• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

:KK70: :KK70:

canlar amelıyat olcam kesın 3 yere de gozuktum ama tarıh bellı degıl ahstahanye bı karar versem tarıh te bellı olacak ama tam karar veremedım
aman olayımda kurtulayım taşlarımdan belki kilo vermiş olurum :KK70: :KK70:

çooook geçmiş olsun

bu arada fikirleriniz için teşekkürler kızlar
gram altın alcam inşallah
ben de her gün harcamalarımızı yazıyorum
ay sonunda bakalım ne çıkacak

@sinirliportakal kv ler memlekette bi kac gune gelicekler su anda cok zor gidip yaptirmam onlar gelince gidicem mutlaka cekilecek dert degil gercekten@tr_lelli emziriyorumya aspirin koyabilirmiyim bilmiyorum gercekten cok fena dis agrisi ilk defa bu kadar siddetli oldu umarim gecer bircan evvel SertSessiz SertSessiz ilac tedavisi emzirirken yapiliyor miki bilmiyorum bebekle ben cesaret edemem herhalde bilmiyorum ne yapicam tsk ederim

Geçmişi tam okumadım ama çürükse eğer emzirirken yapılan diş anestezisi süte geçiyor. Ben 2 kere kanal tedavisi yaptırdım emzirirken. Önceden sağılmış sütümü verdim oğluma. 24 saat de emzirmedim, sağıp attım sütümü.

Kv gelene kadar süt sağıp biriktirin olmazsa.

Emzirirken ilaç kullanılabilir hem kadın doğumcu hem de diş hekimi söyledi. Kulaktan dolma bilgilerle insanlar tedirgin oluyor. Şimdi netten okudum antibiyotik de kullanılabiliyor ki ben kullandım
Bu işe kar zarar meselesi olarak bakacaksanız açıkçası ben kafamı duvarlara kadar vuracak şiddetli bir ağrıyı çekmeyi istemem. O anda kafama çivi bile çakacak duruma geliyorum :)

Hangi termale gidiyorsunuz? Narven mi?

Bu arada ben de azıcık da olsa birikim yapayım istiyorum. Çocuktan dolayı çalışamıyorum ama kumbara yapayım en azından, var aslında ama daha düzenli atayım içine diyorum. Birikince ne yapayım, çeyrek mi alsam 100 dolar mi yapsam iyice Birikince. Buradaki hanımlar daha iyi bilir... Bir de bizim Bes hesabı var. Oraya mı eklesem?
taraklı termal canım. fotoğraflardan çok güzel görünüyor. kumbara birikimiyle ben daha çok fiziksel altın aldım. birikim olsun da, hepsi olur. yerinde olsam BES'e eklemezdim. sıkıntılı bir anda daha kolay ulaşılabilecek yer olmalı. ama gerekli gereksiz bozdururum dersen, arkadaşlar da fikir verirler.

kızlar amelıyat ıcın ozel hastahane mı yoksa devlet hastahanesını mı tercıh edersınız?

Emzirirken ilaç kullanılabilir hem kadın doğumcu hem de diş hekimi söyledi. Kulaktan dolma bilgilerle insanlar tedirgin oluyor. Şimdi netten okudum antibiyotik de kullanılabiliyor ki ben kullandım
Bu işe kar zarar meselesi olarak bakacaksanız açıkçası ben kafamı duvarlara kadar vuracak şiddetli bir ağrıyı çekmeyi istemem. O anda kafama çivi bile çakacak duruma geliyorum :)

Evet emzirirken kullanılabilecek antibiyotikler var. Ben çürük zannettim.

taraklı termal canım. fotoğraflardan çok güzel görünüyor. kumbara birikimiyle ben daha çok fiziksel altın aldım. birikim olsun da, hepsi olur. yerinde olsam BES'e eklemezdim. sıkıntılı bir anda daha kolay ulaşılabilecek yer olmalı. ama gerekli gereksiz bozdururum dersen, arkadaşlar da fikir verirler.

