- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 35
Sağol canım benim@mandaliina güle güle giy yavrukuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım benim@mandaliina güle güle giy yavrukuş.
kız bu aynısının tıpkısı ya laBence çok benziyo :)
Benziyo de teselli et beni noğloooor![]()
Hahaha kahkaha attımkız bu aynısının tıpkısı ya laallahım bi ayakkabı diğerine bu kadar mı benzer! en az öteki teki kadar benziyoo. valla daha güzeli bile. güle güle giyin cınım
Ay ne kadar güzel kediyle büyüyecek olmalarıbizim evde kedilerimiz var bahçedekiler içinde çeşitli oyun yerleri ve sığınabilecekleri evler yapıyoruz çoktandırprofesyonele bağladık anlayacağın
bizim bebişler inşallah kucağımıza almak nasip olsun, kedilerle büyüyecek teyzesi
tabi senin diğer aktivitelerini de takip ediyorum hayranlıkla![]()
küçük kızım hasta dünden beri üşüttük galiba
geçe yatmadı yavrum , gündüzde kötüydü
şimdi biraz iyi
ben hiç hesaplıyamadım ay sonunu
bu kaskomuz da bitiyormuş
eşim annesini görmeye gidecek 200 uçak bileti
bide kardeşini bebeği oldu ona bir şeyler takmak lazım
evde var mı dedi
yok dedim
aslında 1 çereyim var üstüne koyup yarım alabilir ama
vermek istemedim
vicdan yaptım kendi kendime
ama bir yandan da hep onun işini kolaylaştırdım ben kolaylaştırdıkça o nasıl olsa
hawar da vardır diye düşünmeye başladı
ay evet dimi kedi görünce kaçanlar bağıranlar var ,huylanabilir ama dediğin gibi ayı görmüş gibi davranıyorlar,ben de kızıma sevdiriyorum,hatta görenler çok şaşırıyor,nasıl sevdiriyorsun diye,saldırgan ve hasta olmadıkça hiçbir mahsur görmüyorumÇocukların hayvan sevmesi kesinlikle çok güzel birşey ama ebeveyn olarak bunu desteklemek lazım. Hayatta en sinir olduğum kadın modeli kedi görünce ayı görmüş gibi davranan kadınlardır. Kızım öyle olmasın diye sürekli sokak hayvanlarını sevdiriyorum. Gittiği kreşte kümes, akvaryum, su kaplumbağaları ve tavşanlar var. Hergün onları besliyorlar. Ben de göle ördek beslemeye götürüyorum.
çok geçmiş olsunGrip oldum
Dün temizlik yaptım evden çıkmadım
Bugünde hastayım diye yatıyordum ki iyice hasta pskjsne girdiğimi farkettim
Dışarı çıktım
Uzun zamandır Adidas stan smith ayakkabısından istiyordum.. 357 lira.. zerre düşmüyo fiyatı
O ayakkabının çakması fln da Yok hiç piyasada
Mangoda çok benzerini buldum 99 liraydı aldım artık
Sonrada arkadasa tatlı ısmarladım 26 da o tuttu
Yok parası vs derken 130 lirayla günü kapattım
iyiymiş o zamanYıkan yat olmuyor zaten günde iki den fazla girmek zararlı oluyor , bir girme de 20 dk . Sonrasında 1 saat dinlenilse , toplam 3 saat gider , geri kalan vakitte gez gezebildiğin kadar , genelde yakınlarda şelale olur oraya gidersiniz , safari olur ona binersiniz ohh
burda da sauna, buhar odası, tuz odası, termal havuz, tatlı su havuzu, türk hamamı, masaj varmış. işletme yanlış hatırlamıyorsam ağustos ayında hizmete girmiş. o zaman devresi olanlar bazı yerlerde eksiklikler olduğunu söylemişler. kaç ay geçti bitmiştir herhalde.Biz geçtiğimiz 15 tatilde may thermal oteldeydik , özellikle temizlik konusunda her yeri kolay beğenmem , ama buradan çok memnun kaldım .. Bay bayan ayrı havuzları , karma havuzları , tatlı su havuzu , termal havuzu , çocuk havuzu , buhar odası , tuz odası , macera duşları , mentollü sauna , termal sauna , saman odası , türk hamamı gibi şeyler vardı , yemekler de lezzetliydi ..
