- 5 Ekim 2016
- 3.047
- 8.477
- 158
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kumbara patlatan ben degilim. Mavi patikli patlatmışGünaydın kızlar
Tam temizledim dükkan kapatıım dedim
M melekler-engelchen kumbara patlatmış dükkanın orta yerine 700tl kdrcık
Allah bereket versin cnm inşallah
Bugun guzel geçsin hepimizin inşallah dinlenelim iyice azcık gezelim
Para harcamadan eve dönelim:)
hayırlı olsun:)Mutlu pazarlar birikimci hatunlar
Bugün tanesi 134 ten 24ayar gram altın aldım.
670 tl 5 tane
Beretli olsunMutlu pazarlar birikimci hatunlar
Bugün tanesi 134 ten 24ayar gram altın aldım.
670 tl 5 tane
Canim cok sagol hatirladigin icintr_lelli cnm oğluna battanıye alcaktın madame cocoda erkeğe göre renkler var ve ındırımde bı bak ıstersen
öyle bişey olamaz bence hurafedir herkesin mil biriktirmeye başladığı tarih farklı mil miktarı farklı bir anda silemezler belki ben 2 ay önce aldım kartı biriktirmeye başladım hemen silecekler miKredi kartlarında biriken miller ve puanlar yeni yıl ile birlikte silinecek diye bir haber dolaşıyor sosyal medyada. Bilginiz var mı bu konuda. Millerle uçak bileti alacağız. Ona göre elimizi çabuk tutalım
geçmiş olsun. modeli merak ettim netten baktım da, n11 de 100 liraydı. netten alışveriş yapıyorsan. gerçi almışsın artıkGrip oldum
Dün temizlik yaptım evden çıkmadım
Bugünde hastayım diye yatıyordum ki iyice hasta pskjsne girdiğimi farkettim
Dışarı çıktım
Uzun zamandır Adidas stan smith ayakkabısından istiyordum.. 357 lira.. zerre düşmüyo fiyatı
O ayakkabının çakması fln da Yok hiç piyasada
Mangoda çok benzerini buldum 99 liraydı aldım artık
Sonrada arkadasa tatlı ısmarladım 26 da o tuttu
Yok parası vs derken 130 lirayla günü kapattım
100 derkengeçmiş olsun. modeli merak ettim netten baktım da, n11 de 100 liraydı. netten alışveriş yapıyorsan. gerçi almışsın artık
çok özür ya doğru 200 lira. pirdin. :)100 derkenbaktım şimdi 190a gördüm bi tane..
Bence çok benziyo :)çok özür ya doğru 200 lira. pirdin. :)