Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım tarhanayı nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama bir de şöyle dene.
Yağı koy salçayı kavur üstüne sulandırdığın tarhanayı ekle 1 çay bardağı süt ekle kaynayınca kapat.
İçine sarımsak da koyup deneyebilirsin.
Böyle değişik oluyor biz de yavan sevmiuorux tarhanayı hep böyle yaparım.

Salata pilav makarna oranımız aynı trlelli
1 paket makarna 3 seferde yenir. Pek de sevmeyiz makarna. Pilav bizdr ertedi güne kalmaz ama eşim sever yer.
Patatesi de 2 tane koyarım.

Selamlar.
Temizlik yaptım önce gırgır sonra süpürge açıyorum. Daha vileds yapıcam ama eşim geç gidecek pizza yaptım ekmek hamurundan. Evdeki malzemrlerle yaptım.
Akşamda yemeğe geç gelecek börekle tarhana yapıcam oğlumla yeriz.
Bende yavan yaptım ve kötü oldu cidden annemde senin tarifini verdi canım öyle deneyeceğim bir kerede bakalım belki öyle beğeniriz:halay:

Kızlar evi toparladım ortada pek birşey yoktu ama kahvaltımı yaptım bulaşık makinasını çalıştırdım . Çamaşır makinasına havlularımızı attım o çalışıyo pirinç ıslattım akşama . Şimdi bir bardak süt koydum yemekteyize bakıyorum o reklama girince kalkıp evi süpürmeye başlıcam . Markete inecektim tamamen vazgeçtim bu fikirden . Akşama eşimle bi çarşıya gidicez terziye uğramamız lazım o ara kesin markete girilir o yüzden şimdi bir kere daha gitmiş olmayayım:halay:

Merhaba kızlar
Kendimizi toparlamaya çalışıyoruz. Baş sağlığı dileyen herkese teşekkür ediyorum.
Demek ki bu dünyada yiyecek lokması yokmuş kızımın. Nasip diyoruz.
17 aylık bir kızım daha var, o da etkilenmesin istiyoruz ruh halimizden. Beraber gülüyoruz, oynuyoruz gene.
Kaybettiğim bebeğim için çok alışveriş yapmamıştım. 1-2 parça hatıra sakladım gerisini ihtiyaç sahiplerine verdim.

Hepinizi seviyorum. Çok iyi geliyorsunuz bana.
Tekrar teşekkür ediyorum.

Merhaba kızlar
Kendimizi toparlamaya çalışıyoruz. Baş sağlığı dileyen herkese teşekkür ediyorum.
17 aylık bir kızım daha var, o da etkilenmesin istiyoruz ruh halimizden. Beraber gülüyoruz, oynuyoruz gene.
Kaybettiğim bebeğim için çok alışveriş yapmamıştım. 1-2 parça hatıra sakladım gerisini ihtiyaç sahiplerine verdim.

canım düşünceniz çok doğru bence kızınız için iyi olmanız lazım allah sabır versin sevgiler:KK54:

Merhaba kızlar

canım buralarda yoktum çok üzüldüm çok geçmiş olsun
İnşallah sana ve eşine şefaatçi olur
belki doğsaydı özürlü olacaktı belki hasta olacaktı
Rabbim herşeyin hayırlısını bilir üzülme

Öylemiii? bilmiyordum canım ben..
Gerçi bizde pek klüflenmez.. ekmekleri ben dolapta hatta bazen buzlukta saklarım.. ama bazen dolapta kenarda kalmış oluyor.. bayatlıyor kupkuru taş gibi oluyor.. ben onları suyla ıslatıp kuşlara verdiyorum.. küflü pek olmaz bizde..ama önerin için de ayrıca teşekkürler.. aklımın bir köşesine yazdım..:KK66:

Canım bende bazen oluyordu küflü ama artık bırakmıyorum bayatlayınca hemen ufak ufak doğrayıp tepsiye dizip kapalı balkonumda kurutuyorum.. Sonra da rondodan geçirip köftelere koyuyorum.. Yengemler de kuruttuktan sonra fırınlayıp çorbaların üzerine koyup tüketiyorlarmış.. Dolapra kuruyan ekmeklerin için sende böyle bişeyler yapabilirsin..

