- 26 Eylül 2016
- 4.487
- 10.625
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalp kalbe karşıymış :) bende kimse beni merak etmemiş diyordummisafirler gitti. yarın artık yapacaklarıma girişmrm lazım. allahtan mani gelmezse eşimin gelmesine az kaldı. alınacaklar var, yapılacaklar var. Hepsini düzene koymalıyım.
ya freedom ile mandalina ne zmandır yoklar? etiketleyemedim bile?tr_lelli haberin var mı?
Çok geçmiş olsun. Inşaallah çabuk iyilesirsin. Allah beterinden korusun.Selam kızlar
Ben mandaliina
Banlanmışım bende yeni üyelik alayım dedim..
Pazartesi günü trafik kazası geçirdim.. kırıklar, çatlaklar, dikişler.. yüzüm berbat durumda moralim çok bozuk..
devlet hastanelerinden hiç bi fayda yok.. damarlarım yırtılmış kanı durdurmadan yolladılar eve.. paran yoksa öl diyecekler yakında.. Allahtan param vardı da özele gittim, insan muamelesi gösterdiler..
ah canım ya çok geçmiş olsun allah beterinden korumuş yine. nasılsın şu anda alçın var mı? çok üzüldüm ya hay allah.. inşallah biran önce iyileşirsin..Selam kızlar
Ben mandaliina
Banlanmışım bende yeni üyelik alayım dedim..
Pazartesi günü trafik kazası geçirdim.. kırıklar, çatlaklar, dikişler.. yüzüm berbat durumda moralim çok bozuk..
devlet hastanelerinden hiç bi fayda yok.. damarlarım yırtılmış kanı durdurmadan yolladılar eve.. paran yoksa öl diyecekler yakında.. Allahtan param vardı da özele gittim, insan muamelesi gösterdiler..
Amin canım çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Inşaallah çabuk iyilesirsin. Allah beterinden korusun.
Yüzümü çarptım sadece canım.. burnumda kırık ve çatlak var.. küçük bi sargı var yüzümde.. ama şiş, morah canım ya çok geçmiş olsun allah beterinden korumuş yine. nasılsın şu anda alçın var mı? çok üzüldüm ya hay allah.. inşallah biran önce iyileşirsin..
Canım sen yapar misin bilmiyorum ama biz herhangi yaralarda falan iz kalmasın diye kantaron yağı sürüyoruz . Belki denemek istersin.Yüzümü çarptım sadece canım.. burnumda kırık ve çatlak var.. küçük bi sargı var yüzümde.. ama şiş, mor
Korkunçtu.. iz de kalcak suratımda.. moralim çok bozuk
çok üzülüyorumiz kalmaz belki de. ilacı vardır mutlaka, yada başka bir çözümü. bozma moralini düzelecek inşallah sadece biraz zaman lazım. kuzum ya çook geçmiş olsun tekrar..Yüzümü çarptım sadece canım.. burnumda kırık ve çatlak var.. küçük bi sargı var yüzümde.. ama şiş, mor
Korkunçtu.. iz de kalcak suratımda.. moralim çok bozuk
Kullanmaz mıyımCanım sen yapar misin bilmiyorum ama biz herhangi yaralarda falan iz kalmasın diye kantaron yağı sürüyoruz . Belki denemek istersin.
kantaron yağu eveet sen çok yaşa. kesinlikle mucize bir yağ. bir de medicasol diye bir merhem var. o da mucize gibiCanım sen yapar misin bilmiyorum ama biz herhangi yaralarda falan iz kalmasın diye kantaron yağı sürüyoruz . Belki denemek istersin.
Can'ım dr bile iz kalıcak tabiki hiç eskisi gibi olur mu deri.. dikişlerden iz kalmaz ama kesiğin izi kalıcak dedi.. dikişler alınsın plastik cerrahiye fln da gidicem bakalım.. teşekkür ederim bu aradaiz kalmaz belki de. ilacı vardır mutlaka, yada başka bir çözümü. bozma moralini düzelecek inşallah sadece biraz zaman lazım. kuzum ya çook geçmiş olsun tekrar..
kantaron yağu eveet sen çok yaşa. kesinlikle mucize bir yağ. bir de medicasol diye bir merhem var. o da mucize gibikavun kokussu bayer firmasının
Can'ım dr bile iz kalıcak tabiki hiç eskisi gibi olur mu deri.. dikişlerden iz kalmaz ama kesiğin izi kalıcak dedi.. dikişler alınsın plastik cerrahiye fln da gidicem bakalım.. teşekkür ederim bu arada
Mandalina yeni nick aldimisafirler gitti. yarın artık yapacaklarıma girişmrm lazım. allahtan mani gelmezse eşimin gelmesine az kaldı. alınacaklar var, yapılacaklar var. Hepsini düzene koymalıyım.
ya freedom ile mandalina ne zmandır yoklar? etiketleyemedim bile?tr_lelli haberin var mı?
Zeytinyağlı olduğu için günde 3-4 saatte bir surebilirsin. Aktalarda satilir. Tekrar cok gecmis olsun.Kullanmaz mıyım
Benim yarık şeklinde bi kesik var suratımda
Şuan dikişler var
Bunu ne zaman kullanıcam nerden bulucam onları da yazar mısın?