• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

küçük kızım hasta dünden beri üşüttük galiba
geçe yatmadı yavrum , gündüzde kötüydü
şimdi biraz iyi
ben hiç hesaplıyamadım ay sonunu
bu kaskomuz da bitiyormuş
eşim annesini görmeye gidecek 200 uçak bileti
bide kardeşini bebeği oldu ona bir şeyler takmak lazım
evde var mı dedi
yok dedim
aslında 1 çereyim var üstüne koyup yarım alabilir ama
vermek istemedim
vicdan yaptım kendi kendime
ama bir yandan da hep onun işini kolaylaştırdım ben kolaylaştırdıkça o nasıl olsa
hawar da vardır diye düşünmeye başladı
çok geçmiş olsun. bence vermemekle iyi yapmışsın. ilerisi için dursun.

şimdi biraz iyi
evde var mı dedi
yok dedim
vermek istemedim
ama bir yandan da hep onun işini kolaylaştırdım ben kolaylaştırdıkça o nasıl olsa
Çok geçmiş olsun. Bu arada iyilik diye yaptığını herşey bir süre sonra göreve dönüşüyor, dolayısıyla çok da vicdan yapmamak lazım

parça parça yazıyorum ama, aklıma gelmişken sorayım sonra doooğru :temizlik:
kızlar k.validemlerin taraklı'da devre mülkleri var. k.validemde iltihaplı romatizma çıktı kendileri gidemeyecek. biz de balayına falan gidememiştik malum sebepten. isterseniz siz gidin dediler. ben daha önce hiç kaplıca tatiline gitmedim. ormanlık bir bölgedeymiş. eşim eve tıkılıp kalmak zorunda değiliz, sabahları kaplıcadan faydalanırız, sıkılırsak çıkar bölgeyi gezeriz diyor. o bölgeyi aslında biliyorum. daha önce motor grubuyla biraz gezmiştik. kaplıca tatili nasıl, keyifli oluyor mu? daha önce gidenlerden fikir istiyorum. ayrıca ne gibi bir hazırlık gerekiyor? bu arada yemek işini evde de halledebilecekmişiz, restoranı da varmış.

Biz geçtiğimiz 15 tatilde may thermal oteldeydik , özellikle temizlik konusunda her yeri kolay beğenmem , ama buradan çok memnun kaldım .. Bay bayan ayrı havuzları , karma havuzları , tatlı su havuzu , termal havuzu , çocuk havuzu , buhar odası , tuz odası , macera duşları , mentollü sauna , termal sauna , saman odası , türk hamamı gibi şeyler vardı , yemekler de lezzetliydi ..

Bu yaz tatil dönüşü bir gece safran otelde kaldık , pek çok insana göre çok temiz olsa da ben temizliğini pek beğenmedim , daha doğrusu iç çamaşır ile havuza girip kurallara uymayanlara karşı yaptırımları pek yoktu ..

Ama devremülk lü kaplıca nasıl olur bilmiyorum ..
Ben olsam gidip görürdüm , merakım dinerdi ..

çok geçmiş olsun. bence vermemekle iyi yapmışsın. ilerisi için dursun.

teşekkür ederim canım
bu aralar yeme konusunda ben de çok ama çok abarttım

Çok geçmiş olsun. Bu arada iyilik diye yaptığını herşey bir süre sonra göreve dönüşüyor, dolayısıyla çok da vicdan yapmamak lazım
evet çok doğru söylüyorsun
bir evlendik evleneli hep kredilerle yaşadığımız için
ufak tefek hep koymaya çalışıyordum kenara
ama baktım bizimki buna alıştı
aslında hakkını yememem lazım eskiye göre oda bayağı değişti
ama hala istediğim kıvamda değil
o yüzden yok dedim aslında hepi topu 1 çeyrek
başkada bir şey yok

bizde yapmıştık geçen sene küçük bir şeydi ama kızım hala söylüyor anne
bu senede yapalım diye
biz resmen zorla kediyi içine sokmuştuk
ama kedi alıştı buralarda hala ara ara yemek veririz :)
bizim küçükken kardeşimle beslemediğimiz bi at kalmıştır heralde:)) çocukların hayvanları sevmesi çok güzel bişey bence ya. bi kedimiz vardı. ismi "kedican" dı:) şimdi de iki muhabbet kuşum var. ikisi de dişi çıktı. hergün saç baş birbirlerine giriyorlar.

bu sene ilk gideceklerdi canım. yapım aşamasındaydı. sosyal tesisleri de varmış, tabi ne durumda bilmiyoruz. odalarda termal su olması çok iyi. gidip görelim bakalım. bir de alışkanlık yaparmış, her sene biz gidelim dermişiz:halay:

Bu arada demin yazdıktan sonra aklıma geldi
Bekarken yalova termale çok giderdik , kuzuluk ve oylata da gitmiştik , evlendikten sonra da evlenmeden önce gittiğim yerlere tekrar gittik , eşim oraları görmek istedi , ek olarak afyonla gönene gittik .. Kışın termal tatil çok güzel oluyor .. Tabi ben evlenmeden önce zevk alıyordum , artık alamıyorum , ama senin alacağına eminim ..
Hele yeniyse kesin giderdim

