• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hayırlı sabahlar kızlar,
Dün evde olduğumdan sıfır harcama ile kapamıştım günü.
Bugünde kurana gidicem, bir saate falan çıkmam lazım evden. Aksam yemeğinede misafir var.
Dün elimin acısından bir şey yapamamıştım. Şimdi yanan elime bir eldiven takıp hızlıca wc ve banyoyu yıkarım. Dönüncede bir evi süpürüp sildimmi tamamdır.
Dışarıdan alınacaklarda var. Eksik hiç bitmiyor.

Bir kaç aydır aynı duygulardayım
Yani çalışmak istemiyorum
Evde oturup keyif yapmak dururken , ya da dağ bayır gezmek dururken , Zorunlu olarak çalışmak çok zoruma gidiyor
zorunlu çalışmak hissi
zorunlu hapis gibi
cok zor bisey
ben yıllardır calısmayıp zorunlu oldugum için işe başladıgımdan dolayı işte
en azından işe sevkle gidip cabalayabilecek gücü kendimde bulmak için
kendime hedef koydum
araba almak cok istiyordum
bunun verdiği gazla işe geliyorm yoksa
o yılgınlık cok zor bişey elin ayagın kalkmaz
Papatya ben senin yerinde olsam
işi bırakırdım cocugumu kendim okula götürür
evde ugrasır eşimin işten gelmesini bekler
yemekler pastalar yapar
es dost oturmalarına gider takılır.
istediğim aktiviteleri yapardım
yada aklında yapmak istediğin bir iş varsa
daha keyif alacagn onu yapardım

Günaydın hanımlar. Bende alışveriş için eşimi bekliyorum . Günlerdir dışarı hiç cikamadim. Bu bahaneyle hem biraz gezerim hemde alınacaklari kendim seçebilirim. Bugün sigarasız ilk gün. İnşallah kolayca atlatiriz.. Bu arada dün akşam bidonumuza 40 lira attık..

Günaydın hanımlar. Bende alışveriş için eşimi bekliyorum . Günlerdir dışarı hiç cikamadim. Bu bahaneyle hem biraz gezerim hemde alınacaklari kendim seçebilirim. Bugün sigarasız ilk gün. İnşallah kolayca atlatiriz.. Bu arada dün akşam bidonumuza 40 lira attık..
Hayırlı uğurlu olsun canım sigarasız ilk günün..eşim günde 2 pk yakın içerdi, biz sigarayı içmez yerdik resmen, bir sabah uyandi ve bıraktım dedi, yılbaşında 6 yıl olacak...benim icmeme rağmen hiç bir şey söylemedi sağolsun..ben de günde 1,5 pk iciyordum, hamileliğimi öğrendiğim an bıraktım..çok zor oldu hâlâ da zorlanıyorum çünkü canim çok istiyor, aş eriyorum resmen sigaraya..ama neredeyse 4 ay olacak, 1 tane bile icmedim..artık daha az aklıma geliyor...sigara yerine kuruyemiş koydum hayatıma, badem fındık,fistik..sigara aklıma geldikçe su iciyorum..sigarayı hatırlatmasin diye nescafe, çay ve turk kahvesi icmemeye çalışıyorum..zor oldu benim için..kısmetse de başlamam inşallah doğumdan sonra falan...

Günlerdir markete çıkmadim, sırf kipaya değil bime gideyim diye. Nihayet bu akşam esimle gidecez artık..maşallah baya tutumlu oldum ben :KK66: haftalık harcamami yapacam bu akşam artık, evde hiç bir şey kalmamış..sabah kalktim açim ne yesem, dolap boş, olanları da canim istemiyor, poğaça tarzı bir şey istiyor, baktım internete, evde sadece zeytin var, kalktim zeytinli poğaça yaptım, yedim bile çok sukur :KK66: Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin :KK66:

Dün akşam kafam dagilsin diye çıktık dışarı...75 tl yemek için odedik, dönuste eşim berbere uğradı 25 tl, 2 Adet botu vardı boyamaya verdim 15 tl onlar tuttu...eve dönerken mandalina, elma aldım 5 tl..toplamda 120 tl gitmiş oldu durduk yere, elde bir şey yok :KK66:

147 tl aidat gelmiş ( su, site aidatı ve genel alanlar doğalgaz giderini kapsıyor)

Şimdilik masraflar bunlar...

