Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın
DenizGeldi DenizGeldi eşini mi kaybettin. Diğer topikten bir kaç mesaj okudum ama tam idrak edemedim

Son düzenleme:
Herkese günaydın.. Hayırlı sabahlar..
DenizGeldi DenizGeldi başınız sağolsun.. şimdi topiğinize baktım..Rbbim sizlere çok büyük sabırlar ihsan eylesin:(
Siz buradan tanıdığım kadarıyla güçlü bir kadınsınız.. Yavrunuz için kendinizi bırakmayım.. Şimdi size dahada ihtiyacı var onunda..

Bugün oglumla avm gidicez diye sözleştik.
Bot,eşofman ve kitap işini halletmek icin.
Tabiki yemek yemek isticek sonrasından.
Yani masraflı bir gün daha.
Işleri hallolsun eksikler alınsında artik napalim.
Karta yüklenmeye devam

Yağmurda var taksiyle gideriz belki.
Yağmurun durumuna göre artik.

Dünden yemeğim var yemek yapmicam.
Yatakları kapatıp odaları havalandirdim.
Bizim dönmemiz akşamı bulur zaten ev isleri kaldi bügun artik.

Günaydın bugün kendimi çok yorgun hissediyorum duş aldım kahvaltı bile yapmadım kalkıp çay koymaya halim yok. Akşama dolapta 2 çeşit çorba var makarna ve tavuk birde irmik tatlısı yapıcam salata yeterli olacaktır inş saat 4 te yapmaya başlarım başka birşey yapmak istemiyorum bütün gün kanepe de yatıcam o_Oeşime darıldım birazda o yüzden halsizim

Günaydınlar.
Trlelli oğlun seçim yapabilecek çağda. Kafasında ki soruları gidermeye çalışın baba da olsun yanınızda. 10 yaş üstü oğlun diye hatırlıyorum.
Şöyle bir örnek vereyim. Abimle aram 10 yaş abim kardeş çok istemiş annem defalarca sormuş. Sonunda.
Abimin sesine kulak vermiş ve her zaman söyler benim kadar emeği vardır sende çok ilgilendi çok baktı geceleri kalkıp koklarmış başımda dualar edermiş ateşlensem annemle başımda beklermiş.
Abim istemese annem asla 2.çocuğu yapmazdım der.
Şimdi sizde konuşun ilginizin değişmryeceğini hayat standartlarının değişmeyeceğini onun hayalleri neyse yine öyle olacapını anlatın. Yinede ısrar ediyorsa ona kulak verin ileride sizi suçlayabilşr. Bundan dolayı kopmalar olabilir. Annem babam bana ilgi göstermex düşüncesinden ziyade artık ergenliğe giden süreci var. Bu süreç onun için zaten zorlu birde kardeşle daha da zor olabilir.
Olmadı pedagog yardımı alın.

Günaydınlar.
Trlelli oğlun seçim yapabilecek çağda. Kafasında ki soruları gidermeye çalışın baba da olsun yanınızda. 10 yaş üstü oğlun diye hatırlıyorum.
Şöyle bir örnek vereyim. Abimle aram 10 yaş abim kardeş çok istemiş annem defalarca sormuş. Sonunda.
Abimin sesine kulak vermiş ve her zaman söyler benim kadar emeği vardır sende çok ilgilendi çok baktı geceleri kalkıp koklarmış başımda dualar edermiş ateşlensem annemle başımda beklermiş.
Abim istemese annem asla 2.çocuğu yapmazdım der.
Şimdi sizde konuşun ilginizin değişmryeceğini hayat standartlarının değişmeyeceğini onun hayalleri neyse yine öyle olacapını anlatın. Yinede ısrar ediyorsa ona kulak verin ileride sizi suçlayabilşr. Bundan dolayı kopmalar olabilir. Annem babam bana ilgi göstermex düşüncesinden ziyade artık ergenliğe giden süreci var. Bu süreç onun için zaten zorlu birde kardeşle daha da zor olabilir.
Olmadı pedagog yardımı alın.
Oglum hassas bir cocuk.
Benimsemeyecek diye dusunuyorum.
Çünkü yıllardır istemiyor.
Ergenliği cabası zaten (evet 12 yasinda)
Suçlarmı? Belki suçlar bile..
Keşke kardeşim olsaydi da demeyecek bir cocuk sanki.
Tabiki zaman ne gosterir bilinmez.
Kafam cok karisik.

