• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Rica ederim tatlım, her tatilin kendine özgü bi yani var..oraya dinlenmeye, vücudundaki elektriği, negatif enerjiyi atmaya gideceksin..o kadar iyi geliyor ki..yenilenmiş gibi oluyorsun, kan akışın düzene giriyor, yüzüne, tenine renk geliyor... biran önce dogursam da önümüzdeki kış yine gidebilsem :KK66:
bakalım bu sayede farklı bir tatil anlayışım oluşur belki. ben tatil deyince hep sırtımda çanta, biraz orda, biraz burda kalmak, bol bol gezmek olarak görüyorum. yatıp dinlendiğim bir tek tatilim yok. bu güne kadar ihtiyaç da duymadım. yani benimle tatilde takılan arkadaşlarım genelde, sen çok yorucusun. sana ayak uydurmak zor falan der, ya bir daha benle gelmezlerdi veya ayrı takılırdık. evlendikten sonra da eşimle hiç tatil yapmadık, yapamadık. sudan nasıl, ne şekilde faydalanacağımız konusunda bilgi veren bir yer olur orda değil mi? çok şükür ağrım sızım yok, eşimin de yok. ama madem gidiyoruz sudan faydalanmak gerek.

bakalım bu sayede farklı bir tatil anlayışım oluşur belki. ben tatil deyince hep sırtımda çanta, biraz orda, biraz burda kalmak, bol bol gezmek olarak görüyorum. yatıp dinlendiğim bir tek tatilim yok. bu güne kadar ihtiyaç da duymadım. yani benimle tatilde takılan arkadaşlarım genelde, sen çok yorucusun. sana ayak uydurmak zor falan der, ya bir daha benle gelmezlerdi veya ayrı takılırdık. evlendikten sonra da eşimle hiç tatil yapmadık, yapamadık. sudan nasıl, ne şekilde faydalanacağımız konusunda bilgi veren bir yer olur orda değil mi? çok şükür ağrım sızım yok, eşimin de yok. ama madem gidiyoruz sudan faydalanmak gerek.
Vallahi canim otellerde bilgilendirme yazıları ve görevliler oluyor ama gittiginiz tesis yeniymis bilemedim ki var mıdır..bu tarz termal devremulklerde daha önce gordugum kadarıyla odalarda büyük küvet ve termal su olmasına karşın ayrı açık ve kapalı termal havuzlar da oluyor ortak kullanıma açık..o alanlarda bilgilendirmeler oluyor.ama gideceğiniz yerde henüz var mı bilemedim.vardir ama açıldığına gore, şimdi tam da sezonu, hazırdır her şey...

Vallahi canim otellerde bilgilendirme yazıları ve görevliler oluyor ama gittiginiz tesis yeniymis bilemedim ki var mıdır..bu tarz termal devremulklerde daha önce gordugum kadarıyla odalarda büyük küvet ve termal su olmasına karşın ayrı açık ve kapalı termal havuzlar da oluyor ortak kullanıma açık..o alanlarda bilgilendirmeler oluyor.ama gideceğiniz yerde henüz var mı bilemedim.vardir ama açıldığına gore, şimdi tam da sezonu, hazırdır her şey...
inşallah vardır:KK51:

latiyya latiyya canimmmm iyi misin, bugün yoksun goremedim seni...
canımm benim:) bugün anneme yardım ediyorum halı açıyoruz da. cam kapı koltuk silmece :ruh: internetim de az kaldı. 4GB interneti 1 haftada bitiriyorum nerdeyse:işsiz: sen nasılsın balım.
kaplıcalara kışın mı gidilir? eşim gelince 10 günlük bi izin alacak işten. kaplıcaya mı gitsek. nereyi tavsiye edersin?

canımm benim:) bugün anneme yardım ediyorum halı açıyoruz da. cam kapı koltuk silmece :ruh: internetim de az kaldı. 4GB interneti 1 haftada bitiriyorum nerdeyse:işsiz: sen nasılsın balım.
kaplıcalara kışın mı gidilir? eşim gelince 10 günlük bi izin alacak işten. kaplıcaya mı gitsek. nereyi tavsiye edersin?
Kolay gelsin fistikkk ;) yormayin kendinizi çok fazla, hava da soğuk dikkat edin usutmeyin..

