• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selamlar Hanımlar,
Sabah kalktık ev göçüyordu dağınıklıktan, onları toparladım. Kızım da bana yardım etti güya bir toparlayıp iki dağıtarak:KK48:
Sonra tahinli kurabiye yaptık beraber. Facebooka bakarken koliden kedi evi yapımı diye bir video gördüm. Eşim dedim hafi yapalım, hem kızımla bi aktivite yapmış oluruz hem de bir kediye faydamız dokunur. Eşim gitti strafor ve su geçirmez bant aldı geldi. Baya uğraştık ama değdi.
İşyerimin önüne 2 gün önce hamile bir kedi geldi. Besledik ve gitmedi bir yere. Eğer haftasonu kaçmadıysa onun ve yavrularunın yuvası olur.:KK24:

Hayırlı sabahlar kızlar,
Dün evde olduğumdan sıfır harcama ile kapamıştım günü.
Bugünde kurana gidicem, bir saate falan çıkmam lazım evden. Aksam yemeğinede misafir var.
Dün elimin acısından bir şey yapamamıştım. Şimdi yanan elime bir eldiven takıp hızlıca wc ve banyoyu yıkarım. Dönüncede bir evi süpürüp sildimmi tamamdır.
Dışarıdan alınacaklarda var. Eksik hiç bitmiyor.
Çok geçmiş olsun elin inşaallah çabuk iyileşir. Misafirlerinle güzel vakitler geçirirsiniz. Kuranınızı allah kabul etsin

sabah hesap yapıyordum kendi kendime şu kadar kaldı şu kadar zamanda şu kadar alırsam 20 kilo eder diye :skandal:sonra da aman napimm iki bebiş var içimde normal 20 kilo dedim gitti :süslü:
İkiz gebelikte 20 kilo ideal bence :)) benim bir arkadaşım 30 kilo aldı tek bebekle bende 11 kilo almıştım ilk gebeligimde su an 6 aylık gebeyim en son 5 kilo almıştım ama bu aralar aldım sanki bebislerimiz sağlıklı olsunda cnm emzirme kosturma derken veriliyor zaten.

Esimle alis veriş yaptık bu bim gerçekten çok ucuz...
Ezine Peynir, kasar, yogurt, sut, yumurta, tereyag, margarin,siviyag,zeytinyagi,baldo pirinc,mercimek,makarna 5 pk, bulgur, camasir suyu, sivi sabun, 2 kg un, piliç bütün, piliç tava ızgara, çeri domates,biber, hatırladıklarım bunlar, 103 tl tuttu..

A101 den 2 kutu abc yumuşatıcı aldım bu ara çok sevdim kokusunu,icme suyu 5 lt,kola,browni 13 tl tuttu...

Gün 116 tl ile tamamlandı.hafta içi sebze alirsam bugün aldıklarım 10 gün kadar rahat rahat gider...

ben de senin gibiyim trlellicim yemeğimi yaptıysam ohhhh mis
akşam yemeğimi hazırladım,leslie ile 2 mil yürüdüm,kızım uyanıncaya kadar da dinleneyim biraz
kızlar
ne güzel anlattınız valla kaplıcalara gidesim geldi:KK55:
Ay nick degismissin avatar olmasa taniyamiciktim.
:) hayirli olsun canagzim.

İyi akşamlar ben cumartesi öğleye kadar çalışıyorum. Bu gün işten sonra bir cenaze vardı oraya başsağlığı na gittim giderken boş gidemedim çay ve toz şeker götürdüm. Eve gelirken kardeşim bıraktı yol parası vermedim.
Ölene Allahdan rahmet diliyorum.
Neguzel bir adettir
Cay-seker goturmek
Yicek goturmek.
Yemek yapmak.
İyiki örf,adetlerimiz var insAllahda unutulmaz hic.

Amin tüm ölmüşlerimize allah rahmet eylesin. Örf adetleri elimizden geldiğince uygulamaya çalışıyorum.Düğün gibi bir girişime hazırlıklı yola çıkıyoruz ama hastalık, ölüm gibi olaylar malesef ansızın olunca bir şey elimizden gelmiyor. Rabbim her zaman hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

Esim hafta sonu evde bir yere gitmiceksek 2-3saat bir dernege takiliyolar arkadaslariyla
15senelik arkileri.
Bugun daha erken geldi sıkılmis.
Yemegi erken yedi.
Annemlere cikti mac izlemek icin.
Ben cikmadim usuyorum ya.
Aldim battaniyeyi uzandim azicik.
Kardesimde iphone 7plus almis tam 4000tl vermis pesin para hemde
Pesin oldugundan indirim yapmislar 200tl kadar.

Bayadir sirf bu telf icin biriktiriyordu.
Modelini cok begendim buyukce
Rengide en sevdigim gold.
Ama asla! Okadar para vermem.
Esimde aldi 3.500 taksitle plus degil ama.
Yani nedir bu teknoloji cilginligi anlamiyorum.