lütfen benim topiğimin son bir iki sayfasını okuyup bir yudumutluluğu bana bulurmusunuz....lütfen...yine uludum...bu sefer ki daha volümlüydü...ben bağırdım.köpek bağırdı...meyraaa sen iyi dostsun onunla...lüten bana sayfama getir onu...lütfen

ne denir ne yapılabilir ki....... anladığımsa, anlattıklarından, Rabbimden sabır ve güç dilemekten başka.........

sen acını yaşarken, insanlar, salça yapar, soğan doğrar, aldıkları şalın rengi tam istedikleri gibi değildir, onun üzüntüsünü yaşarlar vs.....
ama bilmezler ki, ölüm konuştuğunda her şey susar ve bu herkes için genel geçer bir kuraldır, diğerlerinin sadece henüz sırası gelmemiştir................................................................................

DenizGeldi DenizGeldi , elimden geleni yapacağım.......

Aslında o olaydan sonra bahsi gecmedi.
Konuşmadım onunla bu konuyu
Kendisi açıyor istemedigini söylüyor.
Babasına karşı asilesmez umarim.

Oglum kuzenlerinden yana sanssiz.
Esimin ailesiyle konusmuyorum ben
Dayısı bekar ordanda bi kuzen falan gelene olana kadar. Ohooo durumları yani.

Ilerde yalnız kalacak.

Onuda dusunuyorum.

Esime de hak veriyorum.
Evlât insan ister tabiki kanından canindan.

Esimin dedikleri çıkar genelde.
Bana hep ilerde pişman olacaksın 1 tane daha olmadığına diyor.
Keşke 1 tane olsaydı diceksin diyor

O da zaten 1 tane daha istiyor baska yok.
3. Istemez sanmam maddi olarakda zor.

Bence bu duygusunu kırmaya çalışın, bu kadar yanlız kalması da ona zarar verir.
Size de bir kız evlat çok yakışırdı.

Ödenir biter çarçabuk umarım.
Millet okadar kira veriyor ben şaşırıyorum ev kredisi ödeyin daha iyi diye.

Benimde camlar fena.
Yağmurda geldi daha silemem.
Bakalım nolcak.

Canım dün inceledim tam oğlumun sevdiği tarzda.
Yani boşluk doldurmalı, üzerinde işaretlemeli falan.
Öyle şeyleri seviyor.
Düz testlerden sıkılıyor.
Bu sene bir de türce öğretmenini deli seviyo sıpa :) özellikle türce sınavına çalışmak icin istiyor.

2 yildir cok şanssızdık türkçe dersi ogretmeninden.
Bu sene kuzumun gönlüne göre oldu.
Sevdiği öğretmen girdi derslerine.

Adam ne derse o.
Kitap istiyo o gün aldiriyor sıpa bize
Kitap okurdu zaten ama yenilerini aldırttı bize yine.
Bugün çıkimde alayim bari.
Nettede fiyatlar aynı.

Keşke bizim öğretmenlerde toptan falan aldirsalar
Ama kaynak kitap ismi önermeye bile korkuyorlar artik yasak diye.

Nasil hallere geldik.
Bende her gün dupuruyir evi haftada iki kere büyük süpürge açarım diğer günler pratikle supururum benim oğlumda çok batırıyor soğan alıp getiriyor patates alıp getiriyor baş cikamiyorum bu ara acayip taktim eve zaten ha bire lavabolari falan ovuyorum ama Mia- Mia- nin topigi sayesinde dahada düzenli yapmaya başladım orada biri belgesellerden bahsetmişti onları izleyince baya etkiledi bilmiyorum neden daha düzenli temizlik yapıyorum böyle daha mutluyum ya
Mia- Mia- 'nın topiği hangisi ki, bize de söylesenize biz de yararlanalım:KK54:

Bugün arkadaşım altın bozduracaktı, 2 grı ben aldım. 22 ayar 2 gr için 285 tl verdim 1 gr 142,5 tl ye almış oldum.
Böylelikle Bilezik için 6,5 gr altınım oldu.

Back
X