Ben iyiyim be kuzum, dizi izliyorum dexter diye bi diziye başladım, kafami dağıtıyorum..kaplıcaya kışın gidilir be tatlimmm, ben egedekileri biliyorum, özellikle kapsamlı bi otel olsun dersen afyondaki tesisler çok güzel ya da pamukkale- karahayit tarafını onerebilirim canim .otel harici bir suru pansiyon da var bu bölgelerde odasında sıcak su olan büyük küvetli..

yaaa bnmde tatıle ıhtıyacım var
eşimle söyle bı haftasonu kalsak bı yere gıtsek cooooooooook ıyı gelcek aslında yaaa
Antalya inanılmaz ucuzlamis, yazın günlüğü 1500 olan oteller 300 tlye dusmus...bizimde icimiz kıpır kıpır aslinda..yazık eşim söylenip duruyor gidelim diye de..bakalim, bi her şey yoluna girse...

Kolay gelsin fistikkk :KK66: yormayin kendinizi çok fazla, hava da soğuk dikkat edin usutmeyin..

Ben iyiyim be kuzum, dizi izliyorum dexter diye bi diziye başladım, kafami dağıtıyorum..kaplıcaya kışın gidilir be tatlimmm, ben egedekileri biliyorum, özellikle kapsamlı bi otel olsun dersen afyondaki tesisler çok güzel ya da pamukkale- karahayit tarafını onerebilirim canim .otel harici bir suru pansiyon da var bu bölgelerde odasında sıcak su olan büyük küvetli..
valla dinlene dinlene yapıyorum. bi cam bi çay. bi koltuk bi kahve:))
iyi yapıyosun dizi izleyerek dexteri hiç izlemedim. gossip girl ve the big bang theory izlerdim bi ara.
kaplıca olayı kafama yattı. kese de attırırız ohh mis:) saol tavsiyen için.
sen de kendine dikkat et :KK68:

merhaba kızlar
tatil yapcaksanız şu an alanya da çok ucuz ve sıcak tavsiye ederim
hep takipteyim kızlar ama ancak zaman buluyorum yazmaya
ben de bu aralar not tutmaya başladım,netten indirimleri takip ediyorum not alıyorum,ucuz ve bozulmayacakları stok yapıyorum,deterjan vs gibi
ay sonunda toplam harcama miktarımız ortaya çıkacak
bugün kızımızı denize götrdük,biraz kumda oynadı,biraz yürüyüş yaptık,eskiden olsa hadi şu kafede oturalım derdim ve 25 tl ödeyip kalkardık,bugün yooook dedim,25 t ile başka bir ihtiyacımızı aldık
ha bu demek değil hiç mi oturmaylım,oturcaz ama eskisi gibi haftada 2 değil,ayda 2 gibi.böyle böyle ufak tasarruflar yapıyoruz şu anda

merhaba kızlar
tatil yapcaksanız şu an alanya da çok ucuz ve sıcak tavsiye ederim
hep takipteyim kızlar ama ancak zaman buluyorum yazmaya
ben de bu aralar not tutmaya başladım,netten indirimleri takip ediyorum not alıyorum,ucuz ve bozulmayacakları stok yapıyorum,deterjan vs gibi
ay sonunda toplam harcama miktarımız ortaya çıkacak
bugün kızımızı denize götrdük,biraz kumda oynadı,biraz yürüyüş yaptık,eskiden olsa hadi şu kafede oturalım derdim ve 25 tl ödeyip kalkardık,bugün yooook dedim,25 t ile başka bir ihtiyacımızı aldık
ha bu demek değil hiç mi oturmaylım,oturcaz ama eskisi gibi haftada 2 değil,ayda 2 gibi.böyle böyle ufak tasarruflar yapıyoruz şu anda
ben de kafeleri pek sevmem. evden termosa çayımızı koyarım, yanına soğuk sandviç ohh mis. veya termosa sıcak suyumu koyarım, yanıma granül kahve alırım, açık alanda dilediğimizce içeriz. hem daha keyifli hem de ekonomik:dondurma:

