Küçük Düşün Büyük Olsun!

Niye böyle saçma birşey demiş ki acaba eşinden ayrılsan ona ne oluyormuş sinir oldum
Bazı insanlar başka insanların mutsuz olduklarını görünce mutlu olurlar o da beni mutsuz görmek istiyor sanırım. Kim bilir ne yarası var ki böyle bir beklenti içinde.
Annemler yakın bize.oğlum 3 aylıktı çok ağlıyırdu kolik annemi aradım o da baban gelsin alsın sizi dedi saat 7 30 falan ama kış ve soğuktu eşimde 9 gibi geliyordu işten. İşte çantamı hazırladım bebek çantası dolu oluyor eşim gelcek annemden alıcak beni. Apartmana yaymış babası geldi aldı koca çantası vardı evi terketti daha gelmez diye.
Benimde o oldu gördüm mü selamünaleyküm aleykümselam o kadar.
Sonra öğrendiler ki hava kararınca babam gelip alıyor eşim geç gelecekse de bırakıyor.
Hala bekliyorsa 2 yıl geçti üstünden umudu kaldımı bilmiyorum

Bazı insanlar başka insanların mutsuz olduklarını görünce mutlu olurlar o da beni mutsuz görmek istiyor sanırım. Kim bilir ne yarası var ki böyle bir beklenti içinde.
Annemler yakın bize.oğlum 3 aylıktı çok ağlıyırdu kolik annemi aradım o da baban gelsin alsın sizi dedi saat 7 30 falan ama kış ve soğuktu eşimde 9 gibi geliyordu işten. İşte çantamı hazırladım bebek çantası dolu oluyor eşim gelcek annemden alıcak beni. Apartmana yaymış babası geldi aldı koca çantası vardı evi terketti daha gelmez diye.
Benimde o oldu gördüm mü selamünaleyküm aleykümselam o kadar.
Sonra öğrendiler ki hava kararınca babam gelip alıyor eşim geç gelecekse de bırakıyor.
Hala bekliyorsa 2 yıl geçti üstünden umudu kaldımı bilmiyorum
Ne garip insanlar var allahım yarabbim ya valla sinir oldum senin yerine .bugün alt komşuya gittim yan tarafımdakine . Neyse Benim alt komşumda geldi bana diyor ki elektrik süpürgemin yerde yürüme sesi ona gidiyormuş. Çok temizlik yapıyormuşum. Benim halılarım beyaz ve çok tozlu bir şehirde yaşıyoruz o yüzden 15 günde bir halı siliyorum. Kafayı buna takmışlar onlara neyse. Bir yemeği yap 2 gün yiyin diyorlar bende dedim ki evde tv karşısında sürekli oturmaktansa yemek yapmayı tercih ediyorum cidden öyle ama zevk alıyorum bundan . Bu süpürge sesi meselesinde de içimden dedim ki biz ne sesler duyuyoruz ama duymazdan geliyoruz. Benim karşı komşu ile yatak odalarımız aynı duvar üzerinde inanılmaz ses geliyor . Kavga seslerinden gece uykum bölünüyor mesela geçen gece kız sabaha kadar ağladı biz bunları konuşmuyoruz hiç millet benim süpürge sesimi konuşuyo nedense:KK12: neden böyle birşey dedi acaba

İnsanlar değişik ve karışmayı pek seviyorlar.üstelik bizde aynı tartışma sesleri duyuyoruz küfür ediyor kocası hep ona beni ilgilendirmez yani kimseye de demem.başta görüşüyordum kaç kez çağırdım baktım her kafadan bir ses en güzeli uzak durmak.

İnsanlar değişik ve karışmayı pek seviyorlar.üstelik bizde aynı tartışma sesleri duyuyoruz küfür ediyor kocası hep ona beni ilgilendirmez yani kimseye de demem.başta görüşüyordum kaç kez çağırdım baktım her kafadan bir ses en güzeli uzak durmak.
Bende İnan rahatsız oluyorum seslerden ayrıca üzülüyorum da aman işte . Her yatağa yattığımız zaman allahım yine mi kavga edecekler diyorum İnan bi ses duysam aaa kavga mı oluyorum

Günaydın.

