- 5 Ekim 2016
- 2.700
- 7.710
- 158
- 40
çok isterdim buradaki arkadaşlarla oturup bir kahve içmeyi
sohbet etmeyi
halbuki sanal ortamlarda muhabbet bana soğuk ve anlamsız gelirdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normalde peşin bir ayda veriyorduk ki kurtulalım üzerimizden yük kalksın diyeBen de evdeyim şimdilik. Hemen bi kek yaptım.
bir yudum mutluluk çok sevindim senin adına. Maşallah. Rabbim bereketini artırsın inşallah
mornergis çok geçmiş olsun.
Kızlar toplu harcamaları nasıl yapıyorsunuz. Mesela arabanın kaskosu, vergisi gibi harcamaları.
Arabamın kaskosu 1000 TL civarında. Siz olsanız bu parayı birikimden peşin mi verirsiniz yoksa karta taksit mi yaptırırsınız.
Ben dün dedim ama Rabbim bana karşılığını verir diye. Ama en çok da başarının takdir edilmesi insanın ruhunu okşuyor. O kadar avukat varken Savcı Bey benim çalışmalarımı beğenmiş, sadece benimle çalışmak istemiş. Çok teşekkür ederim :)çok mutlu oldum. işini iyi yapan insanların takdir edilmesi ve bir farkının olması çok güzel
senin adına ayrıca sevindim. ne de olsa burada birikimdaşız. ha bir kahve ısmarlarsın artık paralarla
okuyunca ben de dünkü istemediğin paranın karşılığı olarak düşündüm.
rabbim ne çabuk mükafatını verdi
teşekkürler hatırlatma için. bana yardımcı olmaya çalıştığın için de. ayrıca başarın için tebrik ederim. işini iyi yapmanın ve iyi kalbinin mükafatını almışsın..Kızlar haberlerde duymuşsunuzdur belki. Size onun hatırlatmasını yapıp işlerime döneceğim.
21 Ağustos 2007 - 22 Eylül 2011 tarihleri arasında 12 bankadan kredi kullandıysanız o dönemde kartel faizi uygulanması sebebiyle zararınızın 3 katına kadar tazminat talep edebiliyorsunuz. Bu tarihlerde bankadan kredi kullanan varsa değerlendirsin. Bu aralar bu tip davaları açıyoruz. Bilginiz olsun.
Canim o tarihlerde kullandığımız kredilerimiz var ne yapmamız gerekiyor?Kızlar haberlerde duymuşsunuzdur belki. Size onun hatırlatmasını yapıp işlerime döneceğim.
21 Ağustos 2007 - 22 Eylül 2011 tarihleri arasında 12 bankadan kredi kullandıysanız o dönemde kartel faizi uygulanması sebebiyle zararınızın 3 katına kadar tazminat talep edebiliyorsunuz. Bu tarihlerde bankadan kredi kullanan varsa değerlendirsin. Bu aralar bu tip davaları açıyoruz. Bilginiz olsun.
Ben dün dedim ama Rabbim bana karşılığını verir diye. Ama en çok da başarının takdir edilmesi insanın ruhunu okşuyor. O kadar avukat varken Savcı Bey benim çalışmalarımı beğenmiş, sadece benimle çalışmak istemiş. Çok teşekkür ederim :)
evet ben kullandım.Kızlar haberlerde duymuşsunuzdur belki. Size onun hatırlatmasını yapıp işlerime döneceğim.
Latte ler sana feda olsun. Kahvenin lafı mı olur. Yerim belli yurdum belli. Gel istediğini ikram edeyim canım...yalnız bir kahve ısmarlarım dememişsin arkadaş yaw
sen de cimri çıktın diyecektim ama dünkü davranışından sonra vazgeçtim.
biz yine de yeni gelecek paracıklarla latte mizi içelim :)
Papatyacım bu, buradan izah edilecek bir şey değil. Teknik bir dava. Mutlaka bir avukatla takip etmeniz gerekir. Çünkü başvuru yeterli değil bir dava süreci olacak. O tarihlerde kredi çekmen yeterli.evet ben kullandım.
biri 93000 liralık konut kredisi
diğeri de 37000 liralık taşıt kredisi
ne yapmamız gerekiyor. bu tarihler içinde aldım krediyi ama konut kredisi 2016 ocakta taşıt kredisi 2016 haziran da bitti.
hem krediyi almak hem de bitirme bu tarihler içinde mi olmalı?
Canım papatyaya da yazdım. Bulunduğunuz yerde bir avukata verip dava sürecini takip edebilirsiniz. Buradan anlatıp da yapabileceğiniz basit şeyler değil çünkü, teknik şeyler. Ben sadece böyle bir durumla karşı karşıya iseniz bunu değendirmeniz için uyarayım dedim. Uğraşmaya değer çünkü.Canim o tarihlerde kullandığımız kredilerimiz var ne yapmamız gerekiyor?
kredinin nesi için dava acıcaz ben tam anlamadımPapatyacım bu, buradan izah edilecek bir şey değil. Teknik bir dava. Mutlaka bir avukatla takip etmeniz gerekir. Çünkü başvuru yeterli değil bir dava süreci olacak. O tarihlerde kredi çekmen yeterli.
Çok saol canim bi arastiracagimCanım papatyaya da yazdım. Bulunduğunuz yerde bir avukata verip dava sürecini takip edebilirsiniz. Buradan anlatıp da yapabileceğiniz basit şeyler değil çünkü, teknik şeyler. Ben sadece böyle bir durumla karşı karşıya iseniz bunu değendirmeniz için uyarayım dedim. Uğraşmaya değer çünkü.
Dosya masrafı değil. Faiz ile ilgili. 12 banka kartel oluşturup fazla faiz hesaplamış ve size bunu yansıtmış. Bir avukata gidin bankadan kredı evraklarınızı çıkartarak. Dava açılması gerekiyor.kredinin nesi için dava acıcaz ben tam anlamadım
dosya masrafı ıcın mı yoksa başka bır kesıntı ıcın mı
ben dosya masrafını tuketıcı hakem heyeteı vasıtası ıle almıştım da şimdi yıne de dava açmak olmaz heralde aynı kalem içinse