• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

kaç gündür gribim ilaçsız atlatmaya çalışıyorum tam geçecek gibiydi daha kötü oldum bugün
eczaneden grip ilacı aldım 4.50tl
a101den yumurta kıvırcık 2 paket zencefilli pastil 7.85tl

yumurtaya da zam gelmiş her zaman aldığım 6lı yumurta 2.40tan 3.10a çıkmış

kaç gündür gribim ilaçsız atlatmaya çalışıyorum tam geçecek gibiydi daha kötü oldum bugün
eczaneden grip ilacı aldım 4.50tl
a101den yumurta kıvırcık 2 paket zencefilli pastil 7.85tl

yumurtaya da zam gelmiş her zaman aldığım 6lı yumurta 2.40tan 3.10a çıkmış
Ya bende öyleyim
Yani sık grip olurum ben ama 2-3gune atlatirim 6gun oldu hala koku alamiyorum
Burnum akiyo öksuruk yapisti zaten gitmiyo hastaliklarda bir tuhaf oldu uzerine ben ilacda aliyorum gecmedi gitti.
Dr gidicem artik ne illet bisi bu mikroplar.

Kızlar merhaba, biraz uzak kalmak istiyordum ama siz de haklisinizzz merak ediyorsunuz, çok saolun düşünen merak eden herkesten Allah razı olsun.bi sure daha yazamayacaktim ama sizleri de meraktayim birakamam...test sonucumuz olumsuz geldi, iki gundur oldukça zor ve üzücü zaman geciriyorum bunu paylaşacak, açıklama yapacak gücü hâlâ bulamıyorum kendimde. Son olarak amniyosentez yapilmasina karar verildi, şimdilik durum bu, gebeliğin sonlandırılması durumu var.Yarin amniyosentez yapılacak 10 güne kadar sonucu çıkar, doktorlar pek ümitli değiller..şimdilik bu kadar, sonucu bildiririm mutlaka. Hepiniz kendinize çok iyi bakın, seviyorum sizleri...
Herşeyde bir hayır vardır bide öyle düşün,çok zor çok üzücü bir durum ins yarınki testtin sonucu temiz çıkar dualarimiz seninle.

Ya bende öyleyim
Burnum akiyo öksuruk yapisti zaten gitmiyo hastaliklarda bir tuhaf oldu uzerine ben ilacda aliyorum gecmedi gitti.
Çok geçmiş olsun

Ya bende öyleyim
ben de ayakta atlatmaya çalıştım tam geçecek gibi oldu birden tekrarladı bu seneki mikrop baya geliştirmiş kendini ilaç alanlar da var çevremde ilaca rağmen geçmiyor süründürüyor diyolar
geçmiş olsun ikimize de :hasta::cry:

Ya bende öyleyim
Aynen. Bir haftadır bende çekiyorum

bende bu gün biraz alışveriş yaptım
65 markete verdim
un, tuvalet kağıdı
bulgur yumurta
birazda abur cubur aldım

bunun dışında 27 tl pazara
ayva
patlıcan,
patates
kestane
kuru kayısı

dünde okul için birşeyler almıştım bide kızlarıma ufak bir oyuncak
son 3 gündür bayağı para harcamışım

Ben bugun arkadasima gittim
2.25tl meyvesuyu aldim.

Kurupatlican dolmasi yapmistim 1tabak ondan gotrdum
Bide ogluna hikaye kitabi goturdum oglumun okuduklarindan ayirmistim.

Kizlar gune giriyoruz kismetse.
Gun 200tl biz 400olarak giricez 200esim 200ben

Hayırlı geceler kızlar
Bugun 100 TLye yakin para harcadik annemle.
Pazar ve sarküteri eksiklerini aldık. Tek eksiğim şampuan sanırım. Onuda yarın çıkıp alsam iyi olacak. Çıkmışken faturalarıda öderim.
Uzunca bir müddet ekmek ve pazar eksigi dısında para harcanmaz sanirim gidaya.
Ama ay sonu lazere giderim. Beni iflasa sürükleyen o olacak sanırım

şu an senin için belki bir anlam ifade etmeyecek ama, amniyosentez sonucu bile kesin kötü çıkıp, kesinlikle sonlandırılmalı denilen gebelik yaşayan ve her şeyi göze alarak, ne olursa olsun, ben bu bebeği istiyorum, diyen bir arkadaşımın, hiç bir sorunu olmayan bir evladı var şu an... o test sonuçlarının yanılma payı çok yüksek, özellikle de yaş 35 sonrasıysa, sonuçlarda risk çok yüksek çıkıyor genelde...

nacizane tavsiyem, çok iyi araştırıp, çok iyi düşünmeden işlem yapma, yaptırma... çok zor biliyorum ( bir düşük yaşadım) ama, psikolojini sağlam tutmaya çalış.... dünyaya gelecek olan, ne olursa olsun gelir, gelmeyecek olansa, biz ne yaparsak yapalım, sonuç değişmez....

