• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Garanti ile görüştünüz mü? Ne dediler? Ben Garanti ile çalışıyorum bir seneyi geçti kesinti falan olmadı çünkü...
Yapı kredi, kuveyttürk ve ıng bank ile görüştüm
Garantiyi aramadım ama onunla da görüşürüm
Pazartesi maaş günü alır almaz açıp, her ay iki gram alayım diyorum iki oğlum adına.

Bu arada oğlunuz beni gülümsetti
Ne çabuk büyüyorlar
Benim de başıma gelecek olan şeyler bunlar :)

Canım ben internet bankacılığından açtım bir ücreti var mı açıkçası bilmiyorum :)
Maaş hesabım olduğu için havale-eft yaparken ücret ödemiyorum ya da kredi kartı aldığımda da maaş hesabınız olduğu için k.kartı yıllık ücreti olmaz denmişti

Merhaba
Benim Vakıfbankta maaş hesabım olduğu için internet bankacılığından altın hesabı aç kısmını kullandım sırf deneme maksatlı bir gram alış yaptım
benim de 1 sene olmuştur sanırım, bir kumbaram var aklıma geldikçe cebimde, çantamda, masada kıyıda köşede bulduğum bozuklukları atıyorum en son dün sabah ceplerimi boşalttım 5-6 lira kadar bozukluk attım :)
her zaman atmıyorum haftada bir falan aklıma geldikçe ama ben de bu yöntemi uygulayayım bari, yılbaşına kadar süre tanıyayım kendime ve yılbaşından sonra markete bütünletip altın alayım istiyorum mesela 100 lira mı toplandı üstüne ekleyip bir gram altın alırım bereket parası olarak atarım kenara sonra yine başlarım
sizlerden gördükçe hatırlıyorum valla, kumbaraya daha fazla önem vereceğim inşallah :)))
Nasıl güzel yazmışsın, inşallah hep böyle yazdığın gibi olur. Birikimine devam edersin.

Yapı kredi, kuveyttürk ve ıng bank ile görüştüm
Garantiyi aramadım ama onunla da görüşürüm
Pazartesi maaş günü alır almaz açıp, her ay iki gram alayım diyorum iki oğlum adına.

Bu arada oğlunuz beni gülümsetti
Ne çabuk büyüyorlar
Benim de başıma gelecek olan şeyler bunlar :)
Çok iyi edersiniz. Ben önceden açmadığıma pişmanım. Evet çok çabuk büyüyorlar. Nasıl geçti onca zaman anlamadım. İki üç sene sonra üniversiteli olacaklar :)

Kuveyttürk sayfasında açıklamada altın getirisinin yüzde 85i hesap sahibine, yüzde 15i bankaya paylaşılıyor gibi bir not okudum ama arayıp öğreneceğim öyle birşey olamaz herhalde
Getirisi derken değer artışını kastediyorsa kötü...hiç boyle bir sey duymadım...mantıken satacagimiz zaman o günkü kura göre karşılığını almamız gerekir. Öyle bir şey varsa hiç açmayın bence...

Ben de şok markete girdim. 50 tl bırakıp çıktım. 8 Paket makarna , 2 adet 2,5 kg pirinç, süt , deodorant ve 100 luk pril tablet aldım. Stok yapmaya devam arada böyle...
Evde de hic acilmamis 50 lik tablet vardı. Kullandığım pakette de 30 civarı daha var. Bayagi bir idare eder beni.
Bu arada yarını kendime tatil ilan ettim. Azıcık dinlenecegim evde.

Selamlar,
Hala maaşımın yatmasını bekliyorum:işsiz:. Neyse ki dün benzin paramı nakit olarak gönderdiler. Bu sabah o parayla alışveriş yaptım. Şemsiyeye ihtiyacım vardı. 60 TL'ye aldım.
Bu ay için alınacak kitap listem vardı. Eskiden olsa kitapçıya girer, fiyatlarına bakmadan alırdım. Bu sabah gitmeden önce kitapların internetteki fiyatlarını küçük bir not defterine yazdım ve kitapçıya gidip karşılaştırdım. Sonuç her birinde neredeyse kitapçı 5 TL fazla :KK57:. 5 kitapta 25 TL fark ediyor yani. Öyle olunca bende listedekileri internet sitesinden sipariş verdim. 65 TL'de kitaplar tuttu.
Bu ay kişisel harcama olarak kitap ve şemsiye ihtiyacım vardı. Onları tamamladığıma göre kendime başka bir şey almayacağım. Kızımın ihtiyaçlarını da geçen ay tamamlamıştım. Ona da bir şey almayacağım.
Ev ihtiyaçlarına gelince, sabah kasaba uğradım. 1,5 kilo kıyma ve 1,5 kilo et aldım. 170 TL'de ona verdim. Evdeki temizlik malzemelerini kontrol ettim. Eksik yok. Dolayısıyla sadece yeme-içme masrafı kaldı. Onları da haftalık yemek planına göre alacağım.
Hadi bakalım, ben hazırım aralık ayı başlasın:KK24:

