Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zorunlu çalışmak hissiBir kaç aydır aynı duygulardayım
Yani çalışmak istemiyorum
Evde oturup keyif yapmak dururken , ya da dağ bayır gezmek dururken , Zorunlu olarak çalışmak çok zoruma gidiyor
Hayırlı uğurlu olsun canım sigarasız ilk günün..eşim günde 2 pk yakın içerdi, biz sigarayı içmez yerdik resmen, bir sabah uyandi ve bıraktım dedi, yılbaşında 6 yıl olacak...benim icmeme rağmen hiç bir şey söylemedi sağolsun..ben de günde 1,5 pk iciyordum, hamileliğimi öğrendiğim an bıraktım..çok zor oldu hâlâ da zorlanıyorum çünkü canim çok istiyor, aş eriyorum resmen sigaraya..ama neredeyse 4 ay olacak, 1 tane bile icmedim..artık daha az aklıma geliyor...sigara yerine kuruyemiş koydum hayatıma, badem fındık,fistik..sigara aklıma geldikçe su iciyorum..sigarayı hatırlatmasin diye nescafe, çay ve turk kahvesi icmemeye çalışıyorum..zor oldu benim için..kısmetse de başlamam inşallah doğumdan sonra falan...Günaydın hanımlar. Bende alışveriş için eşimi bekliyorum . Günlerdir dışarı hiç cikamadim. Bu bahaneyle hem biraz gezerim hemde alınacaklari kendim seçebilirim. Bugün sigarasız ilk gün. İnşallah kolayca atlatiriz.. Bu arada dün akşam bidonumuza 40 lira attık..
hey tebrikler!Günaydın hanımlar. Bende alışveriş için eşimi bekliyorum . Günlerdir dışarı hiç cikamadim. Bu bahaneyle hem biraz gezerim hemde alınacaklari kendim seçebilirim. Bugün sigarasız ilk gün. İnşallah kolayca atlatiriz.. Bu arada dün akşam bidonumuza 40 lira attık..
ben de sabah sabah gittim poğaça aldım ne olacak bizim bu halimiz :)) hiçbir şey yiyesim yoktu benim de ama iki poğaçayı götürdüm hemen ayyy çok mu kilo alacağım acabaGünlerdir markete çıkmadim, sırf kipaya değil bime gideyim diye. Nihayet bu akşam esimle gidecez artık..maşallah baya tutumlu oldum benhaftalık harcamami yapacam bu akşam artık, evde hiç bir şey kalmamış..sabah kalktim açim ne yesem, dolap boş, olanları da canim istemiyor, poğaça tarzı bir şey istiyor, baktım internete, evde sadece zeytin var, kalktim zeytinli poğaça yaptım, yedim bile çok sukur
Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin
Dün akşam kafam dagilsin diye çıktık dışarı...75 tl yemek için odedik, dönuste eşim berbere uğradı 25 tl, 2 Adet botu vardı boyamaya verdim 15 tl onlar tuttu...eve dönerken mandalina, elma aldım 5 tl..toplamda 120 tl gitmiş oldu durduk yere, elde bir şey yok
147 tl aidat gelmiş ( su, site aidatı ve genel alanlar doğalgaz giderini kapsıyor)
Şimdilik masraflar bunlar...
ben de sabah sabah gittim poğaça aldım ne olacak bizim bu halimiz :)) hiçbir şey yiyesim yoktu benim de ama iki poğaçayı götürdüm hemen ayyy çok mu kilo alacağım acaba![]()
Allah kolaylık versin canım 9000 tl ödeme hiç az değil..kredi vs de var sanırım..Allah ödeme gücü versinGünaydın kızlar
Bugün evde yalnızım. Kahvaltımı ettim. Evdeki işlerimi halledip spora gideceğim. Dönüşte hamsi alacağım.
Dün aylık hesabı yaptım. Aybaşında 9040 TL ödememesi var.henüz doğalgaz gelmedi ama onu 50 diye hesapladık. Çocuklar büyüyünce herşey zorlaşıyor. 500 TL özel ders parası var bu ay. Bunun içinde 2 gr altın ve 100 Euro da var birikim adına.
sabah hesap yapıyordum kendi kendime şu kadar kaldı şu kadar zamanda şu kadar alırsam 20 kilo eder diyeAynen tatlim yaa, alacaz gibi gorunuy0r ama sağlık olsun ne yapalım doğumda 10 kilosu gidiyor zaten plesentaydi, bebekti, suydu derken..veririz ya, korkmuyorum kilodan ben, sağlıklı olsun da bebislerimiz...onlar ne derse onu yiyoruz
![]()
sonra da aman napimm iki bebiş var içimde normal 20 kilo dedim gitti 

kızlar bebekleriniz hayırlı olsun. sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.sabah hesap yapıyordum kendi kendime şu kadar kaldı şu kadar zamanda şu kadar alırsam 20 kilo eder diyesonra da aman napimm iki bebiş var içimde normal 20 kilo dedim gitti
![]()

hiç olmadı hafif yürüyüşler yapın. ben 52 ile hamile kaldım 72 dogum yaptım 20 kğ almıstım gebeliktesabah hesap yapıyordum kendi kendime şu kadar kaldı şu kadar zamanda şu kadar alırsam 20 kilo eder diyesonra da aman napimm iki bebiş var içimde normal 20 kilo dedim gitti
![]()