- 8 Şubat 2016
- 1.689
- 7.685
- 108
Valla boşanma davalarına baka baka , taciz tecavüz ve bilumum igrencliklerini göre göre erkek düşmanı oldum zaarkız allah iyiliğini versin:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla boşanma davalarına baka baka , taciz tecavüz ve bilumum igrencliklerini göre göre erkek düşmanı oldum zaarkız allah iyiliğini versin:)

merak etme. asla zarar etmezsin. bugün 2 lira düşer yarın 5 lira yükselir. devam et:)Bu arada ben altın hesabı açtırdım ya bugün baktım altın düşmüş hay şansıma
Gerçi ben zaten uzun vadeli yatırım yapacağım
Merhaba Defnelidrmih,Merhaba, çok geçmiş olsun.
Cevizlerin içindeki zar gibi kabuklarını (ki akciğere çok benzer şeklen) bir tutam kadarını alıp bir cezvede üç beş dakika kaynatıyorum. Hafif ılıkken içiriyorum.
Öksürük için ben çocuklarıma yapıyorum çok faydasını gördüm, deneyin bence.
Çok teşekkürler canım. Hakikaten öyle, insanın dünyası şaşıyor. Allah hepimizin evlatlarını çaresiz hastalıklardan korusun.Geçmiş olsun çocuklar hastalanınca insan çok üzülüyor
Ben de ilk aldigimda 131 den aldim simdi 129larda...
Akillandim artik biraz daha bekleyecegim
Zaten hemen cekmeyeceksen 3 4 sene sonra cekeceksen kafana takma daha cok yükselir.
hayırlı olsun. gram gram birikir ne güzel![]()
Teşekkür ederim kızlar tl birikime ara verip gram altından devam edeyim diyorummerak etme. asla zarar etmezsin. bugün 2 lira düşer yarın 5 lira yükselir. devam et:)
Rica ederim. Ben bankalardan bol bol kredi çekmiş ve dolayısıyla faizi ödeyen bir insan olmakla birlikte kendi birikimime faiz eklensin istemedim. Bu yüzden vadesiz hesabı tercih ettim. Aylık 2 gr altın almak şeklinde de bir hedef koydum kendime. Her ay başı önce onları alıp donra kalanı dağıtmaya başlıyorum.öncelikle bu kadar kişi içinde bi tek siz beni kaale alıp cevap verdiğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim, gidip bankaya soracaktım bugün ki sizin mesajınızı gördüm.. gerçekten teşekkürler..
neden vadeliyi tercih etmediğinizi sorsam cevaplayabilir misiniz?
Benim şu an bozdurmak icin aciliyetim yok evimizde dogalgazda yok tesisati da yok onun için ufak ufak ufak biriktirip borçsuz dosetmeyi dusunuyorum belki yaza olabilrMantikli olmus gün isi ama aciliyeti varsa bozdurmak icin zarar oluyo ceyrek gunu.
Ama birikim icinse hayirli olsun![]()
Ben kredi kartını seviyorum. Zamanında yatırınca faiz işlemiyor. Puan kazandırıyor.Bugün kredi kartımın hesap kesim günü
Vee borç sıfır..
Önümüzdeki iki ay için önceden eşimin yaptığı bir taksit var 420 tl borcu kaldı kartımın.
Ben artık nakit kullanmaya başladım inş.bu böyle devam eder
Ben kredi kartımı 8 yıldır aktif kullandımBen kredi kartını seviyorum. Zamanında yatırınca faiz işlemiyor. Puan kazandırıyor.
Yanımda para taşımama gerek olmuyor
Ay sonunda nereye harcamışım görüyorum
Ödeyebileceğim aylık miktarın üstünde alış veriş yapmayınca sorun olmuyor.
Ancak son günlerdeki dolandırıcılıktan epey korktum.
Normalde taksitli bir şey de almazdım Ne alsam tek çektirir bir kaç sıkıntı yaşar 8-10 ay borcu olmazdı. Ancak son zamanlarda bazı durumlardan taksit yaptım. 4-5 ay sonra bitecek ancak tatil de mi alsam şimdiden diyorum taksitle. Sonra da yaza kim öle kim kala diyorum vazgeçiyorum
Anladım canım, Allah artırsın, bereketini versin..Rica ederim. Ben bankalardan bol bol kredi çekmiş ve dolayısıyla faizi ödeyen bir insan olmakla birlikte kendi birikimime faiz eklensin istemedim. Bu yüzden vadesiz hesabı tercih ettim. Aylık 2 gr altın almak şeklinde de bir hedef koydum kendime. Her ay başı önce onları alıp donra kalanı dağıtmaya başlıyorum.
Çok teşekkürler canım. Hakikaten öyle, insanın dünyası şaşıyor. Allah hepimizin evlatlarını çaresiz hastalıklardan korusun.
canım benım sınırlenme kendını yıpratma ama eşin gelınce al kasına konus bu boyle olmaz benden baska bırıne nasıl guvenırsın de zaten eşinin kartını baskasına vermesı başlı başına saçma bırsey kartını sana verıp sen cekıp verseydın arkadasına daha ıyı olmaz mıydı? ınsanoglu cıg sut emmiş ne yapacagı bellı olmaz. başkasına borcları odetmesı de ne demek? sen onun yarısısın o yetemeyınce sen sen yetemeyınce o tamamlayacak... ama bence bunların hepsı mesafeden kaynaklanıyor yanyana olsaydınız bunları yuzyuze konusup hallederdınız...eşimle tartıştık. ben çok pimpirik yapıyormuşum. beni aç açıkta bırakıyormuymuş. o hallediyormuş zaten. bu iş ondaymış.
ben de demek ben de çalışsam maaş alsam ona buna kredi çekip borç dağıtsam sana "karışma bende" diyebilirim öyle mi, dedim.
bundan bunu mu anlıyorsun dedi.
kredileri ödemicem demiştim ya ona, kim bilmiyorum başkasına talimat vermiş ödesin diye. Düşünebiliyor musunuz? o kişi demez mi karısı niye ödemiyor. onun kim olduğunu da söylemedi.
biri çıkıp deseki git bunları bdv' ye anlat, hak veririm.
iyi geceler...
Bu cok kötü bir durum.sahsen esim böyle Yapsa cok kizardim.Bence kararli olup herseyi elin almali ve herseyi en yönetmelisin.Allah kolaylik versin,hersey yoluna girre insallah.eşimle tartıştık. ben çok pimpirik yapıyormuşum. beni aç açıkta bırakıyormuymuş. o hallediyormuş zaten. bu iş ondaymış.
ben de demek ben de çalışsam maaş alsam ona buna kredi çekip borç dağıtsam sana "karışma bende" diyebilirim öyle mi, dedim.
bundan bunu mu anlıyorsun dedi.
kredileri ödemicem demiştim ya ona, kim bilmiyorum başkasına talimat vermiş ödesin diye. Düşünebiliyor musunuz? o kişi demez mi karısı niye ödemiyor. onun kim olduğunu da söylemedi.
biri çıkıp deseki git bunları bdv' ye anlat, hak veririm.
iyi geceler...