merhaba kızlar:)
ege_sny ege_sny maşallah bereketi içinde olsun devamı gelsin inşallah. madem uzun vadede biriktiriyorsun, bu birikenleri altın mı yapıp koysan acaba? 1 yıl durduğu yerde sayacağına altın alsan 1 yıl sonra baya kara geçersin diye düşünüyorum.
ben de bugün 24 ayar 1 gr altın aldım 131 liradan. birisi 128 den almış. çok mu şey olmuş:/

Annelik çok zor. Hele ki çalışan bir anne olmak zorunda iseniz. Allah yardımcınız olsun. Oğullarım anasınıfına giderken babamızı kaybetmiştik biz. Bir tarafta isler bir tarafta cocuklar perisan oldum.Onların çıkış sırası ben adliyede oluyordum bazen. Kahroluyordum. Kimse de çocuklar okuldan alınacak biz alalım demedi. İlkokula giderlerken tam öğlen yemegi icin cikis sırasında yağmur yagdiginda ben adliyede ya da şehir dışında isem onların yanında olamadığım her dakika ömrümden ömür gidiyordu. İfade ya da durusma uzun sürüp akşam olup da evde beni beklerken aç aç uyuyup kaldiklarini asla unutamiyorum. Geçiyor ama delip de geçiyor.
BİR KEZ DAHA burnumun direği sızlayıp gözlerimden yaslar akarken ve iş yerinde kimseye belli etmeden okudum.
cok sulugözüm özellikle cocuk ve bebk konusunda
ANNE olmak çok özel ve cok zor bir görev ve duygu
sizin fedakarlığınız hiç unutulamaz hem anne hem baba olmussunuz evlatlarınıza
Çocuklarınız bu dünyada eşiniz öbür dünyada size minnettar
her daim sizi iyilerle karsılastırsın fedakar anne
bende hamileyken daha tam anneliği tatmadan
Ben Anneyim diye bir şiir vardı internette onu okudum
hüngür hüngür agladım ve o günden beridir evladımın üzerine titrerim
her anne malesef anne degil
tüm fedakar annelerin ve pamuk kalpli annelerin işi gücü rast gitsin
allah yavrularını onlara bagışlasın.yavrularımızı allah esirgesin

Hanımlar
Maaşım yattı şükür. Hemen ödemelerimi yaptım.
-Ev Kredisi
-İhtiyaç Kredisi
-Kredi Kartı
-Bakıcı Ablanın parası
-Çocukların bursları
Geriye birikim yapacak para kaldı mı? Tabi ki de hayır:işsiz:Neyse ki bu ay kredi kartımın tamamını ödedim. Kenara para koyamadım. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık.

kızlar altın hesabı olanlar vardı. bişeyi çok merak ediyorum; kuyumcuya ilk gram altın sorduğumda 24 ayar olana 142 lira demişti. sonra 2 yerde 131 liraya buldum ve aldım. 10 lira fark nasıl oluyor?? internette de 145 lira falan. sahte falan değildir dimi bu kadar fark şaşırttı beni. @Papatya sein vardı en son kaç lira kesilmiş canım ya

kızlar altın hesabı olanlar vardı. bişeyi çok merak ediyorum; kuyumcuya ilk gram altın sorduğumda 24 ayar olana 142 lira demişti. sonra 2 yerde 131 liraya buldum ve aldım. 10 lira fark nasıl oluyor?? internette de 145 lira falan. sahte falan değildir dimi bu kadar fark şaşırttı beni. @Papatya sein vardı en son kaç lira kesilmiş canım ya
Kuyumcular dükkan kiralarınıda ekliyor. Mesela AVMlerde en az 5 TL fark ediyor çeyreklerde.

Back
X