- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.391
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederimGünaydın kızlar
@guldanee geçmiş olsun emzirirken antibiyotik kullandım ben dr vermişti süt kanallarım tıkanıp iltihap yapmıştı yani mecburen kullandım
ağrıyı çekmektense gidip tedaviyi olmak en iyisi
Janita özel durumunla ilgili san güç kuvvet diliyorum ve kalbinin sesini dinleyerek en doğru yolu bulacağına inanıyorum
kaplıca devremülkü annemlerin de var her sene giderler
banyosunda kaplıca suyu akıyor, mutfağı ve 4 kişilik mutfak malzemesi tenceresi süzgeci aklına gelecek gerekli her malzeme mevcut
yöresel pazarları da oluyor etrafında genç yaşlı farketmez gidip kafa dinlemelik bir yer şimdiden iyi tatiller
kolay gelsin canım yavaş yavaş yap dikkat et. iyiyim ben de napim aynı işte. kv'ye gittim geldim.Günaydın canım, dün sabah yazmıştım gözden kacti belkideiyiyim çok sukur, dün temizlik mutfak vs derken yoğundum oldukça... çok sukur iyiyim, yaramaz bi durum yok, sen nasılsın canım?
Geçmiş olsun çocuklar hastalanınca insan çok üzülüyorÇok teşekkürler. Kreşe başladığından beri bi hasta bi iyi. Erken yaşta bağışıklık kazanıyo diye kendimi avutuyorum ben de![]()
Yok aslinda buradayimda bi sıkınti vardi ona kafam takildi.İlk defa bu kadar sessiz görüyorum buraları.
Tr lelli de kapıyı kilitleyip gezmeye gitti herhal. Tukkan boş...![]()
öncelikle bu kadar kişi içinde bi tek siz beni kaale alıp cevap verdiğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim, gidip bankaya soracaktım bugün ki sizin mesajınızı gördüm.. gerçekten teşekkürler..İki çeşit altın hesabı var. Biri vadesi biri vadeli. Maaş hesabın var ve internet bankacılığı kullanıyorsan 2 dk'da açabiliyorsun ikisini de. Her ikisinde de istediğin zaman istediğin miktarda altın alıp satabiliyorsun. Ben vadesiz altın hesabı tercih ettim. Vadesizde biriken altınların günlük kurdan değerlendiriliyor. Diğerinde fazi getirisi de oluyor.
Kâle almak demiyelimde sahsim adina konusucam benim hic altin hesabim olmadi.öncelikle bu kadar kişi içinde bi tek siz beni kaale alıp cevap verdiğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim, gidip bankaya soracaktım bugün ki sizin mesajınızı gördüm.. gerçekten teşekkürler..
neden vadeliyi tercih etmediğinizi sorsam cevaplayabilir misiniz?
Mantikli olmus gün isi ama aciliyeti varsa bozdurmak icin zarar oluyo ceyrek gunu.Az kisi daha çabuk sira gelir diye düşündük
ben de cevap gelmeyince kırıldımKâle almak demiyelimde sahsim adina konusucam benim hic altin hesabim olmadi.
Altinim var kendim sakliyorum hesapdan falan anlamam.
Niye alindiniz ozaman diye dusunebilirsiniz yalniz kâle almamak degilde bilgim olmadigindan cevaplamadim ben.
Aciklama yapma geregi duydum.
Alindiginiz icin aciklama yaptim bende