- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah hesap yapıyordum kendi kendime şu kadar kaldı şu kadar zamanda şu kadar alırsam 20 kilo eder diyesonra da aman napimm iki bebiş var içimde normal 20 kilo dedim gitti
![]()
Dolar bozdurmaya halkı teşvik ediyorlar kampanyalarlaBu sosyal medyada dönen bilmemkacdolar bozdurana bilmen ne bedava espirisi nedir?
Ben anlayamadım?
Evet canım kredi var. 2725 TL ödüyoruz. Kart, yardımcımın ücreti, faturalar, birimin için altın ve Euro, özel öğretmen ücreti derken bu rakamı buluyor.Allah kolaylık versin canım 9000 tl ödeme hiç az değil..kredi vs de var sanırım..Allah ödeme gücü versin![]()
Cook severim kaplıcayi, kaplıca tatilini..kışın yapılacak en güzel şey..odalarda termal su vardır büyük kuvetler olur, girer çıkar durursun..bu kış hamileyim diye gidemiyoruz, yasak hamilelikte ama bayılırım..odalarda yemek pişer ..buzdolabı, ocak tv falan vardır genelinde..ben daha çok z.yagli yemeklerimi yapıp giderim.bir de kahvaltılık alırım yanıma..bol içme suyu ve bol sıvı içecek..biz çok severiz kaplicayiii..kese, terlik, bornoz, duş şampuani küvette köprülerden bi de viks alırım yanıma ben. Viksi sıcak suya koyarim hem tüm vücut ağrılarını alır hem mentolü havaya karışır solunum yollarına supper gelir hem de vücudu yumuşacık yapar..20 dk dan fazla suda kalmamalı.o sebeple gir çık yapılır...bornozunu giyer 15 dk odada oturur sonra 2o dk yine suya girersin.boyle devam eder...ahhh cok özledim mmm..inanılmazdır,terapi gibi gelir..suyun yoğunluğu çok dinlendirirparça parça yazıyorum ama, aklıma gelmişken sorayım sonra doooğru
kızlar k.validemlerin taraklı'da devre mülkleri var. k.validemde iltihaplı romatizma çıktı kendileri gidemeyecek. biz de balayına falan gidememiştik malum sebepten. isterseniz siz gidin dediler. ben daha önce hiç kaplıca tatiline gitmedim. ormanlık bir bölgedeymiş. eşim eve tıkılıp kalmak zorunda değiliz, sabahları kaplıcadan faydalanırız, sıkılırsak çıkar bölgeyi gezeriz diyor. o bölgeyi aslında biliyorum. daha önce motor grubuyla biraz gezmiştik. kaplıca tatili nasıl, keyifli oluyor mu? daha önce gidenlerden fikir istiyorum. ayrıca ne gibi bir hazırlık gerekiyor? bu arada yemek işini evde de halledebilecekmişiz, restoranı da varmış.
bu sene ilk gideceklerdi canım. yapım aşamasındaydı. sosyal tesisleri de varmış, tabi ne durumda bilmiyoruz. odalarda termal su olması çok iyi. gidip görelim bakalım. bir de alışkanlık yaparmış, her sene biz gidelim dermişizCook severim kaplıcayi, kaplıca tatilini..kışın yapılacak en güzel şey..odalarda termal su vardır büyük kuvetler olur, girer çıkar durursun..bu kış hamileyim diye gidemiyoruz, yasak hamilelikte ama bayılırım..odalarda yemek pişer ..buzdolabı, ocak tv falan vardır genelinde..ben daha çok z.yagli yemeklerimi yapıp giderim.bir de kahvaltılık alırım yanıma..bol içme suyu ve bol sıvı içecek..biz çok severiz kaplicayiii..kese, terlik, bornoz, duş şampuani küvette köprülerden bi de viks alırım yanıma ben. Viksi sıcak suya koyarim hem tüm vücut ağrılarını alır hem mentolü havaya karışır solunum yollarına supper gelir hem de vücudu yumuşacık yapar..20 dk dan fazla suda kalmamalı.o sebeple gir çık yapılır...bornozunu giyer 15 dk odada oturur sonra 2o dk yine suya girersin.boyle devam eder...ahhh cok özledim mmm..inanılmazdır,terapi gibi gelir..suyun yoğunluğu çok dinlendirir

Henüz değilim ama şu bulantılar geçsin kesin öyle olurum zaten istahliyim.. hiç usenmem, bu kadar bulantım var, tüm gün mutfakta ne pisirsem ne yesem derdindeyimişte ben aynı bu bayan gibiydim:))bir cigerciye gittik ne yedim ama
nasıl yerdim masada yerdim iki tabak içimden eşim yemesede su tabagıda ben yesem derdim yeminle![]()
Biz çocukluğumdan beri gideriz..gönen,afyon,karahayit,izmir bayındır,manisa,turgutlu... ne kadar kaplıca varsa hepsini gezmisimdir..eşimi de alistirdim..bi kere çok rahatlatıcı... kür gibi geliyor bize...sabahları çıkar ormanda yurursunuz, akşamları restorana kacarsiniz misss gibi olur vallahi..Allah içinize sindirsin..bu sene ilk gideceklerdi canım. yapım aşamasındaydı. sosyal tesisleri de varmış, tabi ne durumda bilmiyoruz. odalarda termal su olması çok iyi. gidip görelim bakalım. bir de alışkanlık yaparmış, her sene biz gidelim dermişiz![]()
Canım evet dışarıdan görülünce öyle.M maviduvar1 geçen de söylemiştim valla çok yüksek ödemeleriniz
Almıyorum artık diyorsun ama nasıl hala yüksek bu kadar?