Bu yaz tatil dönüşü bir gece safran otelde kaldık , pek çok insana göre çok temiz olsa da ben temizliğini pek beğenmedim , daha doğrusu iç çamaşır ile havuza girip kurallara uymayanlara karşı yaptırımları pek yoktu ..
Ama devremülk lü kaplıca nasıl olur bilmiyorum ..
Ben olsam gidip görürdüm , merakım dinerdi ..
geceye kalmayalım dediler öğleden sonra yola çıktılar. evlerine ulaşmışlar çok şükür. biz de pazar alışverişi yaptık 35 TL harcadık. eve geldim, eşim ailesinin bir tamir işi için gitti. ben de çamaşır attım, 3 çeşit yemek yaptım, hafta içi rahat oluyor böyle. bir de mayalı poğaça yaptım, onu da buzluğa attım. buzlukta bu tür şeyler olunca ani misafirlerde çayın yanına iyi gidiyor.çok güzel bi gün geçirmişsiniz:) güzel anılar biriktirmek gibisi var mı..Kızlar merhaba, herkes iyidir umarım.. hasta olanlara ve evlatları rahatsız olanlara acil şifalar dilerim, havalar çok dengesiz dikkat edin lütfen...
Bu sabah kalkıp kahvaltimizi yapıp yollara dustuk..toplamda 400 km yol yaptık..pazar günleri yol yapmayı seviyoruz, farklı bir şehirdeki göle gittik bugün..göl kenarında bol bol yuruduk temiz hava iyi geldi...
Göl kenarında balık yedik farklı bir yerde kahve ictik...yolda su, soda vs aldık toplamda yemek içmek icin 110 tl gitti bugün ..sabah da simit almıştık 6 tl, dönuste salatalık ve gazoz aldım 4 tl genel toplam bugün 120 tl uctu gitti....elde ne var? Anilar + Salatalık var![]()
çok güzel bi gün geçirmişsiniz:) güzel anılar biriktirmek gibisi var mı..
salatalık iyidir iyi![]()
Hemen alacağım kitabı teşekkürler.Ay ne kadar güzel kediyle büyüyecek olmalarıvalla biz 3 saat uğraştık evi yapmak için. Bir de şermin çarkacının "Başlarım Şimdi Anneliğe" diye bir kitabı var . Okumadıysan şiddetle tavsiye ederim. Ben okuduğumda keşke hamileyken okuyabilseymişim demiştim.
canım ya. üvey annemi ki? bence annene hissettiklerini buraya yazdığın gibi anlatmalısın. o da duyduğunu anlamış belli ki. yoksa ikiniz de diken üstünde olacaksınız, duymadım bilmiyorum oyununu oynayacaksınız.burası ekonomi topiği ama geçen hafta yaşadığım bir kalp kırgınlığını paylaşmak istiyorum. belki de ben abartıyorumdur, bilemiyorum
misafirlerimiz ailelerimizi de ziyaret etmek istediler. aileler de sağ olsunlar çaya olmaz, yemeğe gelin dediler. annem çok güzel çökertme kebabı yapar, ben de onu yapmasını rica ettim. anneme pek kıyamam, hatta hiç kıyamam. çok çok nadir bir şeyler istemişimdir. yedik, içtik, ben masayı falan toparladım. kardeşimle annem mutfakta. kardeşim klasik kardeş kıskançlığı yapıyor. işte ablam isteyince hemen yaparsın da, geçen hafta ben istediydim yemek var demiştin de vs. ben tam içeri girerken duydum bunu, gülümseyerek girecektim ki, kıskanç böcük falan deyip gıdıklayıp sarılacaktım kardeşime. annem yavrum sen benim doğurduğum çocuksun, ablan değil. yapamayacak durumda olsam bile diyemem ona, herkesin gözüne batar dedi.![]()
bir an gözlerim karardı, hemen geri döndüm. sessizce salona dönmeyi düşünüyordum ki, antrede köşede duran uzun vazoya çarptım, devrildi. herkes yerinden fırladı tabi. annemle kardeşim de mutfaktan çıktılar. bir yerin kesildi mi vs herkes panikledi. bu sefer ben korktuğumu bahane edip, biraz ağladım
annem bütün gece yüzüme baktı durdu, her ne kadar normal davranmaya çalışsam da istemsizce galiba göz göze gelmemeye çalıştım.