Kötü komşu kötü enerji valla.

Benimde karşı komşu abla çıkacak acaba nasil biri gelir merak içerisindeyim.

Gerçi annem seçeriz calisan biri olur dedi.
Aman calisan biri olsun sabah gider aksam gelir ben komşuluk istemiyorum bu mahallede.
Dedikodu cok oluyor.

Diğer binamdaki karşı konsum annem yaşındaydı ama surekli bizi durbunden izliyordu.
Nereye gittik geldik. Saat kac da geldik.

Sık anneme gidiyorum diye (sanki kaynanam) bana karışmaya çalışıyordu.
En son bir laf dedi bana o gün bugün bitti benim icin.

Yolda da görsem selam vermiyorum.

Onun yüzünden o evimede asla gitmem geri.

Kadına gıcık oldum bir kere.
Ve en cok da belki ona iyiliğin olmuştur.
Kadının kaşını bile aldım.
Ameliyat oldu.
Yemeğini yaptim.
Misafiri geldi hamur isleri tatlılar yaptim.
Misafiri gelecekse once kapımı tiklardi yardim edim diye.
Evini temizledim.
Oğlumla yaşıt kizi vardi çocuğuna baktim yeri geldi.

Ama bazen iyilikten maraz doguyor

günaydın hanımlar.. bugün dökülüyorum resmen.. çok uykum var.. dün halılarımı almaya geldiler, pazartesi teslim edeceklermiş bana.. bugün ev temizlenecek, yarın da taşınma hayırlısıyla.. yarın izin alırım artık..

ben de şuan kirada olduğum apartmanda komşularımı tanımam. açıkçası tanımak da istemedim. sabah çıkıp akşam geliyorum eve, bi kaç kere yan komşumla kapıda karşılaştık selamlaştık, beklerim falan tarzı birbirimizi davet ettik ama kısmet olmadı. işte bugün de son günüm evde.. bakalım yeni komşularım nasıl olacak.. allah iyilerle karşılaştırsın inşallah..

Günaydın.

Kötü komşu kötü enerji valla.

Benimde karşı komşu abla çıkacak acaba nasil biri gelir merak içerisindeyim.

Gerçi annem seçeriz calisan biri olur dedi.
Aman calisan biri olsun sabah gider aksam gelir ben komşuluk istemiyorum bu mahallede.
Dedikodu cok oluyor.

Diğer binamdaki karşı konsum annem yaşındaydı ama surekli bizi durbunden izliyordu.
Nereye gittik geldik. Saat kac da geldik.

Sık anneme gidiyorum diye (sanki kaynanam) bana karışmaya çalışıyordu.
En son bir laf dedi bana o gün bugün bitti benim icin.

Yolda da görsem selam vermiyorum.

Onun yüzünden o evimede asla gitmem geri.

Kadına gıcık oldum bir kere.
Ve en cok da belki ona iyiliğin olmuştur.
Kadının kaşını bile aldım.
Ameliyat oldu.
Yemeğini yaptim.
Misafiri geldi hamur isleri tatlılar yaptim.
Misafiri gelecekse once kapımı tiklardi yardim edim diye.
Evini temizledim.
Oğlumla yaşıt kizi vardi çocuğuna baktim yeri geldi.

Ama bazen iyilikten maraz doguyor

canım benim artık hayattaki düstürüm iş de de akrablarlada ev dede az insan çok HUZUR!!
Artık o kadar sıkıldımki sahte dostluklardan çıkarcılıklardan fesatlıkalrdan..
en güzeli çekirdek ailen..

geçmiş olsun canım..
Bende aynen.. boğaz ağırıs var bir kaç gündür öksürük.. fenayım.. birde çalışıyorum..:KK43:
Ben bugün regl olucam ya onun sıkıntısı içindeyim canım çok geçmiş olsun pekmez karabiber zencefil bal sana iyi gelecektir

Back
X