• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

merhabalar
maaşlar yatınca 2 cumhuriyet alırız diye hesaplamıştım ama elde para kalınca harcanıyor para gelir gelmez hesaplayıp almak lazım .Dün akşam biraz düşünce sabah hemen fırsat bulup kuyumcuya gittik 1 cumhuriyet 1 yarım altın aldık. Almasak oda harcanıp gidecek.

merhabalar
maaşlar yatınca 2 cumhuriyet alırız diye hesaplamıştım ama elde para kalınca harcanıyor para gelir gelmez hesaplayıp almak lazım .Dün akşam biraz düşünce sabah hemen fırsat bulup kuyumcuya gittik 1 cumhuriyet 1 yarım altın aldık. Almasak oda harcanıp gidecek.
Bereketli olsun. Ne kadardan aldınız? Ben düşmüş deyip ne zaman almaya gitsem hep aynı fiyatları söylüyorlar...düşüş yansımıyor bizlere...

Çok şükür bir müvekkilim şimdi ödeme yaptı. Kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş. Yarın kredi kartlarımın son ödeme günü. Birkaç yerden daha bekliyorum bakalım inşallah onlar da gelir...

merhabalar
bereketli olsun kızlar....

bugun pazara gıttım 19 tl hacadım
2 tl karnıbahar(1 kılo)
4 tl kerevız(2 kılo)
2 tl sogan(2 kılo)
2 tl yeşillik
4 tl hamsı(yarım kılo)
1 tl mandalına(1kılo)
2tl portakalı(1 kılo)
1 tl havuç (1 kılo)
1 tl turp( 1 kılo)

19 tl kecıboynuzu özü
10 tl gıraburu bıtkısı
9 tl marketten eksıklerı aldım
57 tl harcamısım :KK57::KK57:

güle güle tüketin, o kadar kerevizi napıyorsunuz, yemeği mi?

Günaydın bayanlar.
Okul için almam gerekenler var. Kahvaltı yapıp dışarı çıkıp ihtiyaçlarımı alacağım. En az 50 tl para gidecek kesin.
Kredi kartı konuşulmuş. Aslında kullanılması bilinirse bence pratik oluyor.
Ben sürekli üzerimde para taşımaktan hoşlanmıyorum. Ne kadar para olsa o kadar harcayasım geliyor çünkü. Yanımda ufak miktar para bulunduruyorum onun haricinde her şeyi kk dan harcıyorum. 6 yıldır kendi kredi kartım var. 1 gün bile geciktirmedim ödemesini. Hiç faiz yemedim bunun için. Harcama yaptıkça uçak mili birikiyor benim kartımda. Tatile falan gidersem kullanırım ben onları :) Güzel oluyor bence.

hangi kartı kullanıyorsunuz?

Sağol canım 895 cumhuriyet ,435 yarım altın. Dün cumhuriyet 910 liraymış.
Coook sasirdim 575tl den ata almistim ya 1.5sene once.
Baya degerlendi ahhh keske olsaydida alabilseydim ozaman.
Ozaman borclar vardi araba kredisi, kredi borcu falan.
Suan borc yok ama altin cok pahali.
Nasil garip bir durum.
Bu da bir sınav.

Gıda da zula yapmak istiyorum bende

Seker,un,yag,pirinc,makarna,salca gibi.
Belli basli seylerden alip atmak istiyorum kenara.

Hep yetecek kadar aylik aldim.
Yani ay bitse biterler onlarda.
En azindan ocak,subat ve mart i cikarcak kadar alip atsam hic fena olmaz.

Hamur isinide daha az yaptim bu ara kizartmada pek yapmadim yagim ayi cikarcak yoksa 1bardak 1bardak baya gidiyo
Simdiye kadar cokdan bitmisti.

Un da annem 5kiloluk almis kullanirsin ben pek bisey yapmiyorum dedi.

Bugun bir ablam geldi istedigim bir cay kasigi vardi yani modelini biliyodu o almis bana hediye Allah razi olsun.
O hep alir öyle seyler bende ona alirim.
Ama daha cok alir kiziyorum ama yine aliyo.

Onunla oturduk kahve ictik.

Baska arkadasim var okuldan veli kadini bu hafta agirlicaktim grip oldum diye kaldi bugun daha iyiyim ama yarin agirlarim belki ayip olur.

Para harcamadim ben bugun ama hala bir yemek uyduramadim gitti.
Kafam durdu aklima hic bisi gelmiyo bide erbaslar yemek seciyolar :(

KIZLARIMCANLARIM KIZLARIMCANLARIM canim ekurim inan cok haklisin.
Fiyatlari gordukce bende cok sasiriyorum.
Evden cikasim markete giresim gelmiyo.
Ama ihtiyacda bitmiyo
Esim hesaba 3-5bisi aktarmasa birikim falan yok
Banada kredikarti cikarttrdi.
Kredi kartiyla aliyorum artik eksikleri bu sebepden cok nakit isteyemiyorum.

Birikimde yapamiyorum.
Ancak indirim falan takip edip tasarruf yapmaya calisiyorum.

Elektrik 55-57gelirdi 73tl geldi.
Kombide calisiyo artik o da etkiliyodur muhtemelen.
Zamlarda cabasi.

bereketli olsun kızlar....
sağol canım

Coook sasirdim 575tl den ata almistim ya 1.5sene once.
Baya degerlendi ahhh keske olsaydida alabilseydim ozaman.
Ozaman borclar vardi araba kredisi, kredi borcu falan.
Suan borc yok ama altin cok pahali.
Nasil garip bir durum.
Bu da bir sınav.
Bende şubatda 700 den aldığımızı hatırlıyorum keşke olsa da zamanında alabilsek ama ihtiyaçlar bitmiyor işte

Mrb kizlar bizde alisveris yapicaz uzunca bi liste yaptim yaklasik 300 civarini buluyor kv ler gelicak bi kac gune kadar bulgur falan getiricek bide annem peynir yapiyor salamura 10 kilo kadar onuda getirecek sagolsun

kizlar bu arada hapyy center de undirim var sekerde unda yagda falan bilginiz olsun

aksama etli patates ve makarna yapicam cacik ve kompostoyla birlikte
bide sarimsagim var 2 kilo kadar koyden gelirken getirmistim onu soyup buzluga aticam simdi yoksa sarimsak cabuk cokuyor

Mrb kizlar bizde alisveris yapicaz uzunca bi liste yaptim yaklasik 300 civarini buluyor kv ler gelicak bi kac gune kadar bulgur falan getiricek bide annem peynir yapiyor salamura 10 kilo kadar onuda getirecek sagolsun

kizlar bu arada hapyy center de undirim var sekerde unda yagda falan bilginiz olsun

aksama etli patates ve makarna yapicam cacik ve kompostoyla birlikte
bide sarimsagim var 2 kilo kadar koyden gelirken getirmistim onu soyup buzluga aticam simdi yoksa sarimsak cabuk cokuyor
Afiyetle yiyin. Bereketli olsun. Ben sarımsağı soyup kavanozun içinde zeytinyağında buzdolabında muhafaza ediyorum. Sizde böyle yapabilirsiniz küçük bir tavsiye benimkisi

merhabalar
bereketli olsun

Back
X