no_name_ no_name_ son 1.5 yıla kadar çok kıyafet alırdım. Bir hafta birşey almamak bile benim için mucize idi. Kendimi engelleyemiyordum. 1.5 yıl önce kendiliğimden bıraktım. Şimdi öyle abartılı bir harcamam Yok.
Evimiz var çok şükür. Hem eşimin hem de benim arabam var. Evimi uzun zaman değiştirmeyi düşünmüyorum. Arabalarımız da yeni çok şükür. Birikimi kenarda paramız olsun diye yapmak istiyoruz. Hastalık var sağlık var. Her an hesapta olmayan bir masraf çıkabilir diye. Termal oteli öyle güzel anlatmışsın ki ayyyy biz de mi gitsek acaba diye düşünmeye başladım. Hiç gitmedik şimdiye dek.

Spordan dönerken balıkçıya uğradım. 1.5 kilo hamsi aldım. Yarısını buzluğa attım.

no_name_ no_name_ son 1.5 yıla kadar çok kıyafet alırdım. Bir hafta birşey almamak bile benim için mucize idi. Kendimi engelleyemiyordum. 1.5 yıl önce kendiliğimden bıraktım. Şimdi öyle abartılı bir harcamam Yok.
Evimiz var çok şükür. Hem eşimin hem de benim arabam var. Evimi uzun zaman değiştirmeyi düşünmüyorum. Arabalarımız da yeni çok şükür. Birikimi kenarda paramız olsun diye yapmak istiyoruz. Hastalık var sağlık var. Her an hesapta olmayan bir masraf çıkabilir diye. Termal oteli öyle güzel anlatmışsın ki ayyyy biz de mi gitsek acaba diye düşünmeye başladım. Hiç gitmedik şimdiye dek.

Spordan dönerken balıkçıya uğradım. 1.5 kilo hamsi aldım. Yarısını buzluğa attım.
en iyi yatırımı çocuğunuza yapıyorsunuz papatyacım
farklı ülkeler görüyor,değişik spor dallarıyla ilgileniyor ve iyi bir eğitim olnağı veriyorsunuz
örnek alıyorum her yönden seni
ben de termel otele gitmedim
ben de merak ettim şimdi

en iyi yatırımı çocuğunuza yapıyorsunuz papatyacım
farklı ülkeler görüyor,değişik spor dallarıyla ilgileniyor ve iyi bir eğitim olnağı veriyorsunuz
örnek alıyorum her yönden seni
ben de termel otele gitmedim
ben de merak ettim şimdi
Çok teşekkür ederim canım. Spordan aldığı her madalya, her kupa, her Türkiye derecesi paradan puldan herşeyden çok daha önemli bizim için.
Sömestr de ayarlasak mı acaba bi termal

no_name_ no_name_ Yook artik
Adamin yatirimlik dolari var protesto amacli bozdurcak
Daha neler goriciz.

işte ben aynı bu bayan gibiydim:)):KK70:bir cigerciye gittik ne yedim ama
nasıl yerdim masada yerdim iki tabak içimden eşim yemesede su tabagıda ben yesem derdim yeminle:rolleyes::kk77::kk77:
Bende hic porsiyon bitiremem
Esim hep 1porsiyon soyler( 1,5doyar aslinda)
Benden artanlari yer :)
Ben artanlari yicemde soyle dusunuyorum tamam israf etmim diye yiyim siyirim fakat benim miden cöp mü?
Zorla yicem midem rahatsiz olcak diye dusunuyorum.