Kızınıza geçmiş olsun inşaallah çabuk iyileşir. Vermediğiniz için vicdan azabı öekmeyin

sen böyle anlattın ya hemen gidesim geldi:KK48: insan bilmediğinin cahili oluyor. hani benim çevremde genelde fizyolojik rahatsızlıkları olanlar gidiyor. kaplıca deyince sanki hep yaşlılar varmış gibi düşünüyordum.:olamaz: bir de ben yapı olarak fazla hareketli biriyim. yıkan-yat yıkan-yat olması gerekiyormuş gibime geliyordu. tesis ormanlık bölgedeymiş. dediğin gibi yürüyüş, keşif gezisi vs yaparız. hiç bir şey olmasa kafa dinleriz yahu:dondurma: gevşer, sakinleşiriz. çooook teşekkür ederim canım :KK19:

Yıkan yat olmuyor zaten günde iki den fazla girmek zararlı oluyor , bir girme de 20 dk . Sonrasında 1 saat dinlenilse , toplam 3 saat gider , geri kalan vakitte gez gezebildiğin kadar , genelde yakınlarda şelale olur oraya gidersiniz , safari olur ona binersiniz ohh

Kızınıza geçmiş olsun inşaallah çabuk iyileşir. Vermediğiniz için vicdan azabı öekmeyin

teşekkür ederim
hawar hawar çok geçmiş olsun.
Vermemekle bence de iyi yapmışsın.
teşekkür ederim benimle aynı fikirde olmanız rahatlattı beni
eskra masrafa gireceğiz ama olsun
şimdiye kadar bozduğum yada hediye verdiğim hiç bir altının yeri dolmadı o yüzden olanları vermekten vazgeçmiş bulunmaktayım bu gün itibari ile

Oylata yıllar önce gitmiştim çok beğenmiştim, çok zevk almıştım , şelaleye de gitmiştik yaşlı annem babam yürümeye üşenmemişti ..
Bir de bu kurbanda gittik ama hiç zevk alamadım safariye binmemiş olsam tamamen fiyasko dicem .. Oylatla alakası yok ama , Eşimle yaptığımız hiç bir şeyden zevk alamıyorum ne yazık ki , odada dursak otel odasında durmaya mı geldik , havuza girelim desem ben istemiyorum , şelaleye yürüyelim mi diyince o kadar yolu kim yüricek :KK43:
geçen kış benim annemle babam da devremülklü termal tatile gitmişlerdi çok memnun olduklarını söylediler. Bizlere de tavsiye ettiler. Hatta sizde gidin dediler

şimdi biraz iyi
evde var mı dedi
yok dedim
vermek istemedim
Çok geçmiş olsun bir anne için çok üzücü ve yorucu oluyor çocuklar hastalaninca.

Merhaba kızlar.
Ben de termal otelde tatil yaptım. Çevremde çok yakın yerler var bu amaçla gidilebilecek. Ama ben Nevşehir Kozaklı Kaplıcaları'na gittim üç dört kez. Çok güzel oluyor. Tavsiye ederim. Oradaki bütün oteller zaten termal otel vasfında ve havuz haricinde her odada termal kaplica suyu var. Küveti doldurup giriyorsunuz. Yemek ve kahvalti hariç odadan çıkmayıp dinlenebilirsiniz. Eğer tatil icin Kapadokya Erciyes gibi planınız varsa mutlaka tavsiye ederim.

@monte cristo prensesi o kdr güzel anlatmışsın ki kaplıcaya gidesim geldi ya
hawar hawar cnm bence iyi yapmışsın ve gecmiş olsun kızın için
latiyya latiyya bu ara bende cok yıyorum ekmek ama regl oldum bugun azaltırım artık sen regl oldun mı test noldu
Bugun pazara gittim 20tl harcadım patates soğan brokoli mor lahana muz kestane zeytin aldım

@monte cristo prensesi o kdr güzel anlatmışsın ki kaplıcaya gidesim geldi ya
hawar hawar cnm bence iyi yapmışsın ve gecmiş olsun kızın için
latiyya latiyya bu ara bende cok yıyorum ekmek ama regl oldum bugun azaltırım artık sen regl oldun mı test noldu
Bugun pazara gittim 20tl harcadım patates soğan brokoli mor lahana muz kestane zeytin aldım
canım regl oldum hatta bugün bitti bile. bebek bu ay da gelmedi. hayırlısı.

bizim küçükken kardeşimle beslemediğimiz bi at kalmıştır heralde:)) çocukların hayvanları sevmesi çok güzel bişey bence ya. bi kedimiz vardı. ismi "kedican" dı:) şimdi de iki muhabbet kuşum var. ikisi de dişi çıktı. hergün saç baş birbirlerine giriyorlar.
Çocukların hayvan sevmesi kesinlikle çok güzel birşey ama ebeveyn olarak bunu desteklemek lazım. Hayatta en sinir olduğum kadın modeli kedi görünce ayı görmüş gibi davranan kadınlardır. Kızım öyle olmasın diye sürekli sokak hayvanlarını sevdiriyorum. Gittiği kreşte kümes, akvaryum, su kaplumbağaları ve tavşanlar var. Hergün onları besliyorlar. Ben de göle ördek beslemeye götürüyorum.

Back
X