Narven de çok güzelmiş, Bolu merkezde...

Kolay kolay bozmam altın ya da döviz yaparsam. Az birşey alacağım aslında ama yine de kur çok yüksek ya, o yüzden tereddütte kaldım.

kızlar amelıyat ıcın ozel hastahane mı yoksa devlet hastahanesını mı tercıh edersınız?
sen bence isim araştır. alanında en iyi doktor kim, referans bulabilirsen iyi olur. artık o doktor da özelde mi yoksa devlette mi çalışıyorsa.
ama bu soruya net cevap veremicem ikisinin de artı ve eksikleri var. özel daha hijyen daha temiz gibi.

sen bence isim araştır. alanında en iyi doktor kim, referans bulabilirsen iyi olur. artık o doktor da özelde mi yoksa devlette mi çalışıyorsa.
ama bu soruya net cevap veremicem ikisinin de artı ve eksikleri var. özel daha hijyen daha temiz gibi.
anladım canım bakıcam sımdı bıraz

galiba uykum geldi. yarın erken kalkacam ya onun psikolojisiyle sanırsam.

İyi akşamlar ,bugün kahvaltı 5 tl yerel bir markette bazı ürünlerde indirim vardı bizim yag 5lt 26 tl üç tane aldım bulgur 5 kilo 11 tl şeker 5 kilo 17 tl iki tane aldım ve ıvır zıvır 148 tl tuttu,akşam yemeğini dışarda yedik 40 tl yarın yine markette gitmem lazım kahvaltılik ve et almam lazım.bişey soylicem bus aldığım şekerin bir posetini açtım içinde bir tane fare pisliği gibi bişey çıktı uyuz oldum doksem mi ne yapsam çok takıntılıyim böyle seylerde hep beni bulur ne yapsam acaba arkadaslar .

İyi akşamlar ,bugün kahvaltı 5 tl yerel bir markette bazı ürünlerde indirim vardı bizim yag 5lt 26 tl üç tane aldım bulgur 5 kilo 11 tl şeker 5 kilo 17 tl iki tane aldım ve ıvır zıvır 148 tl tuttu,akşam yemeğini dışarda yedik 40 tl yarın yine markette gitmem lazım kahvaltılik ve et almam lazım.bişey soylicem bus aldığım şekerin bir posetini açtım içinde bir tane fare pisliği gibi bişey çıktı uyuz oldum doksem mi ne yapsam çok takıntılıyim böyle seylerde hep beni bulur ne yapsam acaba arkadaslar .
gidip iade et bence. az para değil yani

Stan Smith Can'ım :)
Bide süperstar ları beğeniyorum
Ama sadece ikisi indirime girmiyor :110:
Markası buzdagı saglik bakaligi listesinde su anda 1 numaradaymis internetten arastirdigim kadariyla bir de buzdağ su varmis karisiklik olmasin benim aldigim buzdagi

Bayisinde 9 lira civari olabilir ben happy centerdan aliyorum tek kullanimlik 19 litre damacana getiriyolar kampanyayla 6 liraya satiyorlar o zaman aliyorum 4 5 damacana

Suda bile stokçuyum yani:KK76:

Ben bir ara buzdağını denemiştim
Sonra aytaç a karar kıldım
Aslında cam vakıf taşdelen daha iyi ama daha pahalı ..
O kadar damacanayı eve taşımak zor olmuyor mu ?

Canim paketin icinden ciktigi icin bence seker firmasini aramalisin
Ambalajin uzerinde numarasi vardir
Bende buna benzer bi olay yasadim
Benim bebek bezinin uzerinde sigara yanigi gibi bi iz vardi firmayi aradim
Kargoyla urunu benden alip inceleme yaptilar.Daha sonra bana yeni urun gonderdiler.
Onlarla iletisime gectigim icinde tesekkur ettiler.

Back
X