırmıştım bir bilezik alcam artık kac gr ederse :nazar::KK49:

burda geçen gördüğümde 220 liraydı çeyrek altın bakalım bugün bakayım canım kaç liraymış gram olarak yatırım yapmak daha iyi sanırım hiç yapmadım da ben :KK43: yeni yeni düzene sokmaya başladım.peki bozdururken çok zarar edermiyiz ki? hani bir iki yıl sonra bozdurursak yani.birde şu düzen işini evimde de uygulamak istiyorum ama hep bir taraf eksik kalıyor malesef.çalışan bir anneyim oğlum 1.sınıf bu yıl.eve gelip yemekdi oğlumun dersleriydi derken ev işşine bakamıyorum hafta içi hiç.hafta sonu da işim bitmek bilmiyor ne kendime ne oğluma vakit ayıramıyorum.düzen lazım bana her anlamda.
1-2 yıl sonra bozdurursan değil zarar, kar edersin.
benim çocuğum olmadığı halde eve yetişemiyorum bazen, allah yardımcınız olsun valla.

burda geçen gördüğümde 220 liraydı çeyrek altın bakalım bugün bakayım canım kaç liraymış gram olarak yatırım yapmak daha iyi sanırım hiç yapmadım da ben :KK43: yeni yeni düzene sokmaya başladım.peki bozdururken çok zarar edermiyiz ki? hani bir iki yıl sonra bozdurursak yani.birde şu düzen işini evimde de uygulamak istiyorum ama hep bir taraf eksik kalıyor malesef.çalışan bir anneyim oğlum 1.sınıf bu yıl.eve gelip yemekdi oğlumun dersleriydi derken ev işşine bakamıyorum hafta içi hiç.hafta sonu da işim bitmek bilmiyor ne kendime ne oğluma vakit ayıramıyorum.düzen lazım bana her anlamda.
bende çalısıyorum ve kızım 1.sınıfa başladı benimde:))
akşam 6 da evde oluyorm.kızımla bişey atıştırıyorz.üstümüzü cıkarıp sonra ben mutfaga geciyorum
oda babası gelene kadar tv tablet yada bir oyuncagıyla oynuyor
ben mutfakta aksam için ne hazırlayacaksam onu pişirmek için girisirim
eşim gelir yemek vaktine yemekler yenir ben mutfaga toplamaya gecerim onlar
derse gecer babamız calıstırırr ödevlerini yaptırır
sonra bitince biraz tv vs oturur yatarız hafta içi sadece camasır atarım kuruyanı toplar yerlestiririm bir akşsamda süpürge tutarım onun dısında bişey yapmam
balkon yıkarım
hafta sonu temizlik her yer dip köse süpür sil toz al
banyoları cifle hypla balkon yıka camasır as kurut hazırlık yap hafta bası için böyle geciyor malesef işte mecbur temizlik yapmasan olmaz ev berbat oluyor ellenmezse hep dzünli yapmak sart

1-2 yıl sonra bozdurursan değil zarar, kar edersin.
benim çocuğum olmadığı halde eve yetişemiyorum bazen, allah yardımcınız olsun valla.
sağol canım ya dediğin gibi zor işim ev işi hafta sonuna kalıyor temizlik çamaşır ütü derken başka birşeyle ilgilenemiyorum malesef millet temizlik yapıp da birde güne gidiyor bende onlara hayranım valla:)

bende çalısıyorum ve kızım 1.sınıfa başladı benimde:))
akşam 6 da evde oluyorm.kızımla bişey atıştırıyorz.üstümüzü cıkarıp sonra ben mutfaga geciyorum
oda babası gelene kadar tv tablet yada bir oyuncagıyla oynuyor
ben mutfakta aksam için ne hazırlayacaksam onu pişirmek için girisirim
eşim gelir yemek vaktine yemekler yenir ben mutfaga toplamaya gecerim onlar
derse gecer babamız calıstırırr ödevlerini yaptırır
sonra bitince biraz tv vs oturur yatarız hafta içi sadece camasır atarım kuruyanı toplar yerlestiririm bir akşsamda süpürge tutarım onun dısında bişey yapmam
balkon yıkarım
hafta sonu temizlik her yer dip köse süpür sil toz al
banyoları cifle hypla balkon yıka camasır as kurut hazırlık yap hafta bası için böyle geciyor malesef işte mecbur temizlik yapmasan olmaz ev berbat oluyor ellenmezse hep dzünli yapmak sart
aynen valla canım işimiz zor neyse yavaş yavaş düzene oturturuz inşallah hafta sonu benmde öyle geciyor valla.eşim bazen yemekten sonrada çıkıyor ödevlerde bana kalıyor malesef.