Rabbim hakkınızda hayırlı olanı versin..............................
kesinlikle katılıyorum. o yüzden bu sefer ne kan ne amniyosentez yaptırdım yaptıracağım. ilk bebeğimi 25. haftada kaybettim üstelik o zaman sonuçlarım harikaydı! zaten gidecek olan gidiyor. Ben de sonuçları kötü olup da sağlıklı bebekler dünyaya getirenlerin hikayesini duydum. Nasip kısmet meselesi. hayırlısıyla diyelim.

no_name_ no_name_ Çok geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı olsun dualarımız seninle

no_name_ no_name_ geçmiş olsun, güzel haberlerini alalım inşallah..

Herşeyde bir hayır vardır bide öyle düşün,çok zor çok üzücü bir durum ins yarınki testtin sonucu temiz çıkar dualarimiz seninle.

elecda elecda canım başın sağ olsun
no_name_ no_name_ canım umarım hayırlısı ne ise öyle olur, ne desem boş

Kızlar çok ama çok teşekkür ederim, Allah razı olsun hepinizden...desteğiniz benim için çok kıymetli..ve ozelden yazan arkadaşlar çok saolun. İnşallah hayırlısı ile bu sureci atlatabiliriz. Gelişmeleri bildiririm mutlaka...

canımm kuzum benim yemin ederim ağlayacam.. kesin mi sonuç yani.. olumsuz derken? bi anomali mi? yazmak zor geliyor biliyorum ama paylaşmak istersen.. ah kuzum ya ne desem boş gelir biliyorum... amniyosentez ne demek? inşallah o iyi çıkar..

ya çok üzgünüm.... içinde onu hissederken.. ah allahım.. sana dayanma gücü versin..

Canim benim Allah razı olsun, ben bu mesajlarını asla gormemisim, çok özür dilerim.yoksa sana cevap yazmaz miyim hiç..telefondan giriyorum nasıl gözümden kaçmış :( affet ne olur...

Tatlim amniyosentez bebeğin içinde yaşadığı sıvıdan ornek almak için karından kocaman bi igne ile rahime girmeye deniyor...bebeğin dna si o sıvı içine döküldüğü için bebekle ilgili en net sonucu veriyor...yoldayiz, doktora gitmek üzere.randevum 14.30 da...kısmet , Allahım büyük,insallah olumlu sonuçlanır...iyi ki varsiniz, desteğiniz çok değerli benim için...

Canim benim Allah razı olsun, ben bu mesajlarını asla gormemisim, çok özür dilerim.yoksa sana cevap yazmaz miyim hiç..telefondan giriyorum nasıl gözümden kaçmış :KK43: affet ne olur...

Tatlim amniyosentez bebeğin içinde yaşadığı sıvıdan ornek almak için karından kocaman bi igne ile rahime girmeye deniyor...bebeğin dna si o sıvı içine döküldüğü için bebekle ilgili en net sonucu veriyor...yoldayiz, doktora gitmek üzere.randevum 14.30 da...kısmet , Allahım büyük,insallah olumlu sonuçlanır...iyi ki varsiniz, desteğiniz çok değerli benim için...
estağfurullah. canım benim olabilir.
inşallah olumlu olur. allah yardımcınız olsun..

Canim benim Allah razı olsun, ben bu mesajlarını asla gormemisim, çok özür dilerim.yoksa sana cevap yazmaz miyim hiç..telefondan giriyorum nasıl gözümden kaçmış :KK43: affet ne olur...

Her bebek kıymetlidir ama böyle bebekler zor elde edilmiş çok kıymetli bebekler. İnsallah güzel ve başarılı geçer operasyon; sonucu da iyi olacak bebeğin insallah

Back
X