Bence gelirinizin yarısı birikime gitse her yıl bir daire alırsın
Ah hayaller hayaller..
Yanlış anlama canım beni, Haddime değil zaten de ülke standartlarına göre geliriniz çok çok iyi farkında olup, değerlendirmek gerek diye düşünüyorum.Canım evet dışarıdan görülünce öyle.
2725 TL kredi
3600 TL kart (çoğu taksit. 2 arabanın mazotu, aylık market alışverişi, bu ay emlak vergisi var, işyerinde öğle yemeği kartla ödeniyor, vs derken bu rakamı buldu)
150 aidat
265 2 gram altın
360 Euro
Benim, eşimin, oğluşum telefon faturası. Eşim faturayla ödenen telefon almıştı. Onun faturası 238. Bu ay bitiyor
Yardımcının ücreti, faturalar, internet, digitürk, özel öğretmen parası derken valla buluyor.
Bu durumda tasarruf edebileceğimiz tek kalem kart. Gelecek ay daha az olacak diye umuyorum.
Ama almıyorum artık. Eskiye göre hiç almıyorum.
Yok canım. Neden yanlış anlayayım kiYanlış anlama canım beni, Haddime değil zaten de ülke standartlarına göre geliriniz çok çok iyi farkında olup, değerlendirmek gerek diye düşünüyorum.
Ben de sıfırdan başladım buralara gelince anladım, farkına vardım bazı şeyleri

sen böyle anlattın ya hemen gidesim geldiBiz çocukluğumdan beri gideriz..gönen,afyon,karahayit,izmir bayındır,manisa,turgutlu... ne kadar kaplıca varsa hepsini gezmisimdir..eşimi de alistirdim..bi kere çok rahatlatıcı... kür gibi geliyor bize...sabahları çıkar ormanda yurursunuz, akşamları restorana kacarsiniz misss gibi olur vallahi..Allah içinize sindirsin..
bir de ben yapı olarak fazla hareketli biriyim. yıkan-yat yıkan-yat olması gerekiyormuş gibime geliyordu. tesis ormanlık bölgedeymiş. dediğin gibi yürüyüş, keşif gezisi vs yaparız. hiç bir şey olmasa kafa dinleriz yahu
gevşer, sakinleşiriz. çooook teşekkür ederim canım ben 10 ay sabredemezdim, maşallah sana. kendi kumbaramı aydan aya açıp, hemen bankaya atıyorum. bu ay fiziksel altın aldım. bir tek sadaka kumbarasında sabrediyorum. o da ramazandan ramazana açılıyor. zaten adı bile sabır kumbarası dediklerindenYarın Büyük gün
10 aylık kumbaramı patlatacağım
Çok bile sabrettim valla maşallah bana
600 kadar olmuştur diye tahmin ediyorum içinden çıkanlarla pazartesi gram altın alacağım ama takılık bilezik için biriktirmeye devam edeceğim.
Toplam 2.000 lik bilezik alacağım kardesimin düğünü için.
Pazartesi bir de kuveyttürk te altın hesabı açıp,2 gram altın alacağım![]()
Bu benim ilk kumbaramben 10 ay sabredemezdim, maşallah sana. kendi kumbaramı aydan aya açıp, hemen bankaya atıyorum. bu ay fiziksel altın aldım. bir tek sadaka kumbarasında sabrediyorum. o da ramazandan ramazana açılıyor. zaten adı bile sabır kumbarası dediklerindenrabbim birikimini bereketli kılsın
![]()
Rica ederim tatlım, her tatilin kendine özgü bi yani var..oraya dinlenmeye, vücudundaki elektriği, negatif enerjiyi atmaya gideceksin..o kadar iyi geliyor ki..yenilenmiş gibi oluyorsun, kan akışın düzene giriyor, yüzüne, tenine renk geliyor... biran önce dogursam da önümüzdeki kış yine gidebilsemsen böyle anlattın ya hemen gidesim geldiinsan bilmediğinin cahili oluyor. hani benim çevremde genelde fizyolojik rahatsızlıkları olanlar gidiyor. kaplıca deyince sanki hep yaşlılar varmış gibi düşünüyordum.
bir de ben yapı olarak fazla hareketli biriyim. yıkan-yat yıkan-yat olması gerekiyormuş gibime geliyordu. tesis ormanlık bölgedeymiş. dediğin gibi yürüyüş, keşif gezisi vs yaparız. hiç bir şey olmasa kafa dinleriz yahu
gevşer, sakinleşiriz. çooook teşekkür ederim canım
![]()