Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa bende dün markete gittim kızlar yazınca farkettim 45 tl gitti
Ama almadığım şeylerde var hiç eksik bitmiyor yaw
isimli künye sipariş ettim 280 tl olmuş
daha 2 ay önce 200 tl almıştım
Bir kaç gün sonra da tam altın alıcam hediyelik yıl bitmeden 1 doğum daha var çeyrek de oraya alırım maaş yatınca
yılın son 4 ayı hediye altınlar yaktı yıktı beni![]()
Şokun makarnasini ben de gecen gun denedim artik ordan alacagim fiyati daha uygun
Pirinç olarak hangi pirincini aliyorsunuz ben hep reis zeki gibi markalarin baldosunu aliyorum diger markalara guvenemedim pek osmancik pirincinden de pilav yapan var ama bende de baldo takintisi var
Siz hangi pirinci onerirsiniz şokta
Kizlarrrrrrrr geçen biri sormuştu boynerin kelebek indirimini.%5o olan..şimdi boynerden mesaj geldi, sadece bugüne özel kelebek indirimi diye...aklinizda olsun...
Bimin efsanesini ben de denedim guzeldi ama ayni fiyata indirimde reis zeki gibi markalari bulunca onlari aliyorum 19 liradan 12ye iniyor 2.5 kiloluk carrefourlarda
Onlari indirimde bulamazsam bim alıyorum
Bakliyat alirken arkasindaki aciklamalarda menşeine mutlaka bakiyorum fasulye Meksika mercimek kanada baldo osmancik harici pirincler çinden ithal filan oluyor dikkat etmek lazim
Ben ogluma giysi,ayakkabi hic bisi almicam artik bu kıs.
Aldiklarim bu kisi cikartir ona.
Kendimede kazak,mont almicam.
Pantolon ve esofman alabilirim o da istedigim gibi bisi bulursam.
Benim aslinda cizmem yok.
Botum falan var ama uzun cizmem yok
2tanesini yaz sonu cikarirken attim derisi falan parcalanmisti.
Cizmelerinizi nereden nekadara aliyosunuz?
Şuradan aldim yillardir giyiyorum dediginiz yer var mi?
Flo,diechman gibi yerden alinirmi? Uzun cizme.
250-300tl bir cizmeye vermek istemiyorum yani elim gitmez.
Suan illa uzun cizmem olsun modunda da degilim ama acil ihtiyac degil.
Kisa botlarimla falan idare ediyorum
Ama etek,tayt,elbiseyle kombinlerim.
Sezon sonu alirim sanirim.
Daha uygun olur
Marka,magza bakim en azindan fikir alim sizden.
Yağ fiyatı da uygundu. 5 lt 23.90 mıydı öyle bir şey. 25 tl 'den azdı yani...Tabi bu dediğim geçen aydı zam gelmediyse yani...
aynı sizin gibiydim kimse benim gibi dayanamaz diyordum düşünün
kızım 14 aylıkken bir iş cıktı tesadüf işe başladım
allahım 2 ay dayandım her cocuk görügümde gözlerim doldu iş cıkış saatini sn lerle sayıyordum psikolojim bozulmustu ve dayanamayıp 2 ay sonra cıktım işten
simdi kızım büyüdü 6 yasında tekrar sahalara döndüm calısıyrm 8 aydır
ama keske kızım küçükken calışsaydım dedim inanın daha rahat küçükken
hiçbişey anlamıyor merak etmeyin rahatca calısın
merhaba kızlar
Bugün 8.5 TL attım kumbaraya. Öğlen dışarıdan yemek söyledim. 11 TL ödedim.
no_name_ inşallah sonuçların çok güzel çıkar.
bir yudum mutluluk güzsl günler gör inşallah kuzucuklarınla birlikte
Evin bende kullanmadim beklicrm bende 3lt kadar daha var az az kullaniyorum 1ay daha idare eder beni rahat rahat.
Bakalim bende sezon biraz donsun diye bekliyorum ocak bi girsin.
Bizee fox haberciyiz sabah aksam sasmaz.
Canim insAllah bisi cıkmicak bozma icini
Yaa kiyamam ben.
Allah yardimcin olsun canim her daim.
Hayirli evlat olsunlar.
Gercekden cok buyuk emek ve zorluk bu.
Hakkin ödenmez.

Oy masallahhhh, Allah arttirsin inşallahGünaydın hanımlar. Bugün ayın 1 i olduğu için bidonumuzun resmini çektim. 2 ayimizi doldurmuş olduk bugün. Allah disimizden tirnagimizdan biriktirdiklerimizin bereketini versin hepimize inşallah.
Canım bu bidonu yaparken 1 yıl diye düşünmüştüm. Çünkü topige ilk girdiğim zaman trlelli nin böyle yaptığını okumuştum. o yüzden kismetse açılış 1 ekimde olacak. Tabi o zamana kadar Allah muhtaç etmesin inşallah.Oy masallahhhh, Allah arttirsin inşallahkısmetse ne zaman açılış
öyle bi bidonum olsa uykularim kacardi kalkıp saymamak için..
Siz alırken tr olanları mı alıyorsunuz
Ben de bimin cevizine bakmıştım amerika yazıyor ne alaka yani neden tr değilse
Ahh ahhh nerde o günler...ege_sny maşallah allah bereket versin...
bugün pek bir depresifim...
ben artık mecbur olduğum şeyleri değil de canımın istediği şeyleri yapmak istiyorum.
mesela artık çalışmak istemiyorum. aylak aylak gezmek, kitap okumak, film izlemek dünyayı gezmek istiyorum...
bu da böyle bir hayaldi işte...
Ohh Allah bereket versinn. Kızlar ya bu tarz resimleri başka bir yerde gördüğümde degilde bizim topiklerde gördüğümde resmen gaza geliyorum. iyi oluyor benceGünaydın hanımlar. Bugün ayın 1 i olduğu için bidonumuzun resmini çektim. 2 ayimizi doldurmuş olduk bugün. Allah disimizden tirnagimizdan biriktirdiklerimizin bereketini versin hepimize inşallah.
Maşallah...İnsanın içi açılıyor gördükçe :) Açtığınızda ne yapmayı düşünüyorsunuz peki? Bir hedefiniz var mı?Günaydın hanımlar. Bugün ayın 1 i olduğu için bidonumuzun resmini çektim. 2 ayimizi doldurmuş olduk bugün. Allah disimizden tirnagimizdan biriktirdiklerimizin bereketini versin hepimize inşallah.