- 1 Mart 2010
- 45.518
- 116.412
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu aburcuburu almadanda olmuyo ya benim erbaslar aksam olunca araniyolar.İyi akşamlar hepinize,hastalara şifa diliyorum,yeni yıl hepimiz için ülkemiz için huzur dolu ,güzel günler olur ınş.Bugün market 63 tl yarısından fazlası abur cubur tuttu yine( hergün mutlaka markete gidiyorm fislerimi atmicam toplam da ne kadar harcadım bakalım ay sonu ,kredi kartiyla aliyorm dün oğlum için çorap bide iclik aldım 35 tl tuttu kendim için hiçbirşey almiyorm iki aydır:)) birikimlerimiz bereketli olur ınş,
mantı?
Manti yapilabilir
Lavas yapilabilir
Karbonat ekleyip pişi yapabilirsin
Acip arasina bisey koyup tavada,saçda gozleme yapabilirsin.
Ya cnm cok basit aslindaMantı açacak kadar ustalaşamadim kızlar ya.
Sanırim en kolay tavada ekmek yapip buzluga atmak olacak.
tr_lelli
Yemekler yendi
Meyveler yendi
Cekirdek faslindayiz
Kahveyle yada bitki cayiyla kapanis yapariz.
Yarin carrefoura gidicem bi ablama mont bakicaz umarim cok harcamam bende.
Evidea nin magzasi acilmis oraya bakicaz bir de.
Annemle yaparken kolay oluyordu. Onkar acip kesigirdu brn büküyordum.Ya cnm cok basit aslinda
Buyuk bir yufka olarak acma kucuk kucuk bezeler yap biraz acsan kessen ucgen kapatsan bile olur
Bi sokla buzlukda sonra posetle koy buzluga.
Tabiki nasil kolayina geliyosa öyle yap canim

Olur tabiki sitesinde avize gordum indirimde magzasinda da varmi merak ediyorum.Evideanin magazasini ben de merak ediyorum daha gidemedim gittikten sonra gozlemlerini ve fikirlerini yaz olur mu
günaydın:) günün güzel geçsin iyi alışverişlerGünaydın kızlar, çok güzel bir gün olsun inşallah bugün. Eşime takılıp şehir dışına kaçmayı planlıyorum bugün... hem outletlerden yeni yil alış verişi de yapabilirim...her yer süslenmiş, alış veriş ve yılbaşı havasında...umarım keyifli ve tutumlu bi gün geçirebilirim...
oo harika bir fikir. iyi alışverişler size :)Günaydın kızlar, çok güzel bir gün olsun inşallah bugün. Eşime takılıp şehir dışına kaçmayı planlıyorum bugün... hem outletlerden yeni yil alış verişi de yapabilirim...her yer süslenmiş, alış veriş ve yılbaşı havasında...umarım keyifli ve tutumlu bi gün geçirebilirim...
Saol tatlim sana da iyi gezmeler bugün...soğuktur oralar dikkat et kendine canimmsempatik_kiz yeni fark ettim gec oldu ama hamuru buzluga atabilirsin.
Ben mayalasini atiyorum ama mayasizda atan arkadasim var.
no_name_ iyi gezmeler canıms.
Çok saol caniiim, sana da işlerinde kolaylıklar dilerim
Kiyamam yaa, hadi gel birlikte gezelim