Günaydın bayanlar. Bugün yine is var :)

Yemek ve yol parası haricinde harcamam olmayacak.

Aslında bu kadar üsenmeyip kendime yemek yapıp getirsem o kadar güzel olacak ki.

Hem param cebime kalacak hem de diyetteyim daha kolay kilo verirdim diye düşünüyorum.

Gerçi söz de diyetteyim. Dikkat ediyorum. kilo da veriyorum aslında ama yine de doktorun verdiği listeye uyamiyorum tamamen. Yoksa çok daha fazla kilo verebilirdim. Neyse sağlık olsun.
Keyifli gunler bayanlar.

selam hanımlar:KK54:hastalara şifa, sonuç bekleyenlere de hayırlı haberler diliyorum. yeni gelenler de hoş gelmişler :KK52:
geçtiğimiz hafta nasıl geçti anlamadım. şehir dışından misafirlerimiz var. eşimin üniv arkadaşı, eşi ve 9 aylık bebekleri. biz tabi günlük hayatımıza devam ettik. malum gitmemiz gereken işimiz var. onlar da gezmek için gelmişler, otelde kalmayı düşünüyorlardı. bebekle otelde rahat edemezsiniz, biz varken otelde kalırsanız çok üzülürüz dedik ve evde ağırladık.aslında onlar kendi kendilerini ağırladılar. kafalarına göre gezdiler, evde yemek, günlük iş bile yaptılar. bana da iş ve salon çıkışı çok iyi geldi :anneadayı: bugün de oylat'a gittiler. yarın da havanın durumuna göre bir şeyler düşünüyoruz bakalım. gece de yola çıkacaklar. eşim bir bebeğin sorumluluğunu görünce, yok ben henüz bebeğe hazır değilim dedi. yoksa olsa mı acaba falan diyordu. :KK48:

Günaydın kızlar
Bugün evde yalnızım. Kahvaltımı ettim. Evdeki işlerimi halledip spora gideceğim. Dönüşte hamsi alacağım.
Dün aylık hesabı yaptım. Aybaşında 9040 TL ödememesi var.henüz doğalgaz gelmedi ama onu 50 diye hesapladık. Çocuklar büyüyünce herşey zorlaşıyor. 500 TL özel ders parası var bu ay. Bunun içinde 2 gr altın ve 100 Euro da var birikim adına.

bu arada geçen hafta küpemi tamir için kuyumcuya götürmüştüm. çil çil altınları görünce ayy bir alasım geldi. uzunca bir zamandır fiziksel altın almamıştım. 215 TL dan bir tane çeyrek aldım. düğünlük derneklik, doğumluk dursun kenarda dedim. altın alma duygumu da böylelikle tatmin ettim.:KK49:

Günlerdir markete çıkmadim, sırf kipaya değil bime gideyim diye. Nihayet bu akşam esimle gidecez artık..maşallah baya tutumlu oldum ben :KK66: haftalık harcamami yapacam bu akşam artık, evde hiç bir şey kalmamış..sabah kalktim açim ne yesem, dolap boş, olanları da canim istemiyor, poğaça tarzı bir şey istiyor, baktım internete, evde sadece zeytin var, kalktim zeytinli poğaça yaptım, yedim bile çok sukur :KK66: Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin :KK66:

Dün akşam kafam dagilsin diye çıktık dışarı...75 tl yemek için odedik, dönuste eşim berbere uğradı 25 tl, 2 Adet botu vardı boyamaya verdim 15 tl onlar tuttu...eve dönerken mandalina, elma aldım 5 tl..toplamda 120 tl gitmiş oldu durduk yere, elde bir şey yok :KK66:

147 tl aidat gelmiş ( su, site aidatı ve genel alanlar doğalgaz giderini kapsıyor)

