• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Çocukların hayvan sevmesi kesinlikle çok güzel birşey ama ebeveyn olarak bunu desteklemek lazım. Hayatta en sinir olduğum kadın modeli kedi görünce ayı görmüş gibi davranan kadınlardır. Kızım öyle olmasın diye sürekli sokak hayvanlarını sevdiriyorum. Gittiği kreşte kümes, akvaryum, su kaplumbağaları ve tavşanlar var. Hergün onları besliyorlar. Ben de göle ördek beslemeye götürüyorum.
çok güzel, takdir ettim:) geçen yaz bahçeme ördek yavrusu alıp bakmıştım. inanılmaz güzeller ya. çocuğum olursa en azından bi civcivi olacak:)

Hiç sorma canım yaaaa, canim sıkıldı, aradım hastaneyi daha amerikadan sonuç gelmemiş, 2-3 haftada geliyor bugün olmazsa hafta içi gelmiş olur dediler :KK43: :KK43: çok bozuldum açıkçası..dedim nereyi arıyorsanız arayın benim sonucumu verin lütfen bir an önce !!! Dedim de, ne fayda :KK43:
Ne testi yaptırdın?

DSC_1810.webp

İnşallah gitmemiştir de kullanır. Bak bu aktiviteleri yaz bi kenara ileride lazım olacak sana da:KK50:
bizim evde kedilerimiz var bahçedekiler içinde çeşitli oyun yerleri ve sığınabilecekleri evler yapıyoruz çoktandır :ıslık:profesyonele bağladık anlayacağın :rolleyes: bizim bebişler inşallah kucağımıza almak nasip olsun, kedilerle büyüyecek teyzesi ;)
tabi senin diğer aktivitelerini de takip ediyorum hayranlıkla :KK28:

Back
X