bu aksam eve gidecegim patatesimi koyup haşlayıp
hamur yogurup mantı yapacagım canım
hem kzım seviyor hemde ben onun istediğini yapamk beni mutlu ediyor
ve beslenmesine hhafta içi her gün neredeyse birsey yapıyoruz birlikte hemde:9) çok sever mikserle karıstırmayı
kek kurabiye pogaca simit yapıyorz beslenmesi için

,
cumartesi yap pazarlarıda gezme dısarı işleri alısveriş vss yap ev yemekleri güzel güzel yap keyif almaaya calıs yoksa zor gelir canım
hemde nasıl zor geliyor canım ya aslında dediğin gibi bir gün temziliğe ayırıp bir günde gezmaya yada evde bile olsa çocuğumla birlikte vakit geçirmeye ayırsam çok güzel olacak sanırım herşey plan yapmaktan ibaret

bu aksam eve gidecegim patatesimi koyup haşlayıp
hamur yogurup mantı yapacagım canım
hem kzım seviyor hemde ben onun istediğini yapamk beni mutlu ediyor
ve beslenmesine hhafta içi her gün neredeyse birsey yapıyoruz birlikte hemde:9) çok sever mikserle karıstırmayı
kek kurabiye pogaca simit yapıyorz beslenmesi için
beslenme konusunda da işim zor benim ya yapıyorum koyuyorum pek birşey yemeden geri geliyor bende meyve kek tarzı şeyler koyuyorum bir süredir onları yiyor ama birlikte yapmak yemek isteğini de arttırır belki çünkü benimki de çok sever mikserle karıştırmayı yardım etmeyi.hafta sonu bir iki çeşit birşeyler yapıp buzluğa atabilirim aslında.çok sağol tavsilerin için.hepsi aklımdan geçiyor aslında ama bir türlü fırsat bulamıyorum.birde aile apartmanında oturuyoruz. kv ve elti ile. kv eltinin çocuklarına bakıyor.cumartesi de çalışıyor eltim ve cumartesileri yok çocuklar durmadı diye diye bana getiriyor bu sefer ne oğlan ödev yapabiliyor nede ben iş.

3 aylık bebeğim var
8-5 çalışıyorum
sadece pazar tatilim var
ve evde düzen yok
bana fikir ver
nolurrr :)
haftaiçi akşamları bebgin uyurken camasır at kuruyanı taoopla balkon yıka bebkle ugras anca bunu yaparsın cünkü
hafta sonu cumartesi tam günse eşin sana yardım edecek birlikte o süpürsün sen sil
hemen hızlı hızlı yapın oyalanmadan temizlik bir cırpıda bitertoz alma cifleme işlerini de birlikte bebek uyurken paylasark yapın
pazar günleri size kalsın sabah bolca uyu tabi bebkle uyuyabilirsen:)))
kalk temiz ev güzel kahvaltı keyfi yapın eşin bebekle oyalansın sen hazırla
çok aglarsa hiç panik olma hemen alma alısacak o bebk aglayark kendini ifade ediyor
ben kızıma hep böyle yaptım
hasta oldugu için aglar bir yeri agrırsa bilirsin diger türlü aglamayıda bilirsin nazlanma aglamaları pek almadım kucagıma
simdi maslh nasıl uslu:nazar::nazar:
kahvaltınızı yaptıktan sonrada cıkın gezin işte bu kadar
gözünde işi büyütme yoksa zoruna gidiyor insanın
hemen yap cık hızlı ol:temizlik::temizlik:

