• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

günaydın kızlar
@elecda fisfis fisfis başınız sağolsun
@chericherilady stok yapmak güzel ama evde kalabalık değilseniz dikkat etmek gerekir
ben de bir ara stok tarzında alışveriş yapmak istemiştim ama bu sefer de tarihi geçti bozuldu falan çöpe atmak durumunda kaldım
şimdi ihtiyaca göre alıyorum benim için daha tasarruflu oldu
teşekkür ederim

Kızlar merhaba, biraz uzak kalmak istiyordum ama siz de haklisinizzz merak ediyorsunuz, çok saolun düşünen merak eden herkesten Allah razı olsun.bi sure daha yazamayacaktim ama sizleri de meraktayim birakamam...test sonucumuz olumsuz geldi, iki gundur oldukça zor ve üzücü zaman geciriyorum bunu paylaşacak, açıklama yapacak gücü hâlâ bulamıyorum kendimde. Son olarak amniyosentez yapilmasina karar verildi, şimdilik durum bu, gebeliğin sonlandırılması durumu var.Yarin amniyosentez yapılacak 10 güne kadar sonucu çıkar, doktorlar pek ümitli değiller..şimdilik bu kadar, sonucu bildiririm mutlaka. Hepiniz kendinize çok iyi bakın, seviyorum sizleri...

kahkül kestiresim var ya.. daha önce kestirmiştim pişman oldum:) ama yine kestirmek geliyor içimden. yan kahkül mesela.
şu an kendime dip boya yaptım oturdum yarım saatin dolmasını bekliyorum:)

Kızlar merhaba, biraz uzak kalmak istiyordum ama siz de haklisinizzz merak ediyorsunuz, çok saolun düşünen merak eden herkesten Allah razı olsun.bi sure daha yazamayacaktim ama sizleri de meraktayim birakamam...test sonucumuz olumsuz geldi, iki gundur oldukça zor ve üzücü zaman geciriyorum bunu paylaşacak, açıklama yapacak gücü hâlâ bulamıyorum kendimde. Son olarak amniyosentez yapilmasina karar verildi, şimdilik durum bu, gebeliğin sonlandırılması durumu var.Yarin amniyosentez yapılacak 10 güne kadar sonucu çıkar, doktorlar pek ümitli değiller..şimdilik bu kadar, sonucu bildiririm mutlaka. Hepiniz kendinize çok iyi bakın, seviyorum sizleri...
dur gitme hemen!

canımm kuzum benim yemin ederim ağlayacam.. kesin mi sonuç yani.. olumsuz derken? bi anomali mi? yazmak zor geliyor biliyorum ama paylaşmak istersen.. ah kuzum ya ne desem boş gelir biliyorum... amniyosentez ne demek? inşallah o iyi çıkar..

Geçmiş olsun. Amniyosentez daha güvenilir. Ama biraz riskli. Ben de yaptırmıştım. Bebek sürekli hareket halinde olduğu icin igneyle karindan su alınca bebegin herhangi bir yerine batma riski var. Su alindiktan sonra iki hafta icinde suyun boşalma riski var. Rahim delindigi için. Bu yüzden sürekli yatmalisin

Geçmiş olsun. Amniyosentez daha güvenilir. Ama biraz riskli. Ben de yaptırmıştım. Bebek sürekli hareket halinde olduğu icin igneyle karindan su alınca bebegin herhangi bir yerine batma riski var. Su alindiktan sonra iki hafta icinde suyun boşalma riski var. Rahim delindigi için. Bu yüzden sürekli yatmalisin
Su an amniyosentezi kurtaj yapabilmek için heyet raporu çıksın diye yaptırıyor canim doktorum, umudumuz yok yani...

no_name_ no_name_ canım ya çok çok üzüldüm.
Bir anomali mi saptandı bebekte. Kromozom yapısında ya da sayısında... Allah yardımcın olsun inşallah. Ne yazsam bilemiyorum.

Allahım sana güç kuvvet versin
Umarım güzel şeyler olsun senin ve bebeğin için
Çok saol tatlim Allah razı olsun.yazdikca üzüntüm artıyor henüz yazmak sizleri de kendimi de üzmek istemezdim ama arkadaş etiket atıp merak edince yazmak zorunda kaldım...Rabbim büyük hayırlısıní versin inşallah...

no_name_ no_name_ canım ya çok çok üzüldüm.
Bir anomali mi saptandı bebekte. Kromozom yapısında ya da sayısında... Allah yardımcın olsun inşallah. Ne yazsam bilemiyorum.
Allah razı olsun tatlim, down sendromu oldukça yüksek risk..dediğin gibi yazacak bir şey yok ben de yazdikca daha çok üzülüp kötü oluyorum...çok saolun ilginize...

Back
X