• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ne güzel işte sende de yoktur doğalgaz gideri :KK66:
evet yok çünkü doğalgaz hattı yok:) bizim aile apartmanı 3 katlı, biz de giriş katındayız bahçemiz var. ev çok güneş görmediğinden de soğuk oluyor. doğalgaz olsa sevinirdim valla. elektrikten daha ucuz.

merhaba arkadaşlar....
umarım hepimiz için bereketli, bir gün, bir yıl, bir ömür olur...

eveet bu hafta da, 1 kg daha gitti..... :cool:

geçen hafta iki gün, yemek konusunda sınırları aşınca, melekler- engelchen arkadaşım " ağlayarak değil de, spor yaparak halledersin" demişti... sanırım haklı çıktı... :)

ama bugün, çok fena ziyafet çekesim var, nasıl başedeceğim, bilemiyorum... :))

akşama menünüzde neler var arkadaşlar! :KK17::hamarat:

Havaalanı bol aksiyonlu ve keyifli bir işyeri bence. Tekrar dönmeyi düşünmez misin?
evet ya. hayatımda en zevk aldığım işti. 3 yıl kadar çalıştım. dönersem bu iş vardiyalı, eşim için sorun olur. bir de evlenince şehir değiştirdim, havaalanı çok uzakta kaldı şimdi.

merhaba arkadaşlar....
umarım hepimiz için bereketli, bir gün, bir yıl, bir ömür olur...

eveet bu hafta da, 1 kg daha gitti..... :cool:

geçen hafta iki gün, yemek konusunda sınırları aşınca, melekler- engelchen arkadaşım " ağlayarak değil de, spor yaparak halledersin" demişti... sanırım haklı çıktı... :)

ama bugün, çok fena ziyafet çekesim var, nasıl başedeceğim, bilemiyorum... :))

akşama menünüzde neler var arkadaşlar! :KK17::hamarat:
yine ziyafet çekebilirsin:) zeytinyağlı yap yemeğini, ekmek yeme. yada et yapacaksan fırında yağsız pişir, yanına salata. aç kalmak zorunda diılsın :)

yine ziyafet çekebilirsin:) zeytinyağlı yap yemeğini, ekmek yeme. yada et yapacaksan fırında yağsız pişir, yanına salata. aç kalmak zorunda diılsın :)

öğlen yemeğinde, ofise sebze yapmış teyze, akşama ağır bir ziyafet menüsü hazırlamak lazım, ama tabi ki, ekmek, pilav vs yok, onlar cısssss... sadece bir dilim tatlı, yardımcım çikolata soslu özel bir kek yapıyor, tart tarzı, ona dayanamam, ama sadece bir dilimcik, yani inşallah bir dilimle durabilirim, diye ümit ediyorum... :))

Back
X