Şimdilik masraflar bunlar...
ben de sabah sabah gittim poğaça aldım ne olacak bizim bu halimiz :)) hiçbir şey yiyesim yoktu benim de ama iki poğaçayı götürdüm hemen ayyy çok mu kilo alacağım acaba :KK56:

ben de sabah sabah gittim poğaça aldım ne olacak bizim bu halimiz :)) hiçbir şey yiyesim yoktu benim de ama iki poğaçayı götürdüm hemen ayyy çok mu kilo alacağım acaba :KK56:
;) Aynen tatlim yaa, alacaz gibi gorunuy0r ama sağlık olsun ne yapalım doğumda 10 kilosu gidiyor zaten plesentaydi, bebekti, suydu derken..veririz ya, korkmuyorum kilodan ben, sağlıklı olsun da bebislerimiz...onlar ne derse onu yiyoruz ;)

Günaydın kızlar
Bugün evde yalnızım. Kahvaltımı ettim. Evdeki işlerimi halledip spora gideceğim. Dönüşte hamsi alacağım.
Dün aylık hesabı yaptım. Aybaşında 9040 TL ödememesi var.henüz doğalgaz gelmedi ama onu 50 diye hesapladık. Çocuklar büyüyünce herşey zorlaşıyor. 500 TL özel ders parası var bu ay. Bunun içinde 2 gr altın ve 100 Euro da var birikim adına.
Allah kolaylık versin canım 9000 tl ödeme hiç az değil..kredi vs de var sanırım..Allah ödeme gücü versin ;)

:KK66: Aynen tatlim yaa, alacaz gibi gorunuy0r ama sağlık olsun ne yapalım doğumda 10 kilosu gidiyor zaten plesentaydi, bebekti, suydu derken..veririz ya, korkmuyorum kilodan ben, sağlıklı olsun da bebislerimiz...onlar ne derse onu yiyoruz :KK66:
sabah hesap yapıyordum kendi kendime şu kadar kaldı şu kadar zamanda şu kadar alırsam 20 kilo eder diye :skandal:sonra da aman napimm iki bebiş var içimde normal 20 kilo dedim gitti :süslü:

parça parça yazıyorum ama, aklıma gelmişken sorayım sonra doooğru :temizlik:
kızlar k.validemlerin taraklı'da devre mülkleri var. k.validemde iltihaplı romatizma çıktı kendileri gidemeyecek. biz de balayına falan gidememiştik malum sebepten. isterseniz siz gidin dediler. ben daha önce hiç kaplıca tatiline gitmedim. ormanlık bir bölgedeymiş. eşim eve tıkılıp kalmak zorunda değiliz, sabahları kaplıcadan faydalanırız, sıkılırsak çıkar bölgeyi gezeriz diyor. o bölgeyi aslında biliyorum. daha önce motor grubuyla biraz gezmiştik. kaplıca tatili nasıl, keyifli oluyor mu? daha önce gidenlerden fikir istiyorum. ayrıca ne gibi bir hazırlık gerekiyor? bu arada yemek işini evde de halledebilecekmişiz, restoranı da varmış.

sabah hesap yapıyordum kendi kendime şu kadar kaldı şu kadar zamanda şu kadar alırsam 20 kilo eder diye :skandal:sonra da aman napimm iki bebiş var içimde normal 20 kilo dedim gitti :süslü:
kızlar bebekleriniz hayırlı olsun. sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. :nazar::nazar: gebelikte kalori ihtiyacı artıyor ve bunu yarım litre fazladan içilen süt karşılıyor. hamur işlerinden mümkün mertebe uzak durmakta fayda var. bunların bebeğe hiç bir faydası yok, sadece sizler kilo alırsınız. çalıştığım salonda hamile pilates grubu var. 8 aylık gebeler var, önlerinde koca bir göbekten başka hiç bir fazlalıkları yok. arkadan hamile gibi bile değiller. bence kendinizin ve bebeklerin sağlığı için beslenmenize özellikle dikkat edin derim ve hareketsiz kalmayın. :spor::spor: hiç olmadı hafif yürüyüşler yapın. :KK66:

Son düzenleme:
ben 52 ile hamile kaldım 72 dogum yaptım 20 kğ almıstım gebelikte
temmuzda dogum yaptım eylülde 50 kg düştüm
2 ayda 20 kg verdim
dogumdan sonra 2 3 kğ gidiyor canım öyle 5 kğ falan tek gebelikte gitmez
canım sanmıyorum

Back
X