Merhaba kızlar

Allah sabırlıklar versin inşallah tez vakitte rabbim yüreğinizdeki acınızı soğutsun..

Merhaba kızlar

Kolay bişey değil yaşadığınız elbet ama Rabbim en doğrusunu bilir.. herşeyin hayırlsıını istemek biz aciz kulların borcudur..Rabbim size dayanma gücü versin.. Veren de alanda RAbbim.. Rabbim sabır versin canım..

Merhaba kızlar

Çok zor elbet yaşadıkların ama kızın var. Rabbim ona sağlık versin meleğin de cennette bekleyecek seni.

kızlar ben 2 kilo kuru fasulye siparişi vermiştim, onu 5 kg yapın dedim. tanıdık bi aile kendi bahçesinden yetiştirmiş köy ürünü.. biz iş yerinde tüketiyoruz fazla pişirmiyorum ama aldım yinede. kendime en fazla 2 kg ını ayırır diğerini kv ye veririm. kilosu 6 tl den 30 tl ödedim..

Merhaba kızlar

Allah sabırlar versin

Boll harcamalı günler geçiren lina geldi
Birikim iyice düştü
Dün ebebeğe gittik
Bez alt açma örtüsü mama emzik soğuk buhar makinası aldık 485 tl tuttu
Markete gittim
İrmik süt ayran köfte bulaşık deterjanı banyo sabunu ekmek 47 tl
Kendi kumbarama epeydir ekleme yapamadım
Oğlumun kumbarasına bugün 50 tl attım
Kuzumun birikimi bereketli olur inşallah

Merhaba kızlar

Rabbim sabrınızı artırsın inşallah
Elden duadan başka birşey gelmiyor
Rabbim gönlünüze ferahlık versin

Huh! nasıl bir gündü yarabbi.
Kimse dokunmasa uyusam keske.
Ama daha esim gelmedi yemek hazirlicam.

Arkadaşıma kahvaltıya gittim.
Esim aradı kazayla ilgili olan tüm tomografi röntgen emar sonuclarini hastaneden almam gerekiyormus.
Nöy? Dedim.
Nasil yani.
2 ayrı hastanede var sonuclarim ikiside ayri zamanlar .
Biri bi tarafda öteki tamamen zıt yonde.
Farklı semtlerde.

Öğlen hemen birine koşturdum orayı hallettim (özel hast.) Diğeri devlet hast.
Hadiii kalabalik hastanede ne nerde bilmiyorum sora sora buldum aldım sonucları cd falan.
Ama ordan oraya kafam kazan oldu.

10tl akbile attirdim 5tl içinde vardi yetti.

Bugünkü harcama 10tl yani.

Yemeğimde yetişmedi olanlar yenecek artik ne varsa.
Suan hiiiç bisi yapamam

Ayyyy ben geldim kızlar yoruldum bugün evi sildim süpürdüm halıları kaldırarak tozları aldım vantilatörü söktüm sonra onu cifledim kutusuna koyup depoya kaldırdım. bulaşık makinasını boşalttım . Pilav çorba et kavurma yaptım salata ayran . Eşim geldi yemek yedik terziye gittik .Dönüşte eşim beni markete bıraktı o saç traşı olmaya gitti. Marketten dolmalık biber , kapya biber,roka , kırmızı mercimek, maydonuz, mandalina, yumurta, çikolatalı puding , limon aldım 10.50 kuruş ödedim eve geldim onları yerleştirdim yeşillikler yıkandı kuruyorlar. Eşim gelsin kahve çay ve dizi saattimiz başlayacak inşallah. Yarın hiç işim yok sadece yemek yapıcam o kadar dinleneceğim yarın karar verdim:KK73::KK73::KK73::KK34::KK31: eşim ayın 6 sı gibi bir hafta göreve gidecek geri dönüşte 10 gün sonra izne ailelerimizin yanına gidiyoruz kızlar:KK45: eşim göreve gitmişkne bende bu boşlukta evdeki perdeleri mi yıkasam diyorum ne dersiniz mayısta asmıştık temmuzda yaşamaya başladık artık yıkamam lazım kesin galiba:skandal:

Back
X