- 31 Mart 2015
- 2.898
- 5.627
- 108
Annelik boyle bir sey demek ki. Bugune kadar esiyle inatlasmak yerine, kendi maasindan eve katkida bulunup, kisisel ihtiyaclarini alip, kalani biriktirseydi elinde yuklu bir para olurdu. Ama o ne yapti? O harciyorsa, benim neyim eksik, harcarim, gezerim, tozarim dedi. Uyarilara burun kivirdi hep. Borcu borcla kapatip, sirtini ailesine dayamayi tercih etti. Yazik, gunah! Artik halamin evlat cefasi cekecek yasi gecti. O sefayi gec, hala onlarin derdiyle dertleniyor. Diger cocuguna da haksizlik ediyor ama, kiyamiyor demek kiHalanızı ayakta alkışladım tebrik ediyorum valla evi alırlardı millete borç ödetirlerdi allah korusun. Ya birde evli barklı insanlar kendi kararlarını kendileri verip ayakları üzerinde durmayı bilmeleri lazım artık sürekli çevre yardımı ile olmaz ki. Geçen ay annemle kv bize geldiler 1 hafta kaldılar. Sürekli bi markete gitme telaşına kaldılar ben uyurken filan sessizce gitmeler işte erzak alma çabaları. En son giderken oraya buraya para saklamalar . Kv tepsinin altına saklamış buldum geri verdik. Annem konsolun çekmecesine . Sonra kv arabada arka koltukta otururken koltuğun cebine koymuş . Bizde onu bulduk bir sonraki gün hesaplarına geri yolladık. Anneminkini bulduk onu da annemlerin hesap numarası yok diye altın aldım kasımda giderken götürücez. Demem o ki ben 800 tl para ile böyle uğraşıp kabul etmiyorum insanlar ne kadar rahatlar ya şaşırıyorum bazen![]()