- 1 Mart 2010
- 45.508
- 116.391
- 1.123
Ben sevmiyorum kadife ya ama bu sezon evt heryerde varkadife modası geri dönmüş ya. nereye baksam kadife bluz, kadife elbise.
4 olcak zaten yilbasinaJ
aynen ya dolar 3.55 olmus hakkimizfa hayirlisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sevmiyorum kadife ya ama bu sezon evt heryerde varkadife modası geri dönmüş ya. nereye baksam kadife bluz, kadife elbise.
4 olcak zaten yilbasinaJ
aynen ya dolar 3.55 olmus hakkimizfa hayirlisi
Ay anladım cnm şimdi içini rahat tut tatlımCanim hamilelikte ikili test yapılıyor bu da genel tarama testi, yaş arttıkça risk oranı artıyor, çünkü istatistiksel veri veriyor..bende yaş 38 olunca ikili test yaptirmayayim hatta üçlü dörtlü teste gerek bırakmayan fetal dna testi var, anne kanına geçen bebeğin dnasindan kromozom incelemesi yapılıyor ve bütün kromozomal rahatsızlıkları tarıyor, risk var mı onu söylüyor..%99 doğru çıkan bi test..bu testten yaptırdım.o da bixim ülkede olmuyor ABD de yapılıyor..2 hafta demişlerdi bugundoldu,henuz arayan yok, ben de gerildim..sonuç çok kesin olduğu için sonuçları da net oluyor, o sebeple bu kadar diken ustunde beklemekteyim.
bu nasıl bir iş ki çalışmasan da maaşını alıyorsun? merak ettim:)Ben artık Pazartesi kendimi toparlamaya başlayacağım.
Benim işim çalışırsam kendime, çalışmazsam kime ne modelinde. Her türlü maaşımı alırım yani. Fakat ben yıllarca nefes almadan çalıştığım için yorulduğumu hissediyorum. Bu yorgunluktan dolayı çalışmadığım için de suçlu... böyle bir kısır döngü işte.
Hoş buldukYeni gelenler olmuş aramıza hoşgelmişler
Aranıza bende katıldım. Hoş bulduk sefalar buldukYeni gelenler olmuş aramıza hoşgelmişler
Özel mesajın kapalı olduğu için yazamadım. Burada ne iş yaptığımı deşifre olmamak adına pek yazmıyorum.bu nasıl bir iş ki çalışmasan da maaşını alıyorsun? merak ettim:)
Allah güç kuvvet versin. İnşaallah daha güzel yerlerde makamlarda olmanızı nasip etsinÖzel mesajın kapalı olduğu için yazamadım. Burada ne iş yaptığımı deşifre olmamak adına pek yazmıyorum.
Demek istediğim şu. Tabi ki herhün işe gidiyoruz. Ama kimisi odasında oturur gazete okur, kimisi odasında bilgisayarında çalışır. Çalışan farklı yerlerden kendine ek gelir sağlar. Ama o kadroyu ve unvanı almışsan ilerlemek, bir üst unvana terfi etmek kişiyle ilgilidir. Çalışan ilerler, çalışmayan olduğu yerde kalır. Demek istediğim buydu. Evde yan gelip yatıp maaş alıyormuşuz gibi bir anlam çıkmış yazdığımdan. Özür dilerim.
Estağfurullah. öyle anlaşılıyordu ama şimdi anladım kendini geliştirmekten bahsediyorsun. ki sen çok çalışıp çabalayıp hedefine ulaşmışsın. ne mutlu sana.Özel mesajın kapalı olduğu için yazamadım. Burada ne iş yaptığımı deşifre olmamak adına pek yazmıyorum.
Demek istediğim şu. Tabi ki herhün işe gidiyoruz. Ama kimisi odasında oturur gazete okur, kimisi odasında bilgisayarında çalışır. Çalışan farklı yerlerden kendine ek gelir sağlar. Ama o kadroyu ve unvanı almışsan ilerlemek, bir üst unvana terfi etmek kişiyle ilgilidir. Çalışan ilerler, çalışmayan olduğu yerde kalır. Demek istediğim buydu. Evde yan gelip yatıp maaş alıyormuşuz gibi bir anlam çıkmış yazdığımdan. Özür dilerim.
Evet yanlış anlatmışım. çok teşekkür ederim. Çok şükür Rabb'imeEstağfurullah. öyle anlaşılıyordu ama şimdi anladım kendini geliştirmekten bahsediyorsun. ki sen çok çalışıp çabalayıp hedefine ulaşmışsın. ne mutlu sana.
İcinizi ferah tutun ins sonuç temiz çıkacaktir.Allah yardımcıniz olsun .Günaydın , hayırlı cumalar kizlarrr...dün gece kabuslarla geçti.kac gecedir rüyamda test sonucum olumsuz çıkıyor ve doktor beni arayıp kürtaj günü veriyor...offf çok bunaldim..bugün çıkacak sonuç diye bekliyorum..cık zormus,Rabbim kimseye bu sıkıntıyı yasatmasin inşallah...
no_name_ gonlunuzu ferah tutun hakkinizda hayirlisi neyse o olsun insallah iyi cikar sonuclariniz
İyi akşamlar hastalarımıza allahım Şafi ismiyle şifa versin bebek bekleyenler hiç bir şeyin sizi üzmesine izin vermeyin yalnızca bebeklerinizi kucağınıza alacağınız mutlu günü hayal edin.
İcinizi ferah tutun ins sonuç temiz çıkacaktir.Allah yardımcıniz olsun .
Ay anladım cnm şimdi içini rahat tut tatlım
Allahım izniyle iyi cıkar sonuçların
Burda kan alıp Amerika'ya mı gıdıyor kan
N kdr bunun ücreti
İlerde hamile olursam aklımda kalsın bu bilgiler