haftaiçi akşamları bebgin uyurken camasır at kuruyanı taoopla balkon yıka bebkle ugras anca bunu yaparsın cünkü
hafta sonu cumartesi tam günse eşin sana yardım edecek birlikte o süpürsün sen sil
hemen hızlı hızlı yapın oyalanmadan temizlik bir cırpıda bitertoz alma cifleme işlerini de birlikte bebek uyurken paylasark yapın
pazar günleri size kalsın sabah bolca uyu tabi bebkle uyuyabilirsen:)))
kalk temiz ev güzel kahvaltı keyfi yapın eşin bebekle oyalansın sen hazırla
çok aglarsa hiç panik olma hemen alma alısacak o bebk aglayark kendini ifade ediyor
ben kızıma hep böyle yaptım
hasta oldugu için aglar bir yeri agrırsa bilirsin diger türlü aglamayıda bilirsin nazlanma aglamaları pek almadım kucagıma
simdi maslh nasıl uslu:nazar::nazar:
kahvaltınızı yaptıktan sonrada cıkın gezin işte bu kadar
gözünde işi büyütme yoksa zoruna gidiyor insanın
hemen yap cık hızlı ol:temizlik::temizlik:

Sadece pazar tatil
günümüz nasıl geçiyo anlatayım.
sabah 7:30 uyanıyorum
süt sagıyorum.çantaları hazılıyorum.kızımı giydiriyorum 8:10 cıkıyoruz anneme bırakıyoruz.
pohaça alıyoruz (buna çözüm bulmam gerek)
İşe geliyorum
Öglen 13:00 bebeğime geliyorum. emziriyorum süt sagıyorum.geri işe geliyorum.
17:00 işten cıkıyorum anneme geliyorum.
18:00 yemek yiyoruz.
19:00 eve geliyoruz
sobaları eşim yakıyo
ben kızıma bakıyorum
kızım uyurken babasındayken
dagınıklık topluyorum
camasır yada bulaşıga girişiyorum
sonra içerden bi ses 'Kızım annesini istiyoooooo bi gelllllll'
sonra dinleniyim süt sagıyım derken 23:00 oluyor.

süpürme silme işi kalıyor.

benim hafta sonu misafirim gelcekti kahvaltı yaptık saat 12 olmus haber verdiler misafir kabul ettim evi b..k götürüyor ve makinada camasır var:)) düşün
neyse eşimle kızım parka cıktı ben hemen balkonları yıkadım ora tozlu olursa kir eve geliyor balkon camlarını sildim camasır iplerimi sildım hemen camasırı astım birde renkli attım
sonra evi süpürmeye başladım hızlıca saat ierledi
eşimi aradım imdat gel diye:rolleyes:
eşim geldi tozları sen al dedim vestiyerin aynası boydan kenarlar vsss.tv sehpası bezleri verdim
benim süpürme bitmişti hemen viledaya su koydum yüzey temz. kattım başladım her yeri sildim koltuk altları vss
oda bitti .eşimde tozları bitirdi.diger renklileri as kuruları topladım yerleştir
mutfak masa saldalye ve ayaklarını sildim banyo tuvalet cifle hypla yaptım:temizlik:
mutfaga kendimi attım saat 5:30 eşimle kızım dusa girdi babsı kızımı yıkar
onlar banyo yaparken bende hemen yapragı dizdim ocaga koydum:hamarat:
keke cıırptım ardından keki fırına attım
saat 6:30 börege başladım yaptım satt 7 oldu aksam.ben du mus alamam dedim 7:30 dogru misafir geldi anca üstümü giy evi son gözden gecir cay suyu koy tabakları hazırla oturduk yedik içtik yani
diyecegm oki misafir gelecek olunca bişeyler bir yere dayanınca:))
hemen vitesi takıyosun bide kırklamdıgın yer kalmıyor tertemiz mecbur yapıyon ben misafiri seviyorum yaa:KK45:

benim hafta sonu misafirim gelcekti kahvaltı yaptık saat 12 olmus haber verdiler misafir kabul ettim evi b..k götürüyor ve makinada camasır var:)) düşün
neyse eşimle kızım parka cıktı ben hemen balkonları yıkadım ora tozlu olursa kir eve geliyor balkon camlarını sildim camasır iplerimi sildım hemen camasırı astım birde renkli attım
sonra evi süpürmeye başladım hızlıca saat ierledi
eşimi aradım imdat gel diye:rolleyes:
eşim geldi tozları sen al dedim vestiyerin aynası boydan kenarlar vsss.tv sehpası bezleri verdim
benim süpürme bitmişti hemen viledaya su koydum yüzey temz. kattım başladım her yeri sildim koltuk altları vss
oda bitti .eşimde tozları bitirdi.diger renklileri as kuruları topladım yerleştir
mutfak masa saldalye ve ayaklarını sildim banyo tuvalet cifle hypla yaptım:temizlik:
mutfaga kendimi attım saat 5:30 eşimle kızım dusa girdi babsı kızımı yıkar
onlar banyo yaparken bende hemen yapragı dizdim ocaga koydum:hamarat:
keke cıırptım ardından keki fırına attım
saat 6:30 börege başladım yaptım satt 7 oldu aksam.ben du mus alamam dedim 7:30 dogru misafir geldi anca üstümü giy evi son gözden gecir cay suyu koy tabakları hazırla oturduk yedik içtik yani
diyecegm oki misafir gelecek olunca bişeyler bir yere dayanınca:))
hemen vitesi takıyosun bide kırklamdıgın yer kalmıyor tertemiz mecbur yapıyon ben misafiri seviyorum yaa:KK45:

Valla tebrik ederim seni
ben böyle durumlarda bön bön bakıyorum donup kalıyorum :KK70:

Sadece pazar tatil
günümüz nasıl geçiyo anlatayım.
sabah 7:30 uyanıyorum
süt sagıyorum.çantaları hazılıyorum.kızımı giydiriyorum 8:10 cıkıyoruz anneme bırakıyoruz.
pohaça alıyoruz (buna çözüm bulmam gerek)
İşe geliyorum
Öglen 13:00 bebeğime geliyorum. emziriyorum süt sagıyorum.geri işe geliyorum.
17:00 işten cıkıyorum anneme geliyorum.
18:00 yemek yiyoruz.
19:00 eve geliyoruz
sobaları eşim yakıyo
ben kızıma bakıyorum
kızım uyurken babasındayken
dagınıklık topluyorum
camasır yada bulaşıga girişiyorum
sonra içerden bi ses 'Kızım annesini istiyoooooo bi gelllllll'
sonra dinleniyim süt sagıyım derken 23:00 oluyor.

süpürme silme işi kalıyor.
senin sobalıya ev canım oda bir iş başlı başına zor olur tabiii
kaloriferlide oturma sansın varmı
hem zaman dan kazanırsın hemde bebek için heryer sıcak olur
sen hafta sonu pazar sabh erken kalkıp kahvaltı işleri bitince yap temizlği
ögle sonrası kendinize kalsın mecbur böyle
ben bölük işi sevmem hani bir gün evi süpür oteki gün sil diyecegm oda nasıl olur

tşk ederim
hep böyle olmaya calıstım daha pratik olmak savsaklayıp yapmak isterdim ama benim temzilik takıntım var icime sinmiyor

senin sobalıya ev canım oda bir iş başlı başına zor olur tabiii
kaloriferlide oturma sansın varmı
hem zaman dan kazanırsın hemde bebek için heryer sıcak olur
sen hafta sonu pazar sabh erken kalkıp kahvaltı işleri bitince yap temizlği
ögle sonrası kendinize kalsın mecbur böyle
ben bölük işi sevmem hani bir gün evi süpür oteki gün sil diyecegm oda nasıl olur

ev sahibimiz kalorifer yapıcaktı.
Ama bazı seylerden dolayı yaptıramadı.
ama eşim ilgileniyor o yüzden ben cok ilgilenmiyorum soba işiyle
tabi halılarımın içine ettik o ayrı.
ben bu pazar evi bi güzel temizliyim
ütü işi falan var hafta içi yapmam lazım.

Back
X