Biz disarda yemek yemenin yöntemini boyle bulduk.

Esime cok soyletmeyip kendiminkini yediriyorum oglum 1porsiyon yiyo masallah o sever.
Ben cok etobur degilim.
Tadimlik ben.

Bizde hic yemek dokulmez tabaklarada az az koyarim yemekleride az az yaparim.
Yani kalabalik misafirim gelse ben yemek yapamam galiba hic buyuk tencerelerle yemek yapmadim.
Beceremeyebilirim.

Hep gözkarari ölculerim var benim.
Pasta boreklerimde hep 1tepsilik malzemeler.
Cunku bize yetiyo.

İslerim bitti sayilir.

Mercimek corbasi
Spagetti (tereyagli peynirli)
Nugget var bugun bizde.

Yemegim varsa ohhh! Diyorum

20tl harcadim bugun
Ben hic ac degildim bisi yemedim ogluma 1tane karisik pide söyledik 1ayran 1kola.
Ben mesrubatimi ictim 1dilim oglumun pidesinden yedim

O kursdan cikmisti acti yedi pidesini bitirdi.

Canim çok iyi yapıyorsunuz, tabiki birikim çok önemli, kenarda para tutmak çok çok önemli, yarın ne olacağımız belli değil..ben hiç umursamazdim, birikim yapmayi, ta ki hamile kaldım, her şey değişti, algim da değişti... benim tek istegim bir köy evi almak haftasonlari gidip kuzinemi, sominemi mangalimi yakabileceğim..domates salatalık yetiştirebilecegim bir köy evi ve cocugumu kaliteli yetiştirebilmek...

Hayat kısa, yıllar akıp gidiyor,simdi yaptık yaptık aslında..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun once sağlık, huzur, keyif, sonra da bol para versin ;) para da önemli neticede;)

Evvetttt termal tatile gelince kızlar, bu termal tesislerde iki seçenek var, biri termal otel, genelde odalarinda termal su olmaz,genel havuZlarindan yararlanılır ve bildiğimiz otellerdir, ikincisi ise benim genelde tercih ettiğim apart tesislerdir ki bunların odalarında her imkan vardır, yemek pişirir odanizdaki küvette tüm gün termal suyun tadını çıkarabilirsiniz. Şiddetle öneririm, bi kez giden bi daha bi daha ister...hastalık gibidir vallahi..hele bu soğuklarda o sıcacık su inanılmaz iyi gelir..yoğunluğu fazla olduğu için evlerimizdekinden çok farklı, çıktığınızda kus gibi olur, yatağa süzülür mışıl mışıl uyursunuz...gidin vallahi, benim yerime de hatta :(

no_name_ no_name_ Yook artik
Adamin yatirimlik dolari var protesto amacli bozdurcak
Daha neler goriciz.

Bende hic porsiyon bitiremem
Esim hep 1porsiyon soyler( 1,5doyar aslinda)
Benden artanlari yer :)
Ben artanlari yicemde soyle dusunuyorum tamam israf etmim diye yiyim siyirim fakat benim miden cöp mü?
Zorla yicem midem rahatsiz olcak diye dusunuyorum.

Biz disarda yemek yemenin yöntemini boyle bulduk.

Esime cok soyletmeyip kendiminkini yediriyorum oglum 1porsiyon yiyo masallah o sever.
Ben cok etobur degilim.
Tadimlik ben.
Canim sabah haberlerde İzledim kostura kostura gidip bozdurmuslar ;)

ben de senin gibiyim trlellicim yemeğimi yaptıysam ohhhh mis
akşam yemeğimi hazırladım,leslie ile 2 mil yürüdüm,kızım uyanıncaya kadar da dinleneyim biraz
kızlar
ne güzel anlattınız valla kaplıcalara gidesim geldi:KK55:

Back
X