evet doğurmadığı çocuk olduğunu biliyorum, herkes biliyor. ama ben annemden nadiren bir şeyler isterken, böyle olduğunu bilip, çekinip istememezlik değil, ona hiç kıyamadığım için nadiren isterim. ben annem yapamayacağını rahatça söyler diye düşünüyordum, başka şekli hiç aklıma gelmedi. annem o benim ya annem! canım o benim, ben onun canı değil miymişim ki? tepkilerden çekindiği için mi, hayır denebilecek şeylere evet demiş? kızlar ben çok kötü hissediyorum. abartıyor muyum? annemi o geceden sonra görmedim. ama her zamanki gibi sabahları aradım, o da gün içinde aradı. bir çekingenlik var sesinde, misafirlerin gidince gel çok özledim deyip duruyor. ben de özledim, gidince ne yapacağım? hiç duymamış gibi içime mi atayım? o farkına vardı bence, didiklerse hissettiklerimi söyliyeyim mi? ya kırmamak için ölçülü konuşursa? böyle bir şüphe girdi içime. şu zamana kadar hiç hissetmediğim bir şey bu. ne yapayım sizce? eşime, babama, kardeşime söylemedim hiç.
burası ekonomi topiği ama geçen hafta yaşadığım bir kalp kırgınlığını paylaşmak istiyorum. belki de ben abartıyorumdur, bilemiyorum
misafirlerimiz ailelerimizi de ziyaret etmek istediler. aileler de sağ olsunlar çaya olmaz, yemeğe gelin dediler. annem çok güzel çökertme kebabı yapar, ben de onu yapmasını rica ettim. anneme pek kıyamam, hatta hiç kıyamam. çok çok nadir bir şeyler istemişimdir. yedik, içtik, ben masayı falan toparladım. kardeşimle annem mutfakta. kardeşim klasik kardeş kıskançlığı yapıyor. işte ablam isteyince hemen yaparsın da, geçen hafta ben istediydim yemek var demiştin de vs. ben tam içeri girerken duydum bunu, gülümseyerek girecektim ki, kıskanç böcük falan deyip gıdıklayıp sarılacaktım kardeşime. annem yavrum sen benim doğurduğum çocuksun, ablan değil. yapamayacak durumda olsam bile diyemem ona, herkesin gözüne batar dedi.![]()
bir an gözlerim karardı, hemen geri döndüm. sessizce salona dönmeyi düşünüyordum ki, antrede köşede duran uzun vazoya çarptım, devrildi. herkes yerinden fırladı tabi. annemle kardeşim de mutfaktan çıktılar. bir yerin kesildi mi vs herkes panikledi. bu sefer ben korktuğumu bahane edip, biraz ağladım
annem bütün gece yüzüme baktı durdu, her ne kadar normal davranmaya çalışsam da istemsizce galiba göz göze gelmemeye çalıştım.
evet doğurmadığı çocuk olduğunu biliyorum, herkes biliyor. ama ben annemden nadiren bir şeyler isterken, böyle olduğunu bilip, çekinip istememezlik değil, ona hiç kıyamadığım için nadiren isterim. ben annem yapamayacağını rahatça söyler diye düşünüyordum, başka şekli hiç aklıma gelmedi. annem o benim ya annem! canım o benim, ben onun canı değil miymişim ki? tepkilerden çekindiği için mi, hayır denebilecek şeylere evet demiş? kızlar ben çok kötü hissediyorum. abartıyor muyum? annemi o geceden sonra görmedim. ama her zamanki gibi sabahları aradım, o da gün içinde aradı. bir çekingenlik var sesinde, misafirlerin gidince gel çok özledim deyip duruyor. ben de özledim, gidince ne yapacağım? hiç duymamış gibi içime mi atayım? o farkına vardı bence, didiklerse hissettiklerimi söyliyeyim mi? ya kırmamak için ölçülü konuşursa? böyle bir şüphe girdi içime. şu zamana kadar hiç hissetmediğim bir şey bu. ne yapayım sizce? eşime, babama, kardeşime söylemedim hiç.
700 tl birikmiş, yarın gram altın alacağım![]()
sana bir şey danışacağım geçende bir poğaça tarifi vermiştin yaptım hamur çok güzeldiGunaydin kizlar dun esim 60 lira harcamis paxar ve market alisverisi
burası ekonomi topiği ama geçen hafta yaşadığım bir kalp kırgınlığını paylaşmak istiyorum. belki de ben abartıyorumdur, bilemiyorum