• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Alindiginiz icin aciklama yaptim bende
Bildigim konularda direk atlarim
Ama bilmeyince bende kenardan izleyip ögrenmeye calisiyorum.
Kesinlikle umursamiyorum diye dusunmeyin.
Okudum mesajinizi
Hatta bende bilmiyorum bu altin hesabi, fon vs hic bilmem.
Bankada vadesiz hesapda birazcik paramiz var birde bes
Altinimda korksamda evde simdilik.
Banka islerinden hic anlamiyorum.

Banka isletiyomu,piyasanin fiyatindanmi uyguluma yapiyo,kazanci nedir,altin olarakmi sakliyo bende hic bilmiyorum.

Bi ara arastricam bende.
haklısınız, ben bu aralar her şeye alınıyorum sanırım o_O

merhaba arkadaşlar
herşeye acayip zam geldi 1 ay önceki fiyattan alamıyoruz hiçbişeyi bi markette bile mi eski fiyattan kalmaz
bide farkettim ki marketler yiyeceklerde eskisi gibi güzel indirim de yapmıyor kataloglarda filan

migrostan
1 litre süt 1.95tl
1 kg toz şeker 3.85tl
arkadaşıma tatlı ısmarladım 15 tl

toplam 20.80 tl harcadım

eşim kredi kartını çok güvendiği bi arkadaşına vermişti, içinden 1000 lira çeksin diye. adam limiti kadar, yani 5000 çekmiş ve haberimiz yok. Eşimin maaşı bugün yatmış olması lazımdı. gidip baktım maaş yok. çünkü borca kesilmiş direk. ben de böylece borcu öğrenmiş oldum.
eşime söyledim. daha konuşmadık bakalım. benim eşim saflığına doymasın inşallah.....

Merhaba kızlar
Bugün öğle yemeği parası verdim. 18 TL. İşyerindeki bi büyüğüm De geldi bejimle. Ona da yemek ısmarladım.
Herşeye zam gelmiş. Eşim dedi. Arabalar 200 den aşağı dolmaz diye. Geçen ay 180 e dolmuştu benimkinin deposu. Şimdi bitmek üzere.

eşim kredi kartını çok güvendiği bi arkadaşına vermişti, içinden 1000 lira çeksin diye. adam limiti kadar, yani 5000 çekmiş ve haberimiz yok. Eşimin maaşı bugün yatmış olması lazımdı. gidip baktım maaş yok. çünkü borca kesilmiş direk. ben de böylece borcu öğrenmiş oldum.
eşime söyledim. daha konuşmadık bakalım. benim eşim saflığına doymasın inşallah.....
aaa çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah bir an önce öder

Merhaba kızlar
Bugün öğle yemeği parası verdim. 18 TL. İşyerindeki bi büyüğüm De geldi bejimle. Ona da yemek ısmarladım.
Herşeye zam gelmiş. Eşim dedi. Arabalar 200 den aşağı dolmaz diye. Geçen ay 180 e dolmuştu benimkinin deposu. Şimdi bitmek üzere.
biz de haftaiçi mümkün olduğunca kullanmıyoruz arabayı artık mazot benzin lüks oldu haftasonları gezmeden gezmeye kullanıyoruz

aaa çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah bir an önce öder

biz de haftaiçi mümkün olduğunca kullanmıyoruz arabayı artık mazot benzin lüks oldu haftasonları gezmeden gezmeye kullanıyoruz
Biz mecburen kullanıyoruz. Eşim de ben de arabayla gidiyoruz işe.
Geçen ay birer kere doldurduk. Eşim 75 TL lik bi daha almış. Şimdi gitti bakalım. PO nun karta puan kampanyası varmış. 100 er liralık alacakmışız.

o kisi sizin esinizin iyi niyetini kötü kullanmış. Böyle insanlar yüzünden kime güveneceğimizi sasiriyoruz

İyi akşamlar kizlarrrr...yollardan yazıyorum size...eşim bugün şehir dışına çıkacaktı iş için, ben de takıldım peşine.. gittiği yerde outlet alışveriş merkezleri vardı..ben alışverişe verdim kendimi hazır uygun bulmuşken...eşime Adidas parfüm aldım 55 tl, bir de polodan 149 tllik bir hırka indirimde 90 tl aldım.. 25 tl fast food yedik, şimdi yoldayım eve dönüyoruz...170 tl harcamış oldum bugün, ama ihtiyacti iyi oldu, yeni yıl hediyesi olmuş oldu...