Yada ben pek hevessizim bilmiyorum.

Yarin pazara cikicam meyve alicam.
Biraz dolasirim.
Bakim pazar ne alemde hava sogudu pahalandimi meyve sebze.
Taze taze balik alirim(pahalanmis sanirim haberlerde oyle diyolardi)

Herseye zam
Neyi alcaz biz ben anlamdim.
O pahali bu pahali kimse fakir fukarayi dusunmuyo

Hadi tamam biz alabiliyoruz az cok ya hic alamayanlar?

Dua ediyorum Rabbim kimseyi evladinin istedigi bir yiyecegi biseyi alamayacak durumla sinamasin.
Aç yatmakla sınamasin.
Amin.

Amin tüm ölmüşlerimize allah rahmet eylesin. Örf adetleri elimizden geldiğince uygulamaya çalışıyorum.Düğün gibi bir girişime hazırlıklı yola çıkıyoruz ama hastalık, ölüm gibi olaylar malesef ansızın olunca bir şey elimizden gelmiyor. Rabbim her zaman hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Aminn.

Selamlar Hanımlar,
Sabah kalktık ev göçüyordu dağınıklıktan, onları toparladım. Kızım da bana yardım etti güya bir toparlayıp iki dağıtarak:KK48:
Sonra tahinli kurabiye yaptık beraber. Facebooka bakarken koliden kedi evi yapımı diye bir video gördüm. Eşim dedim hafi yapalım, hem kızımla bi aktivite yapmış oluruz hem de bir kediye faydamız dokunur. Eşim gitti strafor ve su geçirmez bant aldı geldi. Baya uğraştık ama değdi.
İşyerimin önüne 2 gün önce hamile bir kedi geldi. Besledik ve gitmedi bir yere. Eğer haftasonu kaçmadıysa onun ve yavrularunın yuvası olur.:KK24:
Ne kadar duyarlısın. Bir canlıya yardım etmek çok güzel bir duygu.

selam hanımlar:KK54:hastalara şifa, sonuç bekleyenlere de hayırlı haberler diliyorum. yeni gelenler de hoş gelmişler :KK52:
geçtiğimiz hafta nasıl geçti anlamadım. şehir dışından misafirlerimiz var. eşimin üniv arkadaşı, eşi ve 9 aylık bebekleri. biz tabi günlük hayatımıza devam ettik. malum gitmemiz gereken işimiz var. onlar da gezmek için gelmişler, otelde kalmayı düşünüyorlardı. bebekle otelde rahat edemezsiniz, biz varken otelde kalırsanız çok üzülürüz dedik ve evde ağırladık.aslında onlar kendi kendilerini ağırladılar. kafalarına göre gezdiler, evde yemek, günlük iş bile yaptılar. bana da iş ve salon çıkışı çok iyi geldi :anneadayı: bugün de oylat'a gittiler. yarın da havanın durumuna göre bir şeyler düşünüyoruz bakalım. gece de yola çıkacaklar. eşim bir bebeğin sorumluluğunu görünce, yok ben henüz bebeğe hazır değilim dedi. yoksa olsa mı acaba falan diyordu. :KK48:

Oylata yıllar önce gitmiştim çok beğenmiştim, çok zevk almıştım , şelaleye de gitmiştik yaşlı annem babam yürümeye üşenmemişti ..
Bir de bu kurbanda gittik ama hiç zevk alamadım safariye binmemiş olsam tamamen fiyasko dicem .. Oylatla alakası yok ama , Eşimle yaptığımız hiç bir şeyden zevk alamıyorum ne yazık ki , odada dursak otel odasında durmaya mı geldik , havuza girelim desem ben istemiyorum , şelaleye yürüyelim mi diyince o kadar yolu kim yüricek :KK43:

Selamlar Hanımlar,
ay inşallah. ne iyi yapmışsınız :KK36:

küçük kızım hasta dünden beri üşüttük galiba
geçe yatmadı yavrum , gündüzde kötüydü
şimdi biraz iyi
ben hiç hesaplıyamadım ay sonunu
bu kaskomuz da bitiyormuş
eşim annesini görmeye gidecek 200 uçak bileti
bide kardeşini bebeği oldu ona bir şeyler takmak lazım
evde var mı dedi
yok dedim
aslında 1 çereyim var üstüne koyup yarım alabilir ama
vermek istemedim
vicdan yaptım kendi kendime
ama bir yandan da hep onun işini kolaylaştırdım ben kolaylaştırdıkça o nasıl olsa
hawar da vardır diye düşünmeye başladı

son 2 gündür çok yiyorum yaa :mad:
ekmek yemezdim ekmeği gömer oldum. duygusal açlık mıdır nedir :KK23:

Back
X