• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Tunaydin bayanlar. Ne kadar çok yazmışsınız . 1054 e kadar okudum ama kalan kısmı okumadım.

Maaşım yattı 390 tl kk ya ödedim .
250 tl hemen birikime attim.
30 tl kent kartima yükledim.

Yine bir maaş zamanı elde avuçta birsey kalmadı.

Hala kumbaraya para atamiyorum.
Bir türlü aklima gelmiyor gözümün önünde olsa bile kumbara.

Herneyse buna da şükür.

Toplam birikim 600 tl oldu iki ayda.
Çok şükür

Hiç sorma canım yaaaa, canim sıkıldı, aradım hastaneyi daha amerikadan sonuç gelmemiş, 2-3 haftada geliyor bugün olmazsa hafta içi gelmiş olur dediler :( :( çok bozuldum açıkçası..dedim nereyi arıyorsanız arayın benim sonucumu verin lütfen bir an önce !!! Dedim de, ne fayda :(

Hiç sorma canım yaaaa, canim sıkıldı, aradım hastaneyi daha amerikadan sonuç gelmemiş, 2-3 haftada geliyor bugün olmazsa hafta içi gelmiş olur dediler :KK43: :KK43: çok bozuldum açıkçası..dedim nereyi arıyorsanız arayın benim sonucumu verin lütfen bir an önce !!! Dedim de, ne fayda :KK43:
bugün cuma ve saat 3. haftaya kalabilir canım ya. keşke biran önce iyi haberi alsan da rahatlasan. anlıyorum seni için içini kemiriyor. of allah sabır versin

bugün cuma ve saat 3. haftaya kalabilir canım ya. keşke biran önce iyi haberi alsan da rahatlasan. anlıyorum seni için içini kemiriyor. of allah sabır versin
Çok saol canim..dediğin gibi galiba kalacak..bunaltti beni bu durum çok..bi haber çıkarsa yazarım zaten hemen mutlaka..

Çok saol canim..dediğin gibi galiba kalacak..bunaltti beni bu durum çok..bi haber çıkarsa yazarım zaten hemen mutlaka..
hiçbir siteyi okuma sakın
kendini filme diziye cık alısverişlere ver
yemek falan yap rahatla
sakin ol
kötü düşüncelerden arın
ve iyi seyler düşün lütfen
kendini yıprattıkça
bebegin karnında yıpranıyor yapma etme allah askına

annelik işte bu cok zor inanın ona en ufacık zarar gelecek diye
yüreği hopluyor insanın
işte ne yapmak lazım yüce rabbimize sıgınıp tevekkül edecegz baska yol yok
hepimizin evladı ALLAHIM sana emanet
bak karnında başlıyor bide dogunca gör
cırpınıyorsun yavrum diye
aman Monte aman bol bol dua oku allaha sıgın gerisini ona bırak

canım ne testi yaptırdın sen ben kacırdım onu
Canim hamilelikte ikili test yapılıyor bu da genel tarama testi, yaş arttıkça risk oranı artıyor, çünkü istatistiksel veri veriyor..bende yaş 38 olunca ikili test yaptirmayayim hatta üçlü dörtlü teste gerek bırakmayan fetal dna testi var, anne kanına geçen bebeğin dnasindan kromozom incelemesi yapılıyor ve bütün kromozomal rahatsızlıkları tarıyor, risk var mı onu söylüyor..%99 doğru çıkan bi test..bu testten yaptırdım.o da bixim ülkede olmuyor ABD de yapılıyor..2 hafta demişlerdi bugundoldu,henuz arayan yok, ben de gerildim..sonuç çok kesin olduğu için sonuçları da net oluyor, o sebeple bu kadar diken ustunde beklemekteyim.

hiçbir siteyi okuma sakın
kendini filme diziye cık alısverişlere ver
yemek falan yap rahatla
sakin ol
kötü düşüncelerden arın
ve iyi seyler düşün lütfen
kendini yıprattıkça
bebegin karnında yıpranıyor yapma etme allah askına

annelik işte bu cok zor inanın ona en ufacık zarar gelecek diye
yüreği hopluyor insanın
işte ne yapmak lazım yüce rabbimize sıgınıp tevekkül edecegz baska yol yok
hepimizin evladı ALLAHIM sana emanet
bak karnında başlıyor bide dogunca gör
cırpınıyorsun yavrum diye
aman Monte aman bol bol dua oku allaha sıgın gerisini ona bırak

eşin sen ve üçünüz için yemek yap aksama bak yavrum senin ve baban için neler hazırlıyorum de konus
mutfakta ugras bebeğinle:)) uslu uslu karnında dururken annesi

Duramayacagim evde tatlim... esimi aradım erken gel akşam yemeğe çıkalım dedim, hazirlaniyorum yavaş yavaş, biraz toz alıp etrafı toparlayıp duş alıp çıkacağım..yavaş yavaş hazirlaniyorum ;) vardır bunda da bi hayır ne yapayım, her yolu denedim, verin lâboratuvar ismini Amerikayi arayayim bile dedim, vermediler.. :p bekleyecez başka çare yok ;)

Selam kızlar nasılsınız
Bugün çarşıda işim vardı işe gitmedim..
@amelia2 benim annemde kum/taş döktü ameliyat demediler.. bol bol su içiyordu sadece.. kesinlikle bi iki dr daha görün no_name_ no_name_ üzme artık kendini biraz rahatla.. bu kadar dert etme nolur :KK15:

@ege_sny maşallah allah bereket versin...
bugün pek bir depresifim...
ben artık mecbur olduğum şeyleri değil de canımın istediği şeyleri yapmak istiyorum.
mesela artık çalışmak istemiyorum. aylak aylak gezmek, kitap okumak, film izlemek dünyayı gezmek istiyorum...
bu da böyle bir hayaldi işte...

Bir kaç aydır aynı duygulardayım
Yani çalışmak istemiyorum
Evde oturup keyif yapmak dururken , ya da dağ bayır gezmek dururken , Zorunlu olarak çalışmak çok zoruma gidiyor

Bir kaç aydır aynı duygulardayım
Yani çalışmak istemiyorum
Evde oturup keyif yapmak dururken , ya da dağ bayır gezmek dururken , Zorunlu olarak çalışmak çok zoruma gidiyor
Ben artık Pazartesi kendimi toparlamaya başlayacağım.
Benim işim çalışırsam kendime, çalışmazsam kime ne modelinde. Her türlü maaşımı alırım yani. Fakat ben yıllarca nefes almadan çalıştığım için yorulduğumu hissediyorum. Bu yorgunluktan dolayı çalışmadığım için de suçlu... böyle bir kısır döngü işte.

Back
X