• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bir de haftalık harcama listesi oluşturmak gerek sanırım, bi bütçe ayırıp ona uymaliyim sanki. Dün markete gittim 60 tl ye yakın sadece oda parfümü almışim :KK43: eve gelince farkettim çığrından çıktığımı..saçma sapan harcanmış para.yok dolap içi koku, yok elektriğe takılan fisfislar..biraz koku manyagiyim ve çok takiyorum, her ay sırf oda parfumeriye bu şekilde abuk sabuk harciyorumdur.kendime çeki düzen vermeliyim sanki..

Bebek için o kadar koku zararlıdır
Kimyasal sonuçta
Alerjik doğabilir kronik astım olabilir anne karnında ve doğduğunda bu kadar kokuya maruz kalırsa

Tasarruf için de kendi oda kokunuzu kendiniz yapabilirsiniz netten araştırabilirsiniz

Bebek için o kadar koku zararlıdır
Kimyasal sonuçta
Alerjik doğabilir kronik astım olabilir anne karnında ve doğduğunda bu kadar kokuya maruz kalırsa

Tasarruf için de kendi oda kokunuzu kendiniz yapabilirsiniz netten araştırabilirsiniz
Allah korusun kapı cam hep açık evde hormonlardan ateş basıyor zaten ama koku hassasiyetinden dolayı zaten midem bulandı, kapattim çoğunu ;) kaldırmadı bünye canim...

Almayacagim canim, çok haklisin..internette bebek kıyafetleri gorup heves ediyorum ama almamak lazım.cocugun giydiği haram yediği helal demişler, o kadar çok olmasına gerek yok hem çok çabuk büyüyecek...belki çoğu giyilemeyecek bile...Yok,yok almayacagim, bundan sonra tasarruf...

Doğumdan sonra 40 mevlidi okutacaksanız o zaman da genelde çok kıyafet geliyor , bebiş çoğunu giyemiyor
Öyle bir niyetiniz varsa şimdiden çok almayın

kızlaaar bugün benim doğumgünüm :KK16:
eşim bana kardeşimle papatya buketi göndermiş :KK200:
hiç atlamaz özel günleri yurtdışında olsa bile ordan buraya kutlamış canım benim. amerikaya gitmeden önce de pasta ve yüzük almıştı. öne almıştık kutlamayı gideceği için. yine de gününde tekrar kutladı.
ay çok şaaptım ama mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim:)

Bunu ilk defa duydum :KK66:

canım hastane cıkışı giyiyorlar 3 hafta falan
bana 3 takım yetti ama tulum vs vardı
nerdeyse hergün üstü battı
sonra çorap zıbınlar
emzik ateşölcer agız mendilleri
battaniye
bunlar cok onemli
pijama esortman tarzı seyler al gerci ben giydirdim süsledim kızımı hep
bol bol resim cek çabuk büyüyo minnaklar

İlk bebeğim canim,Allah kısmet etsin inşallah...yaşa hiç takılma tatlim, ben 10 ay önce korunmayı bıraktım, menopoz başlangıcı teşhisi kondu, çok uğraştım cabaladim, ama çok sukur geliyor melegimiz.cok gecikmemeye çalış ama ne zaman hazır hissedersen yap...bende maddi manevi hazır hissetmedim kendimi, 11 yıl korunduk... isteyince olacak sandım ama yaş ilerledikçe zorlayıcı oluyor, ama asla imkansız değil.hamdolsun, Rabbim ol desin yeter :KK66:

Menopoz.. Çabaladım derken menopozu geciktirme ilaçları vs mı var

kızlaaar bugün benim doğumgünüm :KK16:
eşim bana kardeşimle papatya buketi göndermiş :KK200:
hiç atlamaz özel günleri yurtdışında olsa bile ordan buraya kutlamış canım benim. amerikaya gitmeden önce de pasta ve yüzük almıştı. öne almıştık kutlamayı gideceği için. yine de gününde tekrar kutladı.
ay çok şaaptım ama mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim:)
Nice mutlu,huzurlu,keyifli bol birikimli yıllar dilerimmmm ;)

canım hastane cıkışı giyiyorlar 3 hafta falan
bana 3 takım yetti ama tulum vs vardı
nerdeyse hergün üstü battı
sonra çorap zıbınlar
emzik ateşölcer agız mendilleri
battaniye
bunlar cok onemli
pijama esortman tarzı seyler al gerci ben giydirdim süsledim kızımı hep
bol bol resim cek çabuk büyüyo minnaklar
Bir çoğunu aldım canim, benim bebik kısmetse yaz bebiki olacak, yazlık kıyafetler çok ucuz, toparladim bir şeyler, abartmadan tabi ;) inşallah sağ salim gelsin de, fotolarini çekmek nasip olsun...

Yok artikkk, masallahhhh, darısı başımıza inşallah...köyden bi arsa bakıyoruz ustune prefabrik kondurabilecegimiz,haftasonlari gidip iki çapa yapabileceğimiz...bi kaçamak olsun şehirden..inşallah becerebiliriz :KK66:

Yapabilirseniz bebiş için de çok iyi olur
Ben de oğlum için öyle bir yer istiyorum , inşaAllah olur en kısa zamanda ..

Baktığınız arsalar ne kadar?

kesip veriyolar mı külçeden. düşünsene kuyumcuya girip "abi ordan bana 500 liralık altın" diyormuşsun :KK70::KK70:

Evet aynen de öyle oluyor

image.webp

Yapabilirseniz bebiş için de çok iyi olur
Ben de oğlum için öyle bir yer istiyorum , inşaAllah olur en kısa zamanda ..

Baktığınız arsalar ne kadar?
Vallahi değişiyor fiyatları bulunduğu konum, özelliklerine göre, 40 bin TL den başlıyor köy evleri ...biz de bebis için istiyoruz,sehir hayatından biraz kacmak....toprak her zaman iyidir...sitelerde yaşıyoruz ama çocuklarin toprak gordugu yok...

Back
X