latiyya latiyya eşinin haberi Yok mu 5000 TL çektiğinden.
yok vallahi. bugün ben öğrendim de haber verdim. benim eşim gerizekalı gerçekten. ya diyorum babanın oğlu olsa güvenme.. bu adam 1000 lira çekip 3 gün sonra yatıracaktı. izinsiz 5000 çekmiş ve 3 hafta oldu ödemedi. eşim 1000 lirayı kendi çekip götürüp nakit verseydi ama yok... gözünü istese gözünü çıkarıp verecek sen affet allahım ya tövbe...... çok sinirliyim boğazım ağrıyor sinirimden

latiyya latiyya Evet ya kredi kartından para çekince faiz de işliyor. Umarım arkadaşı o faizi de öder. Neyse bu akıl dayağı olur eşine. Arkadaşı da pek yüzsüzmüş.
Benim eşimin de öyle vukuatları vardı. Şimdi paranın yanına yaklaşamıyor. Herşey bende. Tüm ödemeler kartlar birikimler. Valla böyle o rahat ben rahat...

latiyya latiyya Evet ya kredi kartından para çekince faiz de işliyor. Umarım arkadaşı o faizi de öder. Neyse bu akıl dayağı olur eşine. Arkadaşı da pek yüzsüzmüş.
Benim eşimin de öyle vukuatları vardı. Şimdi paranın yanına yaklaşamıyor. Herşey bende. Tüm ödemeler kartlar birikimler. Valla böyle o rahat ben rahat...
güya bendeydi tüm hesaplar.. maaş kartı da bende.. ama eşim sağolsun hesaba bi daldı bodozlama.. ah ah kadın lafı dinlemeyenin hali..

kızlar siz siz olun, kocanız melek dahi olsa kenara ondan habersiz mutlaka bişeyler atın.

latiyya latiyya umarım düzeltirsiniz canım
Kendi kocamı gördüm sanki
8 yıl önce maaş kartını verip, eksi hesabını komple boşaltmıştı yaklasık o zamanlar 550 tl idi bir kuzeni.
Sonra ne mi oldu, o para gittiğiyle kaldı
Avucumu yaladım
Sinirden çatladım
Bu kadar mı saf olur bir adam ya.
Bak hatırladım da yine sinir oldum

Benim eşimin de var öyle aptallıkları.
Ne paralar gitti. Ama şimdi akıllandık artık. O da kimseye vermiyor. Maaşı ve ek gelirleri yatınca hemen bana yollar. Ve hiç ilgilenmez. Sormaz bile. Kenarda var mı Yok mı diye. Sana çok güveniyorum der. Ben de elimden geleni yapıyorum.

yok vallahi. bugün ben öğrendim de haber verdim. benim eşim gerizekalı gerçekten. ya diyorum babanın oğlu olsa güvenme.. bu adam 1000 lira çekip 3 gün sonra yatıracaktı. izinsiz 5000 çekmiş ve 3 hafta oldu ödemedi. eşim 1000 lirayı kendi çekip götürüp nakit verseydi ama yok... gözünü istese gözünü çıkarıp verecek sen affet allahım ya tövbe...... çok sinirliyim boğazım ağrıyor sinirimden
Benim esimde böyleydi yıllardır uğraşıyorum, Allah kolaylık versin tatlim;)

latiyya latiyya 1000 TL deyip, 5000 çekmesi ne ayıp şey. eşinin kartı arkadaşına vermesi de enteresan olmuş. kendi çekip verseydi keşke. ben de öyle zamanında yok diyene hemen inandığım için, kendimi zora sokup borç vermişliğim oldu. sonra o paraların üzerine bir bardak soğuk su içtim, o kişileri de hayatımdan çıkardım.

latiyya latiyya 1000 TL deyip, 5000 çekmesi ne ayıp şey. eşinin kartı arkadaşına vermesi de enteresan olmuş. kendi çekip verseydi keşke. ben de öyle zamanında yok diyene hemen inandığım için, kendimi zora sokup borç vermişliğim oldu. sonra o paraların üzerine bir bardak soğuk su içtim, o kişileri de hayatımdan çıkardım.
Ama insanın içine oturuyor yeminle.
Alan da sanki çok mu hayrını görüyor sanmam

Back
X