no_name_
seni fazla yormak ve ya üzmek istemiyorum , evlat bu uğruna dağlar dize gelir , gebelik süreci öncesi neler yaşadın bilmiyorum ama iyi düşün iyi olsun , doktorların hepsi olumsuz en kötüsünü konuşur . çok stres yapma bırakma kendini , down sendromu olma ihtimali gebeliğin sonlandırılması için sebep değil o kuzu rabbimin sana emaneti , şuanda kaç haftalıksın bilmiyorum ama olumsuz düşünme ne olur , evet zor bi süreç yorucu bi süreç ..
ben premature annesiyim canım , herşey yolunda iken 24/19 tansiyonla 34 haftalık acil doğum yaptım , kuzum 45 gün kuvezde kaldı , en yüksek derece beyin kanaması geçirdi , ve hidrosefalı gelişti , daha 26 günlükkken beyin ameliyatı olup şant takıldı ve ömür boyu o plastik pomba ile yaşacak . ama o hep bizden daha güçlüydü . doktorların olumsuz konuşmalarını hiç duymadık he he deyip geçtik . şimdi 3 yaşına girecek bir oğlum var . kanamanın beyinde nelere zarar verdiği bizden neler aldığı henüz belli değil ki çok merakta etmiyoruz , ne şekilde olursa olsun yanımızda , zamanla açığı kapatıp yaşıtlarına yetişecek buna inanıyoruz . yoğun bir bireysel eğitimi ve fizik tedavisi var , kontrolleri yapılıyor . bize kendisi güç veriyor .
evet durumlarımız farklı olabilir , ama ne olursa olsun olumsuz düşünme , kendini bırakma , hakkınızda hayırlısı olsun diyorum ve bebeğine sıkı sıkı sarıl , o senin elini tutmaya inan çok niyetli çünkü . inşallah sağlıcakla kuzunu kucağına alırısın