- 31 Mart 2015
- 2.898
- 5.627
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsunGunaydin hanimlar. Ishalden sonra kiriklik vardi, gece cok ateslendim. Hastaneye gidecek kadar, serum takildi. 3 gun daha rapor yazdilar. Cok fena salgin var kizlar. Kolay kolay grip olmam, bu sefer adeta yataga civiledi.![]()
Tsk ederim canimÇok geçmiş olsun
Canımmm çok geçmiş olsun yat dinlen birazTsk ederim canim
Bende ilk defa haftalık menü yaptım çok keyifli birşeymiş çok sevdimMaaşımı alınca aylık alışveriş yapmıştım çoğu şey yetecek gibi yetmeyenlere de ilave eder bir daha ki ay alırken de ona göre fazla alırım
haftalık menüm hazır
bu sene mutfak alışverişine de daha çok dikkat ediyorum
israf olmasın fazla para harcanmasın
çok geçmiş olsun canım..Gunaydin hanimlar. Ishalden sonra kiriklik vardi, gece cok ateslendim. Hastaneye gidecek kadar, serum takildi. 3 gun daha rapor yazdilar. Cok fena salgin var kizlar. Kolay kolay grip olmam, bu sefer adeta yataga civiledi.![]()
Mumkun degil kalkamiyorum zaten, muhtemelen esime de bulasti. O da sabah eklemlerim agriyor diyerek gitti ise.Canımmm çok geçmiş olsun yat dinlen biraz
aslında çok iyi mantıklı birşey haftalık yemek menüsü oluşturmak..Maaşımı alınca aylık alışveriş yapmıştım çoğu şey yetecek gibi yetmeyenlere de ilave eder bir daha ki ay alırken de ona göre fazla alırım
haftalık menüm hazır
bu sene mutfak alışverişine de daha çok dikkat ediyorum
israf olmasın fazla para harcanmasın
Aynen oyle. Acil yuksek atesli hastalarla doluydu.çok geçmiş olsun canım..
Babamda oldu bu hastalıktan canım.. inan 15 günde ancak toparladı..
sreum yedi kaç kere..
Aman dikkat etsin herkes çok salgın varmış.>(
Eşimde geçen hafta görevde çok üşüttüğü için hastalandı bana geçmedi ama ben geçer diye bekliyordum. Şimdi yine hava çok soğuk ve dışarda bence yine hasta olacak zaten düzelmemişti daha bol boş ç vitamini alın nar mandalinaMumkun degil kalkamiyorum zaten, muhtemelen esime de bulasti. O da sabah eklemlerim agriyor diyerek gitti ise.
Canim benimki soguk alginligi degil, grip. Icim aldigi kadar yemeye calisiyorum, tekrar bagirsaklarimi bozmaktan da korkuyorum. Is yerinden bir arkadastan bulasti sanirim. 15 gun cekti. Kulucka döneminde herkesten uzak durmak lazim. K.validem gelip bakayim dedi, kabul etmedim. Iki cesit corba yapmis, kapinin onune birakip gitti. Yaslilar ve cocuklar daha zor atlatiyor.Eşimde geçen hafta görevde çok üşüttüğü için hastalandı bana geçmedi ama ben geçer diye bekliyordum. Şimdi yine hava çok soğuk ve dışarda bence yine hasta olacak zaten düzelmemişti daha bol boş ç vitamini alın nar mandalina
Kv de tansiyon kalp filan varsa iyi etmişin onlar herkesten zor atlatıyorlar cidden ya yat güzelce ılık duş al kendini iyi hissedeceksin eminim canımmCanim benimki soguk alginligi degil, grip. Icim aldigi kadar yemeye calisiyorum, tekrar bagirsaklarimi bozmaktan da korkuyorum. Is yerinden bir arkadastan bulasti sanirim. 15 gun cekti. Kulucka döneminde herkesten uzak durmak lazim. K.validem gelip bakayim dedi, kabul etmedim. Iki cesit corba yapmis, kapinin onune birakip gitti. Yaslilar ve cocuklar daha zor atlatiyor.
Evet canim k.validemde kalp romatizmasi var. Biz yine genciz, bir sekilde atlatiriz. Kendimi biraz daha iyi hissedince girerim dusa. Tesekkur ederim ilgin icin❤Esine de cok gecmis olsun.Kv de tansiyon kalp filan varsa iyi etmişin onlar herkesten zor atlatıyorlar cidden ya yat güzelce ılık duş al kendini iyi hissedeceksin eminim canımm
Rica ediyorum canım mandalina limon ihmal etmeEvet canim k.validemde kalp romatizmasi var. Biz yine genciz, bir sekilde atlatiriz. Kendimi biraz daha iyi hissedince girerim dusa. Tesekkur ederim ilgin icin❤
Ben de haftalik yemek listesi hazirlarim. Sanki yemekler pismis, dolapta hazirmis hissi veriyor. :)aslında çok iyi mantıklı birşey haftalık yemek menüsü oluşturmak..
Heleki çalışan bayanlar için..Ben yemek yapmaya erinmem ama ne yapcam deri beni çok gerer..
o yüzden bencede güzel bir hafta ne yapcam diye düşünüp kasılmaz insan